Sanane la manyaga bak hem ben mi atıyorum da yazılanları söylüyorum ayrıca gidip geliyorum dedim kesin olcak diye birşey demedim hem sen kim oluyonda benim kararları sorguluyon herife bak ya sana inat samsundayım :D hey Allahım yarabim konudan uzaklas mesajlarını bloke ettim bilesin bosuna yazma görmüyorum yani tamam hadi yallah
quote:
Orijinalden alıntı: cryptex1915
Sanane la manyaga bak hem ben mi atıyorum da yazılanları söylüyorum ayrıca gidip geliyorum dedim kesin olcak diye birşey demedim hem sen kim oluyonda benim kararları sorguluyon herife bak ya sana inat samsundayım :D hey Allahım yarabim konudan uzaklas mesajlarını bloke ettim bilesin bosuna yazma görmüyorum yani tamam hadi yallah
:D lerde yakıyor hani. Ulan yazılanlara baksan yaşanacak yer mi var Türkiye'de?
Ben yazmayayım demiştim Tutkulu Manyak yazmış o dilimin yüzdesi büyük.
aga hem gelişmemiş hem kızlar kaşar diyorsunuz yani burada aile hayatı zor gibi :D ama sehre denilcek yok süper gerçekden icindekileri sutlasak olmaz mı :D
Giresun'luyum,muhabbetinize sadece gülüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: cryptex1915
aga hem gelişmemiş hem kızlar kaşar diyorsunuz yani burada aile hayatı zor gibi :D ama sehre denilcek yok süper gerçekden icindekileri sutlasak olmaz mı :D
aga biz her pazar satanist partisi yapıyoz. Kedi kesiyoz. Gelirsen pm at bekleriz.
quote:
Orijinalden alıntı: labidu
quote:
Orijinalden alıntı: ahezlada
Bir lise ögretmeni olarak kızlarının çogunun gerçekten güzel oldugunu söyleyebilirim
adam sübyancı çıktı iyimi
Ne alakası var, gözün gördügünü söylüyoruz Karadeniz'de özellikle Samsun, Sinop, Amasya, Giresun ve Rize'de ciddi miktarda Kafkas göçmeni nüfus vardır. Bu nedenle bu illerin kadınlarının güzelligi gördügüm kadarıyla Türkiye ortalamasının üzerinde oluyor. Bu benim kişisel görüşüm tabii, sonuçta güzellik göreceli bir şey....
tamam :D baphometi keselim bi dahakine :d
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme