Şimdi Ara

Giriş Seviyesi Telefon Arıyorum Lütfen Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uygulama olarak whatsapp'ı sorunsuz açsın yeter androild olsa da olur olmasa da ama gerek donanım gerek yazılımsal olarak sorun çıkarmasın istiyorum dayanıklı olsun yani. Önerilerinizi bekliyorum :)

• Zenfone 5
  • Lumia 525,530

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adama masraf bindirmeyin kardes simdi nokia marka tuslu bir telefon var e 72 e71 in plastigi c serisi sanirim whatsapp sorunsuz kurulur yada herabgi bir q klavye nokia blackbery whatsapp sorunsuzdur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: toress86

Adama masraf bindirmeyin kardes simdi nokia marka tuslu bir telefon var e 72 e71 in plastigi c serisi sanirim whatsapp sorunsuz kurulur yada herabgi bir q klavye nokia blackbery whatsapp sorunsuzdur

Hocam 300 lira lumia 530 nedir çek falan 250 liradan alynyr her i?i de görür

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumialara bakcam teşekkür ederim herkese :) 1 yıl sorunsuz götürsün istiyorum düşürmem etmem fazla ama yazılım sorunlarından bıktım.
  • Lumia 530 isteklerinizi karşılayacaktır

• lumıalar sosyal aglarda nıspeten sorunlu zenfone 4 yada 5 bakın bence
  • RyoRoyal kullanıcısına yanıt
    300 liraya lumia 530 çok iyidir o paraya. O paraya tuşlu telefonlar var artık sen düşün :)

Ama cihaz yarı yolda bırakmaz belirtiyim kesinlikle az masraf ile kurtulayım diyorsan lumia alt fiyatlarda kral şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası ekmek

quote:

Orijinalden alıntı: toress86

Adama masraf bindirmeyin kardes simdi nokia marka tuslu bir telefon var e 72 e71 in plastigi c serisi sanirim whatsapp sorunsuz kurulur yada herabgi bir q klavye nokia blackbery whatsapp sorunsuzdur

Hocam 300 lira lumia 530 nedir çek falan 250 liradan alynyr her i?i de görür

Tercih meselesi lumia alcagima 3310 kullanirim en azindan efsane oyun snake var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toress86 -- 9 Ocak 2015; 1:20:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.