Giriş Seviyesi Telefona 3 4 Kamera Koymak
-
-
Haklısın kesinlikle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
telefon olayı kadar boş iş yok hepsi aynı ısı yapıyor ne iş yapıyon ki iphone ıle realme sana bi fark katacak.
-
Direkt düz 1 veya 2 kamera üzerinden satılsa tüm cihazlar daha hoş olur telefona bir ara 5 tane kamera ekliyorlardı tuhaf.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spekulativelemon -- 29 Şubat 2024; 6:19:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çoğu göz boyamak için zaten genelde düşük seviye telefonlarda 4-5 kamera oluyor, bazı istisnalar dışında üst seviyelerde 2-3 kamera ile daha iyi çekimler yapabiliyor telefonlar.
Bazı komple çöp markalarda dışarıdan 4 kamera varmış gibi sahte plastik lens koyup, anakarta aslında 1-2 kamera koyuyor. Casper'da örneği vardı bu olayın, başka 1-2 markada daha görmüştüm
-
Sana niye 2 artı bana 0 artı?
Bana da şuku verin lannn
Onu yerli markalar çok yapıyor reeder denen çöp marka mesela
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arz talep meselesi. insanların maalesef şöyle bir algısı var, tek kameralı telefon fakir işi ama çok kamera olursa zengin görünürüm. işin tekniğinde değil insanlar iyi kamera derdinde de değil. 30 tane kötü kamera koyacağına 1 tane güzel kamerası olsa daha iyi örneğin iphone 7 halen yeni çıkan giriş seviyesi telefonlardan daha iyi fotoğraf ve video kalitesine sahip. iphone se'yi sırf tek kamerası var diye tercih etmeyen insanlar tanıyorum
-
Puahahha cehalete bak oyle biri tanisam direkt engellerim
Realme Fazla İyi Fazla İyi Realme Realme
-
Up
Hamza hocam en iyisi sen bi iphone 15 pro max felan al rahatla. Boş ver giriş seviyesi telefonlarla uğraşmayı. Hem not ve alarm uygulamaları da güzel çalışır.
-
galaxy a04s ön kamera 5mp ekran cözünürlüğü çok kötü dedem kalma telefon yapmaktaki amaç ne 90hz niye koyuyor anlamış değilim 60hz koy cözünürlüğü yükselt
-
up
-
Son up
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
çoğu göz boyamak için zaten genelde düşük seviye telefonlarda 4-5 kamera oluyor, bazı istisnalar dışında üst seviyelerde 2-3 kamera ile daha iyi çekimler yapabiliyor telefonlar. Bazı komple çöp markalarda dışarıdan 4 kamera varmış gibi sahte plastik lens koyup, anakarta aslında 1-2 kamera koyuyor. Casper'da örneği vardı bu olayın, başka 1-2 markada daha görmüştüm |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X