Şimdi Ara

Arkadaşlar sattiginiz urunlerin sifir fiyatlarini kontrol edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Marka #Diğer Ram Üreticileri Tür #DDR4 Kapasite #16GB Şehir #Antalya İlan Türü #Alınık Ram/Hafıza Kartı #Ram Kondisyon #Kullanılmış
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Arkadaşlar sattiginiz urunlerin sifir fiyatlarini kontrol edin

Biliyorum hepinizin mali mulku cok kiymetli de, su sattiginiz urunleri bir acin bakin internette sifiri ne kadar, bu kadar sacma is olamaz.

Adam bilmem kac sene kullandigi ram'i 1300e satiyor ayni ram'in sifiri 1100tlye satiliyor. Olm sen kralice elizabeth misin kullandigin malzeme niye sifirindan pahali,senin kullandigin niye daha degerli. bolumdeki ilanlarin %90i bilincsiz fiyatlandirma. Siz boyle gunceller gunceller durursunuz.

Valla kusura bakmayin 16gb ram ariyordum gittim sifir aldim , 1000 liraya gelicem paşamdan 5 yillik ram alicam bi de kargo parasi vericem, sattigin ramin hem mhz olarak daha yuksegi hem de cl olarak daha dusugu senin rakamindan daha uyguna webten aliniyor zaten.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.