Şimdi Ara

GİRİŞ SEVİYE AVR SES SİSTEMLERİ TAVSİYE VE EKİPMANLARI (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.084
Cevap
87
Favori
151.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütçe uygunsa forumdan tema59'un seti de düşünülebilir.

• Boston Acoustics hakkında bilgisi olan var mı? 5.0 bir set var a250 + a252 + a23 den oluşuyor.
  • Sıfır olmak kaydıyla en az bütçeyle oluşturulabilecek ev sinema paketi AVR151 + HKTS5 herhalde; aynı seti N11'de daha yüksek rakamlara satıyorlar.

www.vatanbilgisayar.com
    HARMAN KARDON HDCOM1515S 375Watt Ses Çıkış Gücü,5.1 Ev Sinema Sistemi,HDMI, USB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/harman-kardon-hdcom1515s-375watt-ses-cikis-gucu-5-1-ev-sinema-sistemi-hdmi-usb.html

• hyperborea61 H kullanıcısına yanıt
    bütçeyi taksitle 1500 sınır koydum. Yoksa sürekli artıyor :)
  • zugo07 Z kullanıcısına yanıt
    Orası öyle. :) Ben de yola AVR'mi ve hoparlörlerimi 1200 TL'ye satıp Dikmen Müzik'de bir ara 1400 TL'ye satılan "Yamaha YHT 2920" seti alacağım diye çıktım. Fakat işin içine girdikçe, o özellik de olsun bu özellik de olsun dedikçe fiyat yukarıya doğru tırmanıp gidiyor. Bu işte üst sınır yok, bütçe sınırlı olunca bir üst bütçe sınırı koymak en mantıklısı. O zaman sıfır ürünlerde seçenekler otomatikman azalıyor. Ya da geriye ikinci elde fırsat kollamak kalıyor. Ben hoparlör setini öyle aldım mesela. Arkadaş Almanya'dan getirmiş, hiç kullanılmamış seti 6 taksit 900 TL'ye aldım. Sıfır fiyatı 1900 TL seviyelerinde satılıyor şu an.
  • Harman Kardon AVR 265'imi acil olarak satmak istiyorum bu yüzden fiyatı 950TL'ye çektim. İstanbul Beşiktaştayım gelip görüp deneyebilirsiniz.
  • Canton movie mx 125 5.1 sistemin sıfırını en son 890 tl istanbul hifi sattı siz son kalanlardan aldınız galiba sistem çok iyi çalmaya başlayınca bu ses bu ufak kolonlardanmı çıkıyor diyeceksiniz ben focalları ilk aldığımda çok şaşırmıştım şimdiden hayırlı olsun yanlız bir an önce şu avr alın keyif sürmeye bakın
  • tema59 T kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam, sağolun. Herkes övüyor bakalım meraklanıyorum. :) Yalnız İstanbul hi-fi'dan almadım, orada kalmamıştı. İkinci el sitesinden bir arkadaştan aldım. AVR için fırsat kolluyorum, en kısa zamanda alacağım inşallah.
  • Bütçesi kısıtlı olan ve Harman Kardon düşünen arkadaşlar için Vatan biraz daha düşürmüş fiyatı;
    www.vatanbilgisayar.com
    HARMAN KARDON HDCOM1515S 375Watt Ses Çıkış Gücü,5.1 Ev Sinema Sistemi,HDMI, USB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/harman-kardon-hdcom1515s-375watt-ses-cikis-gucu-5-1-ev-sinema-sistemi-hdmi-usb.html

• Bu sene hi-fi mağazalarının önceki yıllarda yaptıkları gibi yıl sonu kampanyası yapmamaları enteresan. Hele de tüketiciler özellikle Amazon.de'nin kargo ücretini kaldırmasından sonra yurt dışından alışverişe daha çok ilgi göstermeye başlamışken. Durumdan pek etkilenmediler herhalde.
  • hyperborea61 H kullanıcısına yanıt
    Amazon.de 1100 liraya alınıyor mu ben mi yanlış anlıyorum. 45€da sanırım gümrük bedeli hepsi içinde. Yani ekstra ücret ödemeyeceksin değilmi? Alınır sanki başka önerisi olan varmı? :) GİRİŞ SEVİYE AVR SES SİSTEMLERİ TAVSİYE VE EKİPMANLARI
    Edit: sadece hoparlör fiyatıymış. Heyecana gerek yok :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicbass -- 30 Aralık 2016; 23:47:18 >
  • Warehouse üzerinden çok iyi durumda -tahminen sadece kutu hasarlı- Yamaha RX-V481 aldım. Şimdilik 273€ ödedim. Ancak tahminen 48€ civarı da vergisi olacak. Her şey yolunda giderse toplamda (273+48)x3,7=1187TL ye malolacak, Türkiye'de bir çok yerde 2400TL gelince izlenimlerimi buradan paylaşırım. Bu arada AVR ile Canton 125 MX seti kullanacağım

GİRİŞ SEVİYE AVR SES SİSTEMLERİ TAVSİYE VE EKİPMANLARI

• Merhabalar herkese, bende dün amazondan denon 2300 siparişi verdim inşallah kazasız belasız elime ulaşır. Bu arada halen hoparlor alamadım araştırmaya tam gaz devam ediyorum. 2 ilan dikkatimi çekti, sizlerin yorumları nedir ?

Herkese iyi seneler şimdiden, 2017 yılının hepimiz için güzel bir yıl olması dileğiyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hamidasim

Warehouse üzerinden çok iyi durumda -tahminen sadece kutu hasarlı- Yamaha RX-V481 aldım. Şimdilik 273€ ödedim. Ancak tahminen 48€ civarı da vergisi olacak. Her şey yolunda giderse toplamda (273+48)x3,7=1187TL ye malolacak, Türkiye'de bir çok yerde 2400TL gelince izlenimlerimi buradan paylaşırım. Bu arada AVR ile Canton 125 MX seti kullanacağım

GİRİŞ SEVİYE AVR SES SİSTEMLERİ TAVSİYE VE EKİPMANLARI

Bende bir sipariş verdim warehouse'dan banada 9 şubat teslim dedi kargolandıktan sonra. Ondan önce ocak 11 idi. Valla evlere şenlik kargo süresi, neden böyle oldu anlamadım.

• iki sistemi kullanmış biri olarak focal sib cub 3 5.1 tavsiye ederim focallar ayrı bir dünya...

Boston Acoustic SoundWare XS 5.1 bu serisi değilde s.e serisini dinlemenizi öneriririm
    daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tema59 -- 31 Aralık 2016; 10:29:44 >

• hamidasim H kullanıcısına yanıt
    Sakın vergi falan ödemeyin, warehouse ürünleri teknik olarak 2. el ürün mahiyetindedir ve 2. el ürünlerin gümrük vergisi olmaz, kanunen alınamaz.
  • Bloody Mary B kullanıcısına yanıt
    Warehouse dan alınan ürünler çok geç giriyor ülkeye, bir de şimdi noel hikayeleri var, o yüzden normal tarih, yapacak bişey yok, bekleyeceksiniz :)
  • mavera71 M kullanıcısına yanıt
    warehouse ile gelen urunlerde nasil bir yol izleyecegiz ? gumruge girmesi durumunda vergi odemeden nasil teslim alacagiz urunu ?

• Amazon dan tavsiye edeceğiniz sistem varmı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • magnat interior 5.1x kullanan bilen var mı ? İnternette 1500 tl ye sıfır buldum.

• 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.