Şimdi Ara

Girne amerikan mı doğu akdeniz mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

daü %50 burslu geliyor.

ciddi olan orada okumuş veya okumakta olan hangi okulu tercih edeyim yardım ederlerse cok sevinirim(sebepleriyle)

• Ben girne amerikan mezunuyum. Girne de hayat daha pahalıdır. Okul yönetimi öğrenciyi sadece para olarak görür. Kesinlikle tavsiye etmem. Niyetin okumaksa doğu akdeniz ya da yakın doğu olsun. Yok efendim ben gezerim, kumar oynarım vs diyorsan girne amerikan.
  • ama tam burslu kazanıyorm gaüyü o var iste ya

o olmazsa düsünmem bile ama
  • Tecih senin. Magosa da hayat girneye göre daha ucuz. Öğrencinin barınma imkanı daha iyi. Ben mezun olduğumda girne amerikan üniversitesinin sabit bir yurdu yoktu. Apart otelleri kiralayıp yurt yapıyorlardı. Amaç öğrenciyi rahat ettirmek değil sadece para kazanmaktır. Herşeye rağmen girne amerikana gidersen psikoloji bölümünde tülin hoca var. muhtemelen dersine girecektir. Selamımı söylersin
  • Girne Amerikanın pdr bölümünde ingilizce hazırlık var mı? Varsa isteğe bağlımıdır?
  • Ben mezun olurken türk dili hariç diğer tüm branşların eğitim dili ingilizceydi. Eğer sınavı geçebilirsen hazırlık okumana gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basketbol6 -- 1 Ağustos 2011; 0:33:14 >
  • %50 burslu olduğunda yıllık 5buçuk milyar civarı para verirsin. PDR DAÜ'de Türkçe oldu, daha kolay. GAÜ'de nasıl bilmiyorum. Girne daha pahalı olduğu için bu fiyat farkının çoğunu ordan kapatmış olursun DAÜ'yü seçersen. Ben de DAÜ'yü tavsiye ederim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciCaDa45

%50 burslu olduğunda yıllık 5buçuk milyar civarı para verirsin. PDR DAÜ'de Türkçe oldu, daha kolay. GAÜ'de nasıl bilmiyorum. Girne daha pahalı olduğu için bu fiyat farkının çoğunu ordan kapatmış olursun DAÜ'yü seçersen. Ben de DAÜ'yü tavsiye ederim..

Bahar ve güz dönemi 11 milyara gelmiyor mu? Kitapçıkta öyle yazıyordu ama?
  • Daü yü yaz hem magosa ortamı daha güzel oda kampüs büyük öğrenci çok ondan bizim gaü ufacık tefecik :D
  • daü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.