büyük bir aksilik olmazsa yarın Giresunda her zamanki gibi kalabalık olarak yerimizi alacaz. güzel bir organizasyon yapılacak karşıdan maratondan resimleri bekliyorum
Geliyoruz inşallah!! Allah utandırmasın
Stadın doluluğuna bak allahım..Helal Giresun halkı sizden başka sahip çıkan yok(PINARBAŞI ..)
çok şey yazacam ama önce bir dinlenmem lazım her sene Giresunda aynı hikaye önce hoşgeldiniz sonra taş!
quote:
Orijinalden alıntı: KRHTH
4. Takımın yenmiş helal olsun
Bunu benmi yazmışım yaAcaba ne demek istemişim
Gidişte stada girerken hiçbir problem yaşamadık samsunspor.biz olarak 12:45 gibi ilk biz girdik tribüne maraton yeni doluyordu Hoşgeldiniz tezahüratına alkışla karşılık verdik yani maçın başında bir sorun yoktu.
daha sonra yanımızda kapalıdaki MOR arkadaş ve GS eşofmanı altına Giresun forması giyen elemana tepki gösterdik ama Giresun taraftarı bunları benimsemiş sırıtmayı devam etti yüssüzler o ara Savaş inanılmaz bi pozisyonu harcadı tam yine MORla sohbet ederken bi cisim geldi gözlüğümün camı fırladı hala ne olduğu konusunda fikrim yok bozuk paraydı galiba.
1-1den sonra iyi bağırdık sonrasında yine kapalıyla kale arkasıyla sürtüşmeler hala Maratonla aramızda bi etkileşim olmadı ama ne olduysa 3-1den sonra bu Giresunlular bi moda girdiler kafamıza ayranlar sular musluk başları paralar falan sonra küfür hep beraber Samsun kümeye diye bağırmalar tıngır mıngır maç bitti.
çıkmadan önce saha içindeki 2 tane artistinde ifadesini aldı arkadaşlar kazasız belasız eve döndük. Çotanaklar 70den sonra bize o küfürleri etmeseydi Samsun kümeye diye bağırmasaydı çok güzel şeyler yazmayı düşünüyordum ama gerek yok.
belki Giresun playoff oynar ama süperlige çıkacağını düşünmüyorum. son olarak Savaş az topa düzgün vursan şimdi galibiyet yazısı yazmıştık ve OKAN Allah seni bildiği gibi yapsın Çarşambasporu bile haketmiyorsun!
buda yüssüz GSli(hem GiresunSpor hem GS)
Abi adamdaki surat ifadesine bakarmisin.Yani ben provakatorum diye bagiriyor resmen..Yemin ederim ben utandim ya.Maalesef o tribunde taraftar grubu olmadigi icin cekirdekci tayfasi orada..Oraya ordu formasiyla girseler 1-2 kisi disinda kimsenin sesi cikmaz..Ben sadece maratonu gercek Giresun taraftari olarak goruyorum..Zaten sende yazmissin alkisladilar surtusme olmadi diye..Ama her taraftarin icinde var boyle adi insanlar elimizden gelen birsey yok.Birinin sustursan biri baslar..
Ben ozur dilerim bi yarari olmasa da .
Gercekten boyle seyler olmasin isterim ama maalesef..
Basarilar/..
Kerasuslu @ 2 senedir geliyorum Giresuna hep aynı muhabbetler oluyor geçen sene kale arkasının üst katı salça olmuştu bu sene kapalı.
aha buda kankam MOR tanıyan bilen varsa mesaj atsın tanışmak dost olmak istiyorum kendisiyle
quote:
iyi güzel söylüyosun da arkadaşım sanırım gözünden kaçtı o samsun taraftarı tribünün den hiç kafası yarılmış adam çıkmadı adamlar bize eski açığa musluk attılar yahu iki yan tarafım da atamın kafaısı karpuz gibi yardılar çakı attılar allahtan ağzı kapalıydı daha neler neler geldi o taraftan bize bunları da biliyormusun ben her zaman samsun ligde kalsın dersim şimdide düşsün diyenlerin en önde gideniyim davul tokmakları taşlar koltuk parçaları yağdı bizim üstümüze ama biz elimizden geldiğince karşılık verilmemesi için herşeyi yaptık buca maçını düşünerek onun için kimse samsun taraftarını masum göstermeye çalışmasın lütfen
Sordum bunları..Samsun taraftarı da masum değil yazılanlara bakılırsa..
musluguda kapalı kelebeğide kalearkası üst katı attı bizzat gözlerimle gördüm bizimkilerde geri salladı. bize hoşgeldiniz diyen adamlara pislik yapacak kadar serefsiz bir taraftar toplulugu değiliz. maç geçti bitti seneye görüşmek üzere bu sefer ilk maç Giresunda olsun ama biz asla düşmeyiz belki Giresun playoff oynar ama asla çıkamaz. sefadan ramodan medet umarak süperlige çıkamazlar
Bu böyle sürsün istemem ama elden bişey gelmez.Neyse seneye görüşmek üzere eğer düşen çıkan olmazsa..
