Şimdi Ara

GİRİŞ SEVİYE AVR SES SİSTEMLERİ TAVSİYE VE EKİPMANLARI (143. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.084
Cevap
87
Favori
151.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kafsinkaf90

hocam bende lg 55eg920v oled tv var 2015 model benimki sizin tv 2016 model baglanti vs sikinti cikmaz rahat olun...pioneer vsx430 avr cihazimin hdmi out yazili cikisi ile tvnin 2 numarali hdmi girisi (arc yazan) arasinda hdmi kablo baglantisi ile on numara sikintisiz kullaniyorum...(tv yayinlarinda ses cok dikkatli bakinca hafif gecikmeli geliyor konusmalarda dudaklara odaklanirsaniz anlarsiniz ama rahatsiz edecek duzeyde degil) usb veya harici hddyi tvye baglayip film dosyasi ile ayni isimli altyaziyi da klasorun icinde bulundurursaniz filminizi altyaziyla ve 5.1 ses sistemiyle dolby digital ve dts olarak izleyebilirsiniz....ps4 pro da kullaniyorum onda da avr 4k/60p hdcp2.2 destegi olmasina ragmen goruntu kotulesir belki diye konsolu tvye bagladim(benim tvdeki her hdmi portu 4k/60p destekliyor muhtemelen sizinki de oyledir) sadece tv ayarlarindan ses cikisini hdmi arc olani secin bir de genel ayarlarda olmasi lazim simplinki aktif edin o kadar....benim pioneer amfinin de kendi ayarlarindan hdmi arc secenegini aktif ettim normal tv yayininda dahil yapay da olsa 5.1 aliyorum o modda izliyorum tvyi zaten film ve oyunda super oluyor

@hamidasim

Çok teşekkür ederim yardımlarınız için.

@kafsinkaf90
    Cevap için çok teşekkür ederim.

Aklımda bir soru işareti daha var. 4k, 5+1 dolby veya dts mkv filmleri izleyebilirim değil mi bu sistem ile?

Sadece yapacağım şey iyi bir hdmi kablo ile, tv yi arc çıkışlı hdmi'a avr 151 'e bağlamak. Avr den ayarları yapmak.
    Kusura bakmayın. Elektronik bilgim var ama bu sistemler bana baya uzak. Maruz görün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba

4K Tv'm, performansi cok yuksek bir desktopum ve gigabit ag yapisi ise nas sunucum mevcut.

Buna ilave olarak 25 m2 lik bir salona,

Gelecege donuk yatirim amacli olarak,

AVR ve 5.1 hoparlor (ileride 7.1'i de tamamlayabilecek) bir sisteme ihtiyacim var. Ozellikle nas ve hdd uzerinden 60gb boyutundaki 4k film izleyebilmek icin.

Begendigim markalar

AVR olarak : Denon

Hoparlor olarak : Dali Zensor ve Pico

Yardimlarinizi rica ederim.

Butce maksimum 5000 TL

Amazon.de uzerinden ilerlemek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zugo07

Merhaba arkadaşlar, sistemi kurma aşamasındayım bu hafta halletmeyi düşünüyorum. AVR olarak denon 1300(yüksek ihtimal) veya 2300, hoparlör seti olarak da 3 alternatif var kafamda sizce hangisini seçmeliyim önerilerinizi bekliyorum.

- Harman Kardon hkts 5
    - Harman Kardon hkts 16
    - Magnat 802 + 202 + 252

(Fiyat olarak 3 de birbirine yakın)

Teşekkürler.

magnat her türlü harman kardon'lardan iyidir Alman'ların malzeme, işçilik ve ses kalitesini çok beğeniyorum. Elimde heco music colors stereo ve canton 125 mx var
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalionur

Merhaba

4K Tv'm, performansi cok yuksek bir desktopum ve gigabit ag yapisi ise nas sunucum mevcut.

Buna ilave olarak 25 m2 lik bir salona,

Gelecege donuk yatirim amacli olarak,

AVR ve 5.1 hoparlor (ileride 7.1'i de tamamlayabilecek) bir sisteme ihtiyacim var. Ozellikle nas ve hdd uzerinden 60gb boyutundaki 4k film izleyebilmek icin.

Begendigim markalar

AVR olarak : Denon

Hoparlor olarak : Dali Zensor ve Pico

Yardimlarinizi rica ederim.

Butce maksimum 5000 TL

Amazon.de uzerinden ilerlemek istiyorum.

