Şimdi Ara

Giriş seviyesi bir tablet önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. "Diğer üreticiler" başlığı altında bu konuyu açmış olsam da; diğer başlıklardaki markalar tarafından üretilmiş olan ürünleri de önerebilirsiniz.

Ben bir öğrenciyim ve bu yüzden eğer bir tablet alırsam, dizüstü bilgisayarımı götürmek istemediğim cafe ve sınıf gibi mekanlarda araştırma yapabilir, ders sırasında sanal kalem ile pdf'lerin üzerine not alabilir sanal defterler oluşturabilir ve dizüstü bilgisayarım ile senkronize edebilirim. Ayrıca bir uygulama yüklemek istersem mağaza'ya üye olma zorunluluğum olmayacak. Başka bir deyişle Google'ın kullanıcılarına Google Play isimli hizmetini dayatması gibi olmayacak. Bilgisayar uygulamalarını da kullanabileceğim. Genelde film izlemek, sörf yapmak ve ders çalışmak amacı ile kullanırım ama arada Heartstone ve ya Path of Exile gibi bilgisayarı az yoran oyunları da oynamak isteyebilirim. Maksimum bütçemin 500Tl olmasına karşın 350Tl'yi de aşmak istemiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragoleo -- 12 Ağustos 2015; 23:50:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.