Birde bu takım 13-14 haftadır Ramoyla Sefayla 1 kere yenildi.Yeteneği sınırlı futbolcularımız var ama bu başarılı gittiğimiz gerçeğini değiştirmez.
kimin ne attığını pfdk ortaya koydu. Samsunspora 1 maç seyircisiz.
quote:
Orijinalden alıntı: yirmisekizli
kimin ne attığını pfdk ortaya koydu. Samsunspora 1 maç seyircisiz.
Evet,ne kadar objektif kararlar verdiklerini görüyoruz kendilerinin. Giresun seyircisi staddan dışarı çıkıp bizim tribüne taş attı o ara 1 kişinin kafası yarıldı, 2 tane giresun seyircisi maçtan 20 dk sonra sahaya girip bizim tribünlerin önüne gelip küfür ettiler,bizim taraftarımız da gerekeni yaptı orada. Ve bunların sonucunda size değil de bize seyircisiz oynama kararı geldi. Ben etrafta bir balkondan izledim maçı. Herşey ortadaydı kimin kime ne attığı. Giresunlular atmadık şey bırakmadı Samsunsporlulara. Bizim tribünler de gelenleri geriye atarak karşılık verdi.
ulan arkadaş şu çotanakları süper ligde görsek çok iyi olur taraftar olarak bence yiğidoları sollayabilirler.
quote:
Orijinalden alıntı: tulamistad
ulan arkadaş şu çotanakları süper ligde görsek çok iyi olur taraftar olarak bence yiğidoları sollayabilirler.
Hocam dalga geçiyosun heralde Sivasta taraftarmı var..Çotanakları bilen bilir..Taraftar Süper Ligi kaldırırda takım kaldırırmı bilinmez..
Bucaya 2-0 kendi evimizde yenildik..Boluda yenildi ama KSK yenerse bir anlamı yok..
Taraftar hakkında fazla söze gerek yok..Her zamanki gibi 10 numara.
süper lig tatlı bir beklenti,gerçek olan asil sevgi !
Kareografi çalışmanız güzel olmuş. Tebrikler
Sağol kardeşim..
Bu sene yapılan 2. koreografi oldu ikisinin de altından kalktı taraftar..İmkanlar geniş olsa çok daha güzel şeyler çıkabilir..Şimdilik bu
Beyler bilindiği üzere pazartesi bizle oynuyorsunuz. Burdaki her Çotanağı maça davet ediyorum. Zaten fair-play çevresinde bir maç olcak. Herkesi İzmire bekliyoruz. Buyrun gelin misafirimiz olun.
Maalesef Pazartesi olduğu için ve deplasman yapan taraftarmızın ve ayarlayanların çoğu iş güç sahibi olduğu için kalabalık olacağını hiç sanmam.Ve TV den yayın var.. Ama yinede İzmirdeki vatandaşlarımız ve Bursa dan gelecekler olacaktır.
Bu arada şaka gibi bir haber lütfen okuyun,
Sezon başından beri TFF den en çok ceza yiyen, 4 maçı hakem tarafından katledilen Giresunsporumuz şaka gibi bir ceza alacaktı direkten döndü..
Ceza gerekçesi, işgüzar gözlemci tarafından Stad kapasitesi üzerinde seyirci almak!! olarak yazılmış.Allahtan hala 1-2 akıllı vatandaş var TFF de ve ceza onaylanmadı..
Bu kadar olur TFF stadlar seyirci dolsun diye yapmadığını bırakmıyor.Adamın yediği halta bak..Tabi daha önce görmemiştir..Stad zaten özellikle son 4-5 maçtır tamamen dolu..Ama nedense sadece bu gözlemcinin bi tarafına batmış..
Herşeye inat GİRESUNSPOR!! Her şeye inat YEŞİL BEYAZ!!