AVR için https://goo.gl/AUS34s
    SPK içinhttps://goo.gl/fX8BXz (türkiye teslim edilemiyor ama aradığınız set bu sanırım)
    toplamda 1378€ = 5000TL

• hamidasim H kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, ben de Canton Movie 125 MX aldım ama henüz AVR almadığım için kutusunda duruyor. Forumda genelde hakkında olumlu yorumlar okudum, tavsiye üzerine de Harman Kardon HKTS 16 yerine bu hoparlör setini aldım. Kullanan biri olarak sizin de düşüncelerinizi öğrenmek isterim, f/p ürünü müdür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyperborea61

Merhaba hocam, ben de Canton Movie 125 MX aldım ama henüz AVR almadığım için kutusunda duruyor. Forumda genelde hakkında olumlu yorumlar okudum, tavsiye üzerine de Harman Kardon HKTS 16 yerine bu hoparlör setini aldım. Kullanan biri olarak sizin de düşüncelerinizi öğrenmek isterim, f/p ürünü müdür?

Aynı durumdayız, bence Canton 125 MX piyasada alınabilecek giriş seviyesindeki en iyi üründür. Elimdeki stereo amfi ile uydularını denedim müthiş temiz ses veriyor üst seviyede dahi çatlama patlama yapmıyor, ayrıca iş yerinde sub'ı direk ses kartına bağladım ve 2.1 olarak tüm gün kısık seste yüksek kalitede müzik dinleyebiliyorum. Gerek uyduların gerekse sub'ın işçiliğini ve malzeme kalitesini çok beğendim, sadece bir uydusu bile nerdeyse 1kg geliyor. Aldığım fiyat rüya gibi ve piyasada logitech, philips, altec vs gibi plastik yığını setlerden bile ucuza geldi. Şu sıra AVR alma aşamasındayım Yamaha'nın AVR'lerini takip ediyorum amazon almanya üzerinde 300-350€ civarına Yamaha 481 alabiliyorum. Ancak yeni yıl indirimleriyle ya da warehouse üzerinden 300€ altına alabilirsem bir tane sipariş vereceğim. AVR geldiğinde oynatıcı olarak da elimde hdmi çıkışlı bir laptop var onu denemek istiyorum, 5.1 ses sorunu yaşarsam belki bir android box alabilirim ya da uygun bir htpc toplayabilirim acelem yok fırsat kolluyorum ve ev sinema seti kurma işini biraz da zamana yaydım. Özetle Canton ile iyi bir başlangıç yaptığımı düşünüyorum ve seti aldığıma da hiç pişman değilim ayrıca bundan bir kaç sene evvel Ankara GSA elektronikten Orhan Bey'le uzun bir sohbetimizde Harman Kardon setleri evine bile sokma demişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamidasim -- 27 Aralık 2016; 0:1:55 >

Eyvallah, biraz daha rahatladım. :) Dediğiniz gibi, aynı durumdayız. AVR için ben de Amazon'da fırsat kolluyorum. Öncelikli marka tercihim Marantz slim modeller. Son 3 yıl Pioneer VSX 322 + Magnat Monitor Supreme 800 set kullandım. GSA Elektronik'in 2013'de kampanya yaptığı dönemlerde almıştım. Oynatıcı olarak laptopu AVR'ye HDMI ile bağlıyordum, DTS ve Dolby sinyallerde sorun yaşamadan film izleyebiliyordum. Yeni sette yine aynı düzeni kuracağım.
  • Teşekkür ederim yorumlarınız için. Aslında raf tipi hoparlorler daha hoşuma gidiyor fakat harman lar dışında uygun birşey bulamadım. Canton lara çok baktım ne yurtiçi ne yurtdışı onuda bulamadım. Gerçi yerli bir sitede 1800 civarına satıyolar ama o da çok geldi. Alternativ bulamazsam magnat setine yönelicem.

• quote:

Teşekkür ederim yorumlarınız için. Aslında raf tipi hoparlorler daha hoşuma gidiyor fakat harman lar dışında uygun birşey bulamadım. Canton lara çok baktım ne yurtiçi ne yurtdışı onuda bulamadım. Gerçi yerli bir sitede 1800 civarına satıyolar ama o da çok geldi. Alternativ bulamazsam magnat setine yönelicem.

