Şimdi Ara

Giriş seviyesi max 1200-1300 bütçeli D-SRL makine tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba fotoğraf makinesi hevesim var ancak giriş seviyesi auto focus özellikli, menüleri beni fazla zorlamayacak ve beni fotoğrafçılıktan soğutmayacak bir makine arıyorum. Özellikler ise;

Lens 18-55mm olan (daha fazlasına şimdilik gerek yok)
    auto focus özellikli
    Marka fark etmez (tercihen canon çünkü canon lenslerinin ucuz olduğunu duymuştum)
    tercihen 1000 tl ye kadar ancak 1200-1300 tl ye de çıkabilen. Şimdiden teşekkür ederim...

• söylediğin özelliklerde ve 1300 tl limit ile alabileceğin en güzel makine canon eos 600D olur kanımca.
  • peki lens olarak 18-55mm yeterlimidir? yoksa 55-105 arası lens almalı mıyım?
  • O paraya D5100 Alabilirsin EOS 600D ' den daha iyidir.
    Ama kanımca sen bu fotograf makinesi ile ne yapıcaksın önce onu bi soralım değil mi ?
    Eger foto cekiceksen D5100 derim.
    Video için ise EOS 600D diyebilrim.
  • hem video hem fotoğraf diyelim peki 5100 ile d600 arasındaki benzerlik ve farklar nelerdir?
  • Bak 600D'nin fotograf kalitesi D5100 gore biraz geride ama 600D ninde video kalitesi D5100'den ileride sen karar ver :)
  • 600d .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 600d 1.8 135 IS lens kullanıyorum tavsiye ederim.
  • peki lens olarak arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz. Ben ilk başta beni yormayacak yani elim titrediğinde fotoğrafta problem yaratmayacak bir lens istiyorum
  • refleksfotodan fiyat almalısın
  • foto video çok iyi olsun dersen sony nexf3 .fotoda derin renk derinliği ve süper detaylar için nikon d5100-d3200
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.