Şimdi Ara

gitar çalmaya başlayacağım ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle yeni başlayan birine önerebileceğiniz klasik gitar markları nelerdir?
    gitar çalmayı öğrenebilmek için illa ki kursa mı gitmem lazım yoksa çeşitli sitelerden çalışsan başarabilirmiyim?

• Kesinlikle kursa gitmeni önermiyorum, gir youtube, ordan bir hoca bul kendine 1. dersinden itibaren düzenli olarak çalış. Kursa gitmek sana hiç ama hiç bir şey kazandırmaz, paranı alır bir güzel yerler okadar. Gitar seçimin için yardımcı olamayacağım ama çok da önemli değil zaten al gitsin bir tane 100 liralık bir şey, ilerletmek istersen daha iyisii alırsın sonra
  • tahmin ediyorum

Yaşı 14
  • Çalmayı internetten öğrenen biri olarak kesinlikle kurs öneriyorum.Kendine araştırıp sağlam bir kurs bulman lazım ve pes etmeden çalışman.. çünkü başlayanların %50 si zor oldugunu düşünüp bırakıyor.
  • erenkurt
    stormbird
    ilginiz için teşekkürler...

ve sen
    quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet

tahmin ediyorum

Yaşı 14

fiziksel yaşımı tahmin etmeye çalışmışsın ama yaklaşmışsın yaşım 16 zihinsel yaşım daha fazla merak etme...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenkurt

Kesinlikle kursa gitmeni önermiyorum, gir youtube, ordan bir hoca bul kendine 1. dersinden itibaren düzenli olarak çalış. Kursa gitmek sana hiç ama hiç bir şey kazandırmaz, paranı alır bir güzel yerler okadar. Gitar seçimin için yardımcı olamayacağım ama çok da önemli değil zaten al gitsin bir tane 100 liralık bir şey, ilerletmek istersen daha iyisii alırsın sonra

oha diyorum bu arkadaşa

kursa git paran varsa özel ders al ama kendi kendine öğrenmeye çalışma
  • Ergen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    başlangıç olarak elektro gitar
    13 yıl önce açıldı
    klasik gitar yardım
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaş 15-16 : gitara karşı aşırı ilgi öğrenmek istenilir..%95 kız tavlamak için %5 gerçekten istiyordur..

yaş 16-21: gitar öğrenilmişse kız tavlamaya çalınır nerede bir grup arasına girilir aşk şarkıları yaşar falan söyleyip milleti tavlamaya çalışır veya bir müzik grubu bulunur ve onlarla takılır ama amaç gene aynı..gene %5'lik dilim bu işi gerçekten sevdiği için yapıyordur

yaş 21- ... : artık üni yavaş yavaş bitecektir iş sorunu askerlik yaşam koşulları vs.. gitar çalacak zaman kalmaz bir köşeye atılır ve ileride bizim şöyle grubumuz vardı ben bir çalardım tüm kızlar hasta olurdu gibi hikayelere kalır..%5'lik dilim hayatında gitara yer verir veya profesyonel olarak devam etmeye çalışır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Off Topic

quote:

Orijinalden alıntı: erenkurt

Kesinlikle kursa gitmeni önermiyorum, gir youtube, ordan bir hoca bul kendine 1. dersinden itibaren düzenli olarak çalış. Kursa gitmek sana hiç ama hiç bir şey kazandırmaz, paranı alır bir güzel yerler okadar. Gitar seçimin için yardımcı olamayacağım ama çok da önemli değil zaten al gitsin bir tane 100 liralık bir şey, ilerletmek istersen daha iyisii alırsın sonra

oha diyorum bu arkadaşa

kursa git paran varsa özel ders al ama kendi kendine öğrenmeye çalışma

arkadaş gitar dersi veriyor sanırım. Git ve gör ozaman kardeş ne diyeyim ozaman

• gitar kursuna gitmeni bende tavsiye ediyorum. alacağın gitar ADMİRA Juanita olabilir. ama dikkat et ALMİRA değil. ADMİRA olacak. almira çok rezil bi gitar. ya da benim yaptığım gibi ucuz bi gitar al. sonra ilerleyince iyi bir gitar al. ben şuan CORT'un bi gitarını kullanıyorum. Akustik ama benim gitar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.