Şimdi Ara

Gitar Almayi/calmayi Dusunuyorum Ne Onerirsiniz(baslangic)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar uzun suredir rock ve metal muzik dinlemekteyim ve nihayetinde bir hirsla elektro gitar istiyorum ve kurs olur internetten olur kendi kendime evimde almak istiyorum onerileriniz nedir acaba
    Ve ayrica gitar ve anfi konusunda yardim istiyorum internette biraz arastirdim biri demis 2.el al ama kaliteli olsun biri demis cin mali al ilk gitaribi baskasi demis cin mali gitarlar egri bugru oluyo
    Sonra su biri sabit koprulu al akpor zaten yapmayi bilmiyosun demis digeri de tremolo olmasi lazim demis sizin nacizane fikirleriniz nelerdir acaba

Not:Bu arada maddi olarak limitim 750 lira civari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egekocabas -- 30 Mart 2015; 17:13:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• egekocabas E kullanıcısına yanıt
    Gitar ve amfi olarak bir şey diyemem fakat. Gitar alacaksan yanına kesinlikle Pedalı almayı unutmuyoruz :) Benim tercihim İbanezin GAX30 modeline bak 2. elini ucuz yollu bulursun. Pedalı sakın unutma :) 2+1 pc amfin falan varsa içine preamfi cihazı bağlattır. Ama dediğim gibi sakın pedalı unutma :)
  • Ibanez, LTD veya Jackson ile başlangıç yapabilirsin. Amfiye gelince kesinlikle Marshall almanı öneririm. Pedal yerine para biriktirip Prosesör alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:: Death ::. -- 30 Mart 2015; 12:10:19 >
  • Amfi almamaya karar verdim cunku alirsam butcemi asicak ve zaten evde caldigim icin pcye baglarim diye dusunuyorum

• Up

• Ben epiphone les Paul studio ile başladım 820 tl,amfi ise line 6 spider 15 IV 15 Güzel ikili

• quote:

Orijinalden alıntı: .:: Death ::.

Ibanez, LTD veya Jackson ile başlangıç yapabilirsin. Amfiye gelince kesinlikle Marshall almanı öneririm. Pedal yerine para biriktirip Prosesör alabilirsin.

Arkadaş iyi öneride bulunmuş. Metal dinliyosan LTD veya Jacson al. Jackson js32t rhoads,warrior,king V önerebilirim. 1.000 TL civarı fiyatları var. amfi ve prosesör almaya kalarsan 1.600-1700 TL yi bulur(oda ucuzundan alırsan). O yüzden 750-800 TL Ibanez grg170dx gibi gitarlara vereceğine jackson al daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DuhanY. -- 30 Mart 2015; 23:21:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bütçe 750 TL civarı ise ibanezin 650 TL'lik falan setleri oluyor. Çift humbucker manyetik gitar ve 10 ya da 15w amfi(kılıf, pena, akort aleti, jak kablo dahil). İstersen kalan paraya ekleme yapıp prosesor al. Yeni çalacaksan 1600 TL'lik önerilere gerek yok. İbanez yerine epiphone seti de bakabilirsin. Ya da taksim/tünel'e git bir müzik mağazasına gir fiyatta yardımcı olurlar.

• 2.el düşünürsen RG370DX lerin fiyatı 650 tl falan işini görür çok rahat , arta kalan paraya Line6 Pod Studio Gx alırsın amfi almana ihtiyaç bile kalmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.