Şimdi Ara

Gitar ve Aksesuarları ile ilgili her türlü Soru, Bilgi, Öneri, Tavsiye, [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.674
Cevap
55
Favori
496.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rammstein

BC Rich'in gitarları nasıldır? Şekilleri çok hoş oluyor. Bir de mydukkan'da satılanların dışında diğer modellerini bulmak mümkün mü?

Şekilleri hoş evet. Diğer modellerini bilmiyorum mydukkan a bakmadım. BC