Eğer satılmadı ise alın size alternatif Canton 125 MX den aşağı kalır yanı yok üstelik GSA satıyor set sıfır gibi fiyatta biraz ikram ederse alınabilir

https://goo.gl/Fzl82Q
    bu hoparlör hakkında bilginiz var mı ? DENON SYS 2020 BKE2 iş görür mü ? 1100tl ye buldum.
  • quote:

bu hoparlör hakkında bilginiz var mı ? DENON SYS 2020 BKE2 iş görür mü ? 1100tl ye buldum.

Denon AVRX2300W ile birlikte verilen bundle hoparlör seti. KAğıt üzerindeki değerleri Canton 125 MX ile hemen hemen aynı. Hatta 30Hz başlangıç frekansı ile subwoofer gerçekten çok iddalı. Setin bir iki yorumunu buldum genel olarak olumlu. Ancak başlangıç seviyesinde bir set ve eğer ikinci el ise 1100TL fiyat olarak böyle bir set için fazla. Sadece amazon.co.uk 199 pound istiyor ki ürünle ilgili tek bir yorum bile yok. Bana sorarsan Denon AVR konusunda çok iyi ama iş hoparlöre gelince dostlar alış-verişte görsün misali ürünler çıkartmışlar. Sonuçta hoparlör alacaksanız işin uzmanından almak lazım Heco, MAgnat, Canton, Dali, Elac, Focal, Wharfedale, KEF, uzar gider..

Çok çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Magnat 802 + 202 + 205 sistemini almaya karar verdim yarın bir aksilik olmazsa alacağım. Gönlüm raf tipi olanlardan yanaydı ama şuan piyasandan mıdır nedir ya fiyatlar çok yüksek yada aradığım ürünlerin 2. elleri yok. Magnat içinde toplam 1450 tl vereceğim.

• quote:

Çok çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Magnat 802 + 202 + 205 sistemini almaya karar verdim yarın bir aksilik olmazsa alacağım. Gönlüm raf tipi olanlardan yanaydı ama şuan piyasandan mıdır nedir ya fiyatlar çok yüksek yada aradığım ürünlerin 2. elleri yok. Magnat içinde toplam 1450 tl vereceğim.

galiba şu seti alacaksınız:https://goo.gl/A3GXjS
    yerinize müsaitsa çok iyi bir tercih olur, subwoofera gerek bırakmayacak çok güçlü bir set. İhtiyaç halinde ilerde bir de sub eklersiniz. Hayırlı olsun şimdiden.

• zugo07 Z kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, şu ilanın yayınlanma süresi bitmiş. Satıcı tekrar satışa sunulursa iyi bir fırsat gibi duruyor. Önceliğim raf tipi dediğiniz için tavsiye ettim. Kolay gelsin.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ses-sistemleri-polk-audio-tl-2600-5-plus1-sifir-durumunda-sok-fiyat-firsattir-367370158/pasif-ilan

Sıfırının fiyatına bir bakın;

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ses-sistemleri-polk-audio-tl-2600-ev-blackstone-sinema-hoparlor-seti-369456596/detay

Bence de. Denon, Onkyo ve Pioneer'ın sundukları ürünler ortada. Kimse tercih etmiyor. Denon ve Onkyo 5.1 setlerin hakkında yapılmış yorum bile bulamıyorsunuz. Pioneer hoparlör setleri hakkında da yapılan yorumların neredeyse tamamı olumsuz.
  • hyperborea61 H kullanıcısına yanıt
    Gerçekten çok iyimiş. Fiyat olarak da mükemmel. Keşke ilan açık olsa şuan almıştım :(
    Ben ilan açıkken ayrıntılı fotoğraflarını incelemiştim, gerçekten çok temiz ürün. Ancak satıcı kişiyi tanımıyorum. Satıcıyla iletişime geçme imkanı var mıdır, sahibinden'e bir sorun isterseniz.
  • hyperborea61 H kullanıcısına yanıt
    Yazdım hemen fakat bu bilgiyi paylaşacaklarını sanmıyorum. Güncel bir ilan mıydı?
    Geçen hafta aktifti, satıcı Ankara - Çankaya'da idi.
  • Sistem arayışında olan arkadaşlar bu linkteki sistemi değerlendirebilir
    https://forum.donanimhaber.com/onkyo-tx-nr656-heco-victa-5-0-set-b-w-asw-650-subwoofer--118566579

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tema59 -- 28 Aralık 2016; 11:45:9 >
  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.