Şimdi Ara

GİRİŞ SEVİYE AVR SES SİSTEMLERİ TAVSİYE VE EKİPMANLARI (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.084
Cevap
87
Favori
151.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam hoparlör işini ne yaptın, aldın mı? Sana söylediğim ilan aktif hale gelmiş ama satıcı fiyatı 1500 TL'den 2400 TL'ye yükseltmiş.

• Ağustos 2015 te almanyadan aldığım Pioneer vsx-930'i sistem değişikliği amacıyla satmayı düşünüyorum. Kutusunda olup sıfıra yakın hafta da birkaç saat kullanılmıştır. 2600 tl ye bırakmak istiyorum ilgilenen varsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar PS4 pro da hdr açık oynamak için yalnızca direk olarak tvyemi bağlanmanız gerekiyor. Avr üzerinden bağlandığınızda hdr çalışmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kepler05

Arkadaşlar PS4 pro da hdr açık oynamak için yalnızca direk olarak tvyemi bağlanmanız gerekiyor. Avr üzerinden bağlandığınızda hdr çalışmıyor.

Anfiniz nedir hocam.?

Eğer anfiniz yeni nesi hdmi 2.0 4.4.4 destekliyorsa hdr desteklemesi lazım

Eğer desteklemiyorsa ps4 pro direkt tv tv dende arc ile anfiye giriş yapabilirsiniz

• tema59 T kullanıcısına yanıt
    Yamaha rx-377 sanırım dediğin standartlar yok. optik kullanıyorum şimdilik ama HDMI daha kullanışlı.

• Arkadaslar 2 bin tl butceyle pioneer vsx 520 ve s3hstb hoparlor dusunuyorum sizce bunlar hala kullanilir durumfami butcem fazlasini kaldirmiyor siz degerli arkadaslarin yorumlarini bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamer sipsak T kullanıcısına yanıt
    2bin onlara verilmez aman diyim
  • Merhaba Film ve müzik amaçlı, eski sony müzik setimden kalan iki hoparlörün bağlı olduğu Denon x1300 kullanıyorum. Filmlerde konuşma sesleri için center hoparlörün faydalı olduğunu söylediler. Amazondan baktığımda şu iki modelin popüler olduğunu gördüm. Bunlarla ilgili görüşleriniz yada farklı bir öneriniz varsa memnun olurum.Çok bütçe ayırmakta istemiyorum.

Magnat Needle Alu Super Center

www.amazon.de
    Magnat Needle Alu Super Center I 2-Wege Centerlautsprecher | Schlanke Design-Lautsprecher mit elegant gebürstetem Aluminiumgehäuse, Farbe:Schwarz: Amazon.de: Audio & HiFi
    https://www.amazon.de/gp/product/B0058D34P2/ref=ox_sc_sfl_title_40?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

Polk Audio TL1 Speaker Center

www.amazon.com
    Amazon.com: Polk Audio Blackstone TL1 Speaker Center Channel with Time Lens Technology | Compact Size, High Performance, Powerful Bass | Hi-Gloss Blackstone Finish | Create your own Home Entertainment System: Home Audio & Theater
    https://www.amazon.com/gp/product/B0043M6668/ref=ox_sc_mini_detail?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

• BK2000 kullanıcısına yanıt
    Buyrun size center hoparlör fiyatına tertemiz 5.1 hoparlör seti.

• hyperborea61 H kullanıcısına yanıt
    tşkler. Ancak 5+1 almayı düşünmüyorum.
  • Merhabalar, 4 5senedir logitech z906 kullanıyorum salonumda ancak malum sadece dd5.1 ve dts cozebiliyor. Dts-hd & trueHD tarzı daha gelismis sesler çözen bir avr almak istesem, z906nin uydularini ve bass'ını kullanabilir miyim acaba?

• yavuzazgin kullanıcısına yanıt
    Ama buttcem ancak buna yetiyor bu fiyatlardan asaya yok siz ne oneeirdiniz bu cihazlar hakkinda hic bilgim yok acikcasi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar alablirsem 500 tl ikinci el pioneer vsx323 veya denon x500 avr düşünüyorum.Bu avrler ile

Pure acoustic spark 5

Veya sony cs310 cr

Birde harman hkts 16 var takım 1000 tl ye ikinci el.

Bu etlerden birini düşündüm.Salon 30 m kare ve proksiyon ile sadece film amacli olarak kullanmak istiyorum.Oyle cok gürültülü ses merakım yok sinematik olsun yeter ve bu konulardachic tecrübem yok cevremde de yok kullanan.Sadece microlab fc861 den ibaret.Bu setlerde subwofer yok ancak frontlardaki basslar yeter mi ?Butcem 1500 2000 arası.Tavsiyelerinize açığım.

Tedekkurler

• Graindor kullanıcısına yanıt
    Merhaba, linkteki ürünü tavsiye ederim. Bir önceki modelini 3 yıl kullandım, kuleler odaya büyük geldiği için satıp uydu tipi set aldım. Sizin baktığınız üç setten de iyidir.

• Birde basettigim avr lerden hangisi saha uyumlu vsx 323 k veya denon x500 bunlardan alabirsem 500 e almak istiyorum garantileri bitmis

Birde sony str dh550 var sifir 1200 tl civari hakkinda pek forumlarda yprum yok pek.

• hyperborea61 H kullanıcısına yanıt
    Dayanamayip aldim.avrsiz kaldım .Magaza gönderecemis bugün.

Ne aldınız anlamadım? Bahsettiğiniz AVR'lerin uyum konusunda birbirinden farkının olacağını düşünmüyorum. Ancak yerinizde olsam güncel bir AVR alırdım. VSX 323, Denon x500 vs. bunlar bir süre sonra size yetersiz gelecek sonra elden çıkarmakta da zorluk yaşayacaksınız. Kısacası en az 500 TL'niz boşa gitmiş olacak. İmkanınız varsa AVR için ayırdığınız bütçeyi biraz daha arttırıp amazon.de'den alın.
  • Magnatları aldım.Avr ye gelince genllde hafta sonlari film izleyecegim.3- 5 sene yetsin yeter.Amazon da var baktiklarim çoğu turkiyeye gondermitor.Mesela denon x1300.Burda iki misliden fazla fiyat istiyorlar.Ordaki fiyatlari gorunce burdan birsey alasım gelmiyor.

Hayırlı olsun. Magnat'lar Sony ve Pure Acoustics'e göre daha iyi bir seçim oldu. Subwoofer ihtiyacı da pek hissetmezsiniz. Daha sonra isterseniz sisteme bir sub eklersiniz. Amazon'da Türkiye'ye gönderilmiyor ibaresini dikkate almayın. Önemli olan şu: ürünün satıcısının Amazon olmasına dikkat edip ürünü sepetinize ekleyin, son aşamaya gelin Türkiye'ye gönderildiğini göreceksiniz. Denon x1300 aşağı yukarı 1500 TL'ye geliyor.
  • 5+1 için ne kablo önerirsiniz , şu an mevcut kablolarımda ek falan var , yenilemek istiyorum da
  • 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.