Arkadaşlar merhaba yaklaşık 2 hafta önce bir konu açtım yeni bir müzik aletine başlayacağım diye ve kararımı verdim.Hem sesi hoşuma gittiğin için hemde daha önceden 3-4 yıllık bağlama deneyimim olduğu için akustik gitara başlamaya karar verdim.Ve bir kaç adet sorum var ; 1-)Akustik gitar ile elektro akustik gitar arasındaki fark nedir ? 2-)Başlangıç için tavsiye edebileceğiniz gitarlar var mı ? 3-)Adana'da bildiğiniz güzel bir kurs var mı ?
MonkeyDonkey
kullanıcısına yanıt
Öncelikle bütçeni ve tarzını belirtmelisin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
bütçe olarak belirli bir şey söyleyemem fakat 600-700 e kadar çıkabilirim .Rock müzikleri severim http://www.youtube.com/watch?v=dlvTGXyRRuQ Bu abimizden çok etkilendim .
arkadaşlar tavsiyesi olan yok mu ?
oncelikle ben de rock müzikle ve gitarla içli dışlıyım elektro akustikle akustik arasındaki fark elektro akustik amfiye bağlanabiliyor amfin kaliteli olursa çok daha iyi verim elde edersin efektler filan.. başlangıç için klasik gitarı oneririm fakat solo atıcaksan elektroya başlayabilirsin fakat çok önermem çunku klasikten başlayıp notalardan ritimlerden devam edip daha sonra soloya başlamak daha iyidir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme