eklediğin resimlerin hepsi görünüyor...merak etme..bu arada resimlere bakınca ne kadada özledim giresun da maç izlemeyi be...o atmosfer bambaşkadır statdyumda
6 Ay Önce İnternet Ortamında ki Giresunspor'luları Biraraya Getirmek Amacıyla Kurduğumuz Giresunspor Fan Page Bugün 50 Bin Kişiye Ulaşmıştır . Sayfamız Büyük Giresunspor Taraftarı Sayesinde Facebook'ta 50 Bin Sınırını Aşan 5. Türk Takımı Olmuş ve Facebook Dünya Spor Kulüpleri Sıralamasında İlk 50 içinde Yerini Almıştır . Desteğini Esirgemeyen Çotanaklara Teşekkürlerimizi Sunuyoruz .
facebook daki giresunspor sayfasına ilk üye olanlardan biri de benim...orda 50 bin kişiyi geçtik bile..bu arada bu hafta dardaneli deplasmanda yenebileceğimize inanıyorum...iç sahada bank asyanın en kötü takımı.taraftarlarımız takımımızı yine yanlız bırakmayacaktır..saygılar
marmarali çotanaklar hazırlanıyor.Bende babamdan izin koparırsam gideceğim.
Giresunspor’da takımdan ayrılanlar kervanına şimdi de İsmail Güldüren ile Eren Görür katıldı.
Mehmet Yılmaz, Aydın Çetin, Sinan Özkan, Muzaffer Bilazer, Hasan Üçüncü ve Ali Sakal derken Yönetim Kurulu şimdi de İsmail Güldüren ve Eren Görür ile karşılıklı olarak görüşüp mukavelesini feshederek yollarını ayırdı.
Sezon başında Konyaspor’dan transfer edilen İsmail Güldüren ile Trabzonspor’dan transfer edilen Eren Görür, eşyalarını toplayıp şehirden ayrıldılar.
KISA SÜRELİ KAPTANLIK YAPTI
Giresunspor’un yollarını ayırdığı İsmail Güldüren, sezon başında yönetimin aldığı kararla 2. kaptanlık görevine getirilmiş Emrah Eren’in sakatlığıyla birlikte de kaptan olarak sahaya çıkmaya başlamıştı. Tecrübeli futbolcu geçtiğimiz haftaki Erciyes maçında ise 18 kişilik kadroya alınmamıştı. İsmail’in takımdan ayrılması üzerine Bülent Bölükbaşı’nın bu göreve getirileceği tahmin ediliyor.
GÖRÜR 8 MAÇTA 1 GOLLE OYNADI
Bu arada takımdan gönderilen Eren Görür ise Giresunspor forması altında 8 resmi maça çıkmış ve ilk golünü 30 Eylül’de Hacettepespor ile oynanılan Ziraat Türkiye Kupası maçında kaydetmişti.
Bu İsmail Güldüren in gittiği iyi oldu her maçta bi arıza çıkarıyordu.Dengesizin teki adam.Ama Eren Görür iiyi oyuncuydu o da şanssız Olivera yla Pedriel iyi oynuyolar. Levent Eriş devre aarasında bişeyler yapacak galiba görünen o.
Nostalji
Dardaneli geçersek yolumuz açılır.
i.güldürenin gittiği iyi oldu..bize sahaya yüreğini koyacak adam lazım...isim önemli değil....takımda şimdi herkes kendine daha çok dikkat edecektir....
Gol geldi Giresunsporumuz Çanakkale deplasmanın Şenolun golüyle 1-0 önde
Çanakkale ilk yarı bitmeden eşitliği sağladı.İkinci yarının başlarında Şenol Giresunsporumuzu 2-1 öne geçirdi.
Helal ÇOTANAKLAR bastırın
Yani bu kadar olur yaa son dakikalarda Gol yemek resmen alışkanlık oldu yaa.Adımız çıktı geriden gel kazan diye yazıklar olsun yaa vallahi ayıptır günahtır.
kanser olmaya devam
maçı vizem olduğu için izleyemedim ama skora bakılırsa yazık olmuş, baraja 10 puan var 3 puanlık sistemde kapanmayacak fark değil, bu takım play off lara gidecek
Her zamanki gibi şampiyon taraftar.Giresun neresi Çanakkale neresi deplasman taraftarına bak bee.bank asya da bu konuda bir numarayız.Ama yönetimin dandik transfer politikası yüzünden takım acınacak halde.Sonumuz hayrola.
takım taraftarın gösterdiği sevgiyi ve ilgiyi kesinlikle hak etmiyor....bıktık artık bu ne yahu adam gibi geniş geniş rahat rahat bi maç izlemicekmiyiz...biran önce herkes aklını başına alsın...bank asyada bizim gibi taratar yok ama karşılıkta yok ...bence bütün suç futbolcuların
hocamızın arkasındayız...bu takım adam olacaksa eğer devre arasında gerken önlemler alınsın işe yaramyanlar gitsin
Az sonra lider Konyayla maçımız başlıyor pek umudum yok ama hayırlısı