Sabah 10 dan beri deniyorum girmiyor.Ne olmuş bu Silkroad'a böyle Sro loader felan varmı legend 4 için kullanalım?
quote:Orjinalden alıntı: DarkKiller Aynı durum herkezde var bu oyunun zorluklarından biride bu al premium rahat et Bir sor cebinde 5 lira paran varmı diye
quote:Orjinalden alıntı: goblinmoria quote:Orjinalden alıntı: DarkKiller Aynı durum herkezde var bu oyunun zorluklarından biride bu al premium rahat et Bir sor cebinde 5 lira paran varmı diye o zaman counter strike oynıcan dostum yada fifa falan
quote:Orjinalden alıntı: furkankose www.recyfer.info loaderı burdan indirebilirsin. her hafta sürümü güncelleniyo. Winzip ten loaderı çıkardığımda pasaword isityor ?
quote:Orjinalden alıntı: goblinmoria quote:Orjinalden alıntı: DarkKiller Aynı durum herkezde var bu oyunun zorluklarından biride bu al premium rahat et Bir sor cebinde 5 lira paran varmı diye Eğer cebinde 5 lira yoksa zaten alamıcağı için demeye gerek duymadım ayrıca benimkisi sadece bir çözüm yolu .
quote:Orjinalden alıntı: DarkKiller quote:Orjinalden alıntı: goblinmoria quote:Orjinalden alıntı: DarkKiller Aynı durum herkezde var bu oyunun zorluklarından biride bu al premium rahat et Bir sor cebinde 5 lira paran varmı diye Eğer cebinde 5 lira yoksa zaten alamıcağı için demeye gerek duymadım ayrıca benimkisi sadece bir çözüm yolu . Cıvkı çıkmış sronun 5 ay bıraktım geri döndüm neler olmuş öyle
quote:Orjinalden alıntı: sogotti her pazar aynı terane.....!!!!!!! loader filanda çare değil buna bugün: ) Akşam 9 dan sonra boşalmaya başlar.
quote:Orjinalden alıntı: furkankose www.recyfer.info loaderı burdan indirebilirsin. her hafta sürümü güncelleniyo. Bu site güvenlimdir acaba ?