Şimdi Ara

GİRESUNSPOR (ÇOTANAKLAR) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
0
Favori
16.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Her ne kadar rezil durumda bulunsakta.

Son 4 maçta 6 puan almamıza rağmen sene başından beri yapılan amatör hatalar yüzünden ligin dibindeyiz.Haftaya erciyesi yenip rahatlarız inşallah.

Giresunspor 1-2 Karşıyaka

M. İdmanyurdu 1-0 Giresunspor

Denizlispor 0-1 Giresunspor

Giresunspor 1-0 Kartalspor
  • K.Erciyes 1-1 Giresunspor
  • Yine sıkıntılı bir sezon yine hedeften uzakta bir camia.
    Sonlara doğru açılsakta iş işten geçti.Seneye umutluyuz her zaman olduğu gibi!Bekliyoruz o günleri!

Giresunspor 2 - 0 Denizlispor

U17 Giresunspor takımımızda Türkiye Şampiyonu oldu.Biraz da olsa teselli oldu.
  • Gİresun-tirebolu ŞİRİNKÖY den selamlar

Köyüm orada.DOğma büyüme istanbulluyum.
  • Ufakda olsa memlekete bir jestim olsun , konu taşındı
  • saolasın şimdi bende pm atacaktım yanlız birşey daha isteyeceğim. konuyu açan arkadaş pek bakmıyor buralara.İlk mesajı benim editleyebilmem mümkünmü?
  • Konuyu açan arkadaş bana pm atsın (ilk kendisinin kabul etmesi lazım) konuyu size geçirelim.
  • Benim görüşümde, seneye bank asyada Karşıyakadan sonra Giresunspor yukarı çıkma mücadelesi verecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtcmz

Benim görüşümde, seneye bank asyada Karşıyakadan sonra Giresunspor yukarı çıkma mücadelesi verecek.

Bu seneki kadronun çoğuyla tekrar anlaşıldı.Defans 4 lümüz baya sağlam.Bu seneki en büyük sorunumuz oyun kurucu , yetenekli bir orta sahamızın olmayışıydı.3 yabancı hakkımızı iyi kullanıp 5-6 transfer yaparsak bende bu sene kafaya oynayacağımızı düşünüyorum.tek yanlış hocayla devam edilmesi oldu .istikrar adına bu da mazur görülebilir.
  • Bank Asya'da istikrar çok önemli hoca konusunda. Biz Hüseyin Kalpar ile çıktık ki, siz de Bahri Kaya ile çıkabilirsiniz. Takımı korumak da bu konuda çok önemli.
  • Defans dörtlünüz iyi olcak tabi aldınız bizden mesutu onuru biz küme düştük
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elbryan

Defans dörtlünüz iyi olcak tabi aldınız bizden mesutu onuru biz küme düştük

Onur ilk başlarda hiç güven vermedi ama Volkan la beraber çok iyi ikili oldular.Mesut da bana göre çok iyi bir sol bek.Bu sezon önünde iyi oynayan bir kanat oyuncusu yoktu kendini gösteremedi .Altay bu iki oyuncuyu neden bıraktı bende anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

quote:

Orijinalden alıntı: Elbryan

Defans dörtlünüz iyi olcak tabi aldınız bizden mesutu onuru biz küme düştük

Onur ilk başlarda hiç güven vermedi ama Volkan la beraber çok iyi ikili oldular.Mesut da bana göre çok iyi bir sol bek.Bu sezon önünde iyi oynayan bir kanat oyuncusu yoktu kendini gösteremedi .Altay bu iki oyuncuyu neden bıraktı bende anlamadım.

Biz onları değil onlar bizi bıraktı mali sorunlar yüzünden ikisininde maaşını düşürmek istedi yönetim. Onur bıraktı önce. Sonra mesutun sözleşmesi devam etmesine rağmen takımda kalmak istemiyorum artık diyip sözleşmesindeki özel bir maddeyle ayrıldı takımdan. İkiside süper oyunculardır ama.

• Mali sıkıntılar yüzünden takım dağılabilir, u17 takımı Türkiye şampiyonu oldu muhtemelen o çocukları oynatacaklardır, bu şekilde küme düşülsün bari düşülecekse de...
  • Kulüp kayyuma devredildi
  • paranız ödenir , hakkınız ödenmez!

tarihe geçecekler
  • sezona 3 puanla başlayabilirdik.90+1 de beraberlik geldi.Sağlık olsun

GİRESUNSPOR 1-1 boluspor
  • akhisar 1-1 GİRESUNSPOR

golden sonraki gibi oynasak playoff bile oynarız ama .. yinede değerli 1 puan helal olsun çocuklar
  • GİRESUNSPORUMUZ 2-2 antep bld.

1 puan 1 puan gidiyoruz. Hayırlısı olsun

paranız ödenir , hakkınız ödenmez!
  • evet çoook uzun bir aradan sonra ben geldim artık giresunspor bölümümüz daha aktif olacaktır
    bugüne gelirsek bu şartlarda bu kadar ancak içsahada hedef hep 3 puan olmalı...
    sonuçta 3 maçtada yenilmedik bu kadar yokluğa rağmen iyi gidiyoruz
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.