Şimdi Ara

Giriş seviyesi Huawei MatePad T8 tablet tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Kısa süre önce MatePad 10.4 tablet modelini tanıtan ve MatePad Pro modelini de ülkemizde satışa sunan Huawei bir yeni model daha tanıttı. Huawei MatePad T8 oldukça uygun fiyatı ile dikkat çekiyor.

Huawei MatePad T8 özellikleri ve fiyatı

Huawei MatePad T8 modelinde 8 inçlik LCD ekran 1280x800 piksel çözünürlük sunuyor. Hem çerçeveler hem de gövde fiyat segmenti nedeniyle kalın tutulmuş. Gövdenin polikarbonat olduğu tahmin ediliyor.

Ayrıca Bkz.Zoom uygulaması için şimdi de Çin irtibatı iddiası

8 çekirdekli MediaTek MTK8768 yonga setinin güç verdiği modelde 2GB RAM ve 16GB/32GB depolama seçenekleri yer alıyor. Arka kısımda 5MP çözünürlüğünde, ön kısımda da 2MP çözünürlüğünde kamera mevcut.

5100mAh kapasiteli bir batarya ile donatılan Huawei Mediapad T8 yine Google servislerinden mahrum. Tablet modeli 100 Avro fiyat etiketi ile bu ay içerisinde satışa sunulacak.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2020/05/05/huawei-matepad-t8-tablet-launched-alongside-huawei-y6p-and-y5p-in-europe/

• Olmamış tutmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ÇÖP

• Kuzenim T5 10'' modelini kullanıyor yaklaşık altı ay olacak gayet memnun. Bu tablet ondan daha iyi özelliklerde görünüyor.

• Bu tableti alayım diyordum ama maalesef Google servisleri yok. Ne yapayım ben Google olmayan tableti

• Sd işlemci ve google servisleri olmadan zor.
  • Huawei kendi servisleriyle yola devam ediyor dostum. Kendi uygulama marketinde bir milyondan fazla uygulama olduğu söyleniyor yeni çıkan inceleme videolarında. Belki bundan bir yıl sonra Google servisleri diye bir şey konuşmuyor bile olabiliriz. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Google servislerine gerek yok artık. Huawei kendi servislerini kullanıyor. Yazılım android olduğu için Google servisleri olan bir tableti nasıl kullanıyorsan bunu da öyle kullanabiliyorsun. Uygulama ve oyunları Huawei'nin kendi marketi Appgallery üzerinden indirebiliyorsun.Bir inceleme videosunda görmüştüm Huawei servisleri olan telefona pubg indirip oynuyorlardı. Sıkıntı yok yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: ssbrutality

ÇÖP

850 tl civarında ne önerirsin?

• GriPaltoluAdam G kullanıcısına yanıt
    Huawei share özelliğini kullanabiliyormuyuz acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.