Şimdi Ara

Giriş seviye 3D printer arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
54
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar ben giriş seviye olucak şekilde 3D printer arıyorum hem F/P olsun hemde bu işe yeni gireceğim için beginner seviye olsun istiyorum.

Önerebileceğiniz bir printer model marka var mıdır beni üzmicek tek renk şuanlık yeterli olur benim için.

Önerebileceğiniz ürün yoksa bile nelere dikkat etmem gerek araştırma yaparken bu bile benim için yeterli olur.

• Ender 3 v2. Ender 3 pro öneren çok çıkar bulaşma sakın. Aşırı gürültülü alet çıldırırsın. V2 bunun sessiz versiyonu sayılır. Ses yapmasa iyi alet pro aslında kimseyi üzmez.
  • Diktatör58 D kullanıcısına yanıt

anladım teşekkür ederim. peki makineleri incelerken püf noktaları nedir nelere dikkat etmem gerek

• V2 ile pla harici malzeme kolay kolay basamazsın. Ne malzeme basmak istiyorsan ona göre keseyi daha fazla açman lazım.
  • Ben de hobiye yeni başlayan birisi olarak Bambu Lab A1 tercih ettim. Araştırmamdan anladığım kadarıyla daha ucuz cihazlarda bir şeyler basmaktan çok cihazı tanıyıp doğru ayarlamakla uğraşıyorsun ama bambuda her şey başlangıç için daha hazır gibi.

Kendi araştırmamdan çıkardığım sonuç ciddi olarak bu hobiye başlamak isteyip bir defa para harcayım sonra keşke şunu alsaydım demek istemiyorsan Bambu P1S, bir bakayım, basit-orta seviye şeyleri kolayca basayım çok para harcamadan sevecek miyim diyorsan A1 en çok tavsiye edilen yazıcılar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.