Şimdi Ara

Gitar notaları (yardım) !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 1,5 yıl falan önce akustik gitar almıştım. Geçenlerde de içinde teoman şarkılarının gitar notaları olan teoman kitabı aldım. Kitapta şarkıların akorları ve sözleri var sözlerin hemen üstünde de notalar var. Anladığım kadarıyla da bu notalar herhalde şarkının nasıl çalınacağını gösteriyor. Ama ben bu notaları okuyamıyorum öyle boş boş bakıyorum. Nota bilgim yok. Ne yapabilirim, notaları nasıl öğrenirim? Yardımcı olur musunuz?

• sen 1.5 yıldır çalıyo musun yoksa 1.5 yıl önce alıp bi kenara mı attın
    Eğer bu sürede çalıyorsan nota bilmemen garip şarkının üzerinde de Am Bm C yazar mesela bunlar minör ve majör akorlardır SELİM IŞIK gitar derslerini izleyebilirsin herşeyi anlatıyor
  • sen yanlış anlamışsın benim nota dediğim şey o değil. senin dediğini biliyorum tabiki. resme bak. sözlerin hemen üstündekini diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReadyMonster

sen yanlış anlamışsın benim nota dediğim şey o değil. senin dediğini biliyorum tabiki. resme bak. sözlerin hemen üstündekini diyorum.

o notlara şarkının nasıl çalınacağını değil nasıl söyleneceğini gösteriyor. istersen guitar pro adlı programa gir o notaları oynat kendin gör.

• sen gitarla akorları çalıcaksın. söyleyen de o notalara göre söylicek.
  • onu okumak için sheet üzerinde ve gitar üzerindeki notaları öğrenmen gerekir.ya da daha kolayı sözlerini mırıldanarak kulaktan çıkaracaksın

nota öğrenmeni tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "la escuela de la guitarra" kitabını tavsiye ederim,bana çok yardımcı olmuştu zamanında.Notaları ogrenmen icin iyi bir başlangıç olur.
  • Interludium kullanıcısına yanıt
    arenas kitabı mı deniyo o kitaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.