arkadaşlar giresunsporumuzun sayfası açılmıştır..tüm çotanakları ve bizi sevenleri bekliyoruz...bu hafta g.b.b 2-0 la geçtik..yorumları bekliyorum
hadi giresununm şimdi sıra k.erciyeste...inanıyoruz süper lig için bizde varız
Hayatımda izlediğim en iyi maç Giresun 3 - ALTAY 4
quote:
Orijinalden alıntı: Elbryan
Hayatımda izlediğim en iyi maç Giresun 3 - ALTAY 4
benim memleket Giresun ama Giresunda yaşamadığımdan maçları hiç takip etmiyorum, en son Samsunspor maçını izlemiştim deplasmanda 4-0 almıştı, çok güzel oynamışlardı kaliteli kadro var bence sırasını hiç hak etmiyo.
quote:
Orijinalden alıntı: Cém
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
işte bu kadar be... giresun-2 erciyes-1 bir hedef daha aşıldı...bekle bizi playy-off biz geliyoruz...haftaya dardanelide yandik mi bizi kimse tutamaz
quote:
Orijinalden alıntı: yalchin28
işte bu kadar be... giresun-2 erciyes-1 bir hedef daha aşıldı...bekle bizi playy-off biz geliyoruz...haftaya dardanelide yandik mi bizi kimse tutamaz
Alıntıları Göster
Bende açmayı düşünüyordum benden önce davranmışsın Giresunsporluları bekliyoruz.
2-1 le Kayseri Erciyesi de geçtik.
Yukarda laf atmaya çalışan arkadaş önce tuttuğun takımı belirle sonra gel. Gece 1 de pusu kurup Samsun deplasmanından dönen Taraftarlarımızın aracını taşladınız resimleri var.Fazla olmadı 4 hafta önce siz kalleş geldiniz kalleş gidersiniz.Biz işimize bakarız o yüzden toz ol.
Giresunspor-Adana Demirspor BURSA ATATÜRK 15.000 denn fazla Giresunsporlu
Alıntıları Göster
resimleri güzel eklemişsin hemşo yakışır bize giresunumuzu herzaman desteklemek için buradayız..en başından beri inanıyorum bu sene en azından play-off oynayacağız
quote:
resimleri güzel eklemişsin hemşo yakışır bize giresunumuzu herzaman desteklemek için buradayız..en başından beri inanıyorum bu sene en azından play-off oynayacağız
Alıntıları Göster
Giresun'un kadrosu süper
quote:
Orijinalden alıntı: Eren
Giresun'un kadrosu süper
Alıntıları Göster
Ben Giresunspor atkısı arıyorum İstanbul'da nereden temin edebilirim? Mümkünse taraftar grubununkilerden, anne tarafı Giresunlu bazen dayımlarla izliyorum maçlarını
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D06A31849
Ben Giresunspor atkısı arıyorum İstanbul'da nereden temin edebilirim? Mümkünse taraftar grubununkilerden, anne tarafı Giresunlu bazen dayımlarla izliyorum maçlarını
Giresuna 2 senedir şansımız tutmuyor. tribün olarakta sorunluyuz pek iyi anlaştığımız söylenemez. potansiyelleri sınırlı olmasına rağmen tribünde güzel işler cıkarıyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D06A31849
Alıntıları Göster
istanbulu bilmiyorum taraftar mağazalarına bi bak istersen ama giresun da heryerde bulunabilir
quote:
istanbulu bilmiyorum taraftar mağazalarına bi bak istersen ama giresun da heryerde bulunabilir
taraftarımız çoğu takıma taş çıkartacak kadar iyi.Gurur duyuyorum.Boş geçtiğimiz deplasman yok 5 kişi de olsak peşindeyiz.Ama daha çok yolumuz var takım başarılı olursa paralel olarak taraftarımızın da gelişeceğini düşünüyorum.Samsunspor maçlarında gerçekten iyi oynuyoruz ve kazanıyoruz.3 sezon oldu gol dahi yemedik.Yukarda da yazmıştım benim kimseyle düşmanlığım ya da sürtüşmem olmaz.Ama dostumuz da bellidir.BOLUSPOR
İnşallah haftaya çanakkale deplasmanına hazırlanıyoruz ve kalabalık gideceğiz.
quote:
Orijinalden alıntı: Kerasuslu
taraftarımız çoğu takıma taş çıkartacak kadar iyi.Gurur duyuyorum.Boş geçtiğimiz deplasman yok 5 kişi de olsak peşindeyiz.Ama daha çok yolumuz var takım başarılı olursa paralel olarak taraftarımızın da gelişeceğini düşünüyorum.Samsunspor maçlarında gerçekten iyi oynuyoruz ve kazanıyoruz.3 sezon oldu gol dahi yemedik.Yukarda da yazmıştım benim kimseyle düşmanlığım ya da sürtüşmem olmaz.Ama dostumuz da bellidir.BOLUSPOR
Alıntıları Göster
neyse mesaj attım pek aktif bir forum gibi gelmedi bana ama hayırlısıyla artık
hiç sevmiyorum.
fm de gençlerbirliğini dünya takımı yaptık, yine çelme takıyor yine çelme takıyor bu giresun...
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
hiç sevmiyorum.
fm de gençlerbirliğini dünya takımı yaptık, yine çelme takıyor yine çelme takıyor bu giresun...
ek, tabi dediklerim işin şakası, destekliyorum karadeniz takımlarını
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
ek, tabi dediklerim işin şakası, destekliyorum karadeniz takımlarını
Alıntıları Göster
Saolasın .
Giresun la oyun olmaz
quote:
evet 5 maçtır gol dahi atamadık emin ol Samsun tribünlerindede aklı başında hiçbir kişi Giresuna karşı bir tavır içerisinde değildi taki en son yendiğiniz maça kadar. geçen sene geldim bu senede gidecem Giresun maçına bu sefer biraz şenlikli olucak ama o maç.
Ordu-Giresun maçlarından fotolar yokmu yahu çok güzel atışmalar oluyor Karadenizin en renkli maçlarındandır Ordu-Giresun maçları aynı kültüre sahip yanyana iki şehir(sadece 40km) ama konu futbol olunca düşman kardeşler
quote:
Orijinalden alıntı: Tufan.
quote:
evet 5 maçtır gol dahi atamadık emin ol Samsun tribünlerindede aklı başında hiçbir kişi Giresuna karşı bir tavır içerisinde değildi taki en son yendiğiniz maça kadar. geçen sene geldim bu senede gidecem Giresun maçına bu sefer biraz şenlikli olucak ama o maç.
Ordu-Giresun maçlarından fotolar yokmu yahu çok güzel atışmalar oluyor Karadenizin en renkli maçlarındandır Ordu-Giresun maçları aynı kültüre sahip yanyana iki şehir(sadece 40km) ama konu futbol olunca düşman kardeşler
Alıntıları Göster
Olmazmı Ordu maçları başkadır.Karadeniz derbisiBizimde orduya şansımız tutmuyor maalesef