Karadenizin en iyi taraftarı 9-10binlik stadı 3maç üstüste kazanınca doldurup iyi tribün yapmakla oluyorsa en iyisi sizsiniz. geçen sene geldik bizi izlediniz bu senede geliriz yine izlersiniz.sizin rakibiniz Karadenizin büyükleri değil Ordu Haydi Allaha emanet olun.
İyi hazımsızlık yapmış sende belli.
Gaziantep BB 0-2 Giresunspor
Giresunspor 2-1 Erciyesspor
Giresunspor 3-2 Konyaspor
Kartalspor 1-1 Giresunspor
Orduspor 0-1 Giresunspor
Giresunspor 0-0 K.D.Ç. Karabükspor
Karşıyaka 0-1 Giresunspor
Giresunspor 2-1 Mersin İdmanyurdu
Okuma yazman var inşallah ama ben yinede yazayım yukarda son 8 haftada Giresunun yenilmediği yazıyor...Yani 3 hafta üst üste değil bu birrrr
Giresun Atatürk Stadı kapasitesi 19.000 kişi civarındaydı 2007-2008 sezonuna kadar.TFF nin koltuklar düzeninde değişiklik şartı koşması nedeniyle kapasite 12.200 civarına düştü bu ikiiiii
Giresunspor taraftarı bu sezon en kötü 7000 kişiyle oynadı , fazla olmadı Türkiye kupasında haftaiçi mesai saatinde (13:30) stadın tamamı doluydu.Şehir nüfusuna oranla en iyi doluluk oranına sahiptir araştırırım istersen.bu üçç
Bank Asyada en baba deplasman taraftarının başında Çotanaklar gelir.Sebebi Giresun İstanbul Ankara ve Bursa da kolları bulunmasıdır.Kolları dediğime bakma hepsi sağlamdır.Yani sizin gibi sadece Samsunda değiliz biz.Bursa da playoff maçında 15 000 biletli 10 000 kadar da dışarda kalan Giresun seyircisi vardı.İstersen ispatlarım.bu dörttt
İlk devre de size 3 tane attığımız(hoş 3 sezondur gol atamadınız sayenizde 6 puan garanti her sezon) maçı tekrar izle bakalım kim kimi izlemiş tribünde.90 dakika sallanan bayrak da size gelsin.Siz yönetim istifa diye bağırırken bizde işte böylee her sene böyle diye bağırıyoduk...buda beşşşş
Ayrıca sen kendini Karadenizde tek ilan ederken sorun yok biz yazınca gururuna mı dokundu?
Son olarakta 20.000 lik mabede bak sen yaa
Seyirci Kapasitesi :12720 Şehir :Samsun
sen 8 maç kazanmışsın hala kale arkalarında boşluk var kapalıyı göremedim belki orasıda boş. averajla kümede kalan Samsunspor geçen sene Diyarbakırdan sonra en çok taraftar ortalamasına oynayan takımdı bu 1
Seyirci Kapasitesi :12720 maratona 2. kat cıkılmadan önceki kapasitedir bu 2
bank asya senin için başarıdır benim için başarısızlık sen senelerce 2.lig 3.lig Ünyesporla Çarşambasporla oynamıssındır bense 29 sene süperligte oynayıp 3.lükler 5.likler elde etmişim bu ülkeye Balkan kupası getirmişimdir bu 3
Bursada playoff diyorsun ben hiç hayatımda playoff görmedim benim takımım 1 kere düştü onda da daha çıkamadık playoff olur bizde akarız bu 4
Bursa Ankara İstanbul kollarını biliyorum deplasmana sağlam gidiyorsunuz bilirim. bu sene ama 5 kişi ama 2bin kişi Samsunspor pankartı asılmayan deplasmanımız olmadı . Grup İstanbul55- Bengülü Fanatikler (Bursa) - Başkentli Samsunsporlular bunlarda bizim gruplarımız ayrı isim olduklarına bakma hepsi samsunspor.biz üzerinden iletişime geçen yaşını başını almış iş güç sahibi abilerimiz veya benim gibi gurbetteki üniversite öğrencileridir. bu 5
sen kendini Karadenizin kralı ilan edersen bana dokunur tabi doğru düzgün mesaj atsan tepki çekmez takdir edilirsin.
Şu kadar sene ligte kaldık bu kadar sene ligte kaldık la olmaz.Şu anı tartışıyoruz.Senin mantığına göre Vefa ile Altınordunun şampiyonlar liginde olması lazım.
Ünye ile de oynadık Pazar ile de oynadık.Kimse inkar etmiyor.Ama o maçlarda bile stadın dolduğunu biliyorum ben.. Kale arkasının alt tarafından görüş açısı yok o yüzden içeri giren üste yığılıyor dikkat edersen alt taraf hep boş.Yani biletlerin tamamı bitse de orası boş kalır. Biz çıktığımız sene Süper lig hesapları yapıyorduk.Yani bizim için de hedef Bank Asya değil tabi 2 sezonda başaramadık sizin gibi bizde hep alt sıralardaydık.Biz Bank Asyada ki her yılı zarar görüyoruz.
Aynı doğru düzgün mesajları senden de bekleriz sen tekiz birinciyiz yazarsan sende tepki görürsün.
benim Samsunspor hakkında attığım mesajlara bak bakayım hangisinde öyle birşey geçmiş kendini övmenin bi anlamı önemli olan başkalarının seni takdir etmesi ben ondan tepki gösterdim sana yoksa Giresun tribünleri kötü değil Rize gibi Ordu gibi hiç değil Çotanaklar gayet düzenli sürekli destek veren bir grup ama deminde söyledim Karadenizin en iyisiyiz dersen diğer takım taraftarına cevap hakkı doğar.
Aynen söylediğin gibi bizlere de cevap hakkı doğuyor
Başka da birşey yazmayacağım başarılar İnşallah Süper Ligte görüşürüz.