Şimdi Ara

Gırgırcı biri oldugumu düşünüyorlar.. ama DEĞİLİM:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne kadar şakacı gırgır yapan ve hayata hiç takmıyan biri olarak gözüksemde normalde deilim bunun böyle olmadıgnıda biliyorum ama hayatı gırgıra almazsanız hayatn sizi yeneceğinide biliyorum ama çevremdeki insan beni hep şakacı gırgır yapan biri olarak tanıdalar aslında hiç öyle biri deilim
    sınıftan bir arkadaşımla geçen aynı sırada oturduk arkdaşımda tam fırlama hiperaktif başı ağrıyormuş dedi işte
    aras başım ağrıyor acaba izin alsamı müdürden

dedim bende

bırak plavracı okuldan kaçmak istiyorsan git kaç dedim

oda
    lan biraz ciddi ol bikezde olsa bir şeye ciddi yaklaştıgını görum dedi

pek samimi oldugum biri deil bu çocuk sonuçta 6 ayda tanıdı benı ama eski arkadaşlarım benım huyumu suyumu biliyorlar yani nerde cidi olucagımı nerde gırgır yapacagımı ama çevremdekielr bi anlıyamadı ilk izlenımler herzaman önemlidir ve böyle verdim ilk izlenimlerimi espirilerimle gırgır yapışımla ama o çocugun bunu demesi biraz düşündürdü acaba böylemiyim die harbiden

dun annemdede dedi seni dışardan gören biri hayatı hiç salamıyan biri oalrak görur dedi normalde böyle olmadıgını sende bende biliyoruz dedi çok haklıydı

hayatı hiç bir zaman gırgıra almadım çünkü omzumdaki yükler çok ağır ama ne yazıki hep üstüme geldği için bazı olaylar böyle oldu gene diyorum öyle biri deilim omzumdaki yükler çok ağır çünkü gırgır yapan biri oalrak göstermek istemiyorum kendimi ama yapamıyorum olmuyor

ne yapmalıyım

sizden bir pisikolog gibi derin derin yorum yapmanzı deil sadece kendi yorumlarını yapmanızı istiyorum faydalı olcak saygıalr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SlimUltimate -- 2 Mart 2008; 3:24:46 >

• saat 4 oluyor yha
  • başkaları için değil kendin için yaşa

sana tavsiyem , kimseyi takma bunu yapabildiğin an hayatta çok büyük şeyler kazanacağın andır.
  • zaten öyle ama insaların hakımda böyle düşünmelerini istemiyorum belkide cidi biri oldgumda çevremdekilere zarar vericeğimden yada kıracagımdan korktugumiçin
  • ciddi olman yada olmaman senin için önemli olmalı , başkaları sen ciddi olduğunda kırılacaksa onlarla takılma .nasıl olmak istediğini biliyomusun önce bunu düşün , başkaları için karar alma sonunda yanılan sen olursun
  • nerde o eski yorumcular

neyse ben kaçar hadi beyler öptüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hala yok okuyan
  • aynen bende senin gibiyim o kadar cok problemim var ama hala gırgır şamata yaşıyorum .Kim nederse desin takma kafaNa . yüzün bi karış napacagını bilmeden dolaşmak daha mı iyi .İçin dışın bir olsun başkalarının seni etkilemelerine izin verme !
  • yukarı
  • Beni de okuldaki hoca çete başı olarak görüyormuş duyduğuma göre..Başı ben çekiyormuşum.Şöyle böyle...Aksine bende gır gır şamata biriyim.Ama işte bunu anlayacak kafa yok millette.En iyisi takma benim gibi.Kim ne derse desin.Mutlaka bir gün gerçeği o da görecektir.
  • tıpkı ben
  • gerçekten bana benziyosun yada ben sana

eğer öyle biriysen zaten başkalarının düşüncelerini önemseme ben öle yapıyorum benim için sadece en yakınlarımın ne düşündüğü önemlidir ki onlar da zaten seni tanıyodur gırgırınla espirinle acınla tatlınla..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mac2cryme
    sana tavsiyem , kimseyi takma bunu yapabildiğin an hayatta çok büyük şeyler kazanacağın andır.

İşte yazıcağım şey buydu. Kimseyi takmıcaksın hayat senin hayatın. :) Başkası yüzünden mutsuz olma. Yani başkası derken aile dışı insanlar, sevdiklerin dışı.
  • Beni de gırgır birisi olarak tanırlar. Hiç kimseyi ve hiç bir şeyi umursamayan biri olarak... Senden farkım beni insanlar doğru tanıyor.
  • insanları üzmek en son istedğim şey ama onlar bunu anlamıyor anlıyan var ama az sayıda zaten onlarda en yakınlarım
  • raydric nerden hangi okuldan hocam?
  • Aynen senin durumundayım.Herkes beni umursamaz sanıyor ama yüzüm bir karış asıkta dolaşamam ondan kimseyi takmıyorum sende takma.Sen kendini bil gerisi önemli değil
  • İst - Bostancı

Şenesenevler

ya şu var bigün okula asık gelsem millet diyor
    -ne iş kanka surat bi karış ben tersliyorum bu sefer neyım lan ben paylancomu die hergun eylencemi olurmuş bu sefer bırak yah diyip tersliyorlar ozaman bende bu arkdaşları üzüyorum bundan kurtulmak istiyprum tamam doğru diyorsnuz ama olmuyor nerde nasıl durulcagını bilen birisiyim ama millet çvrede gırgırcı biri odlgumu düşünüyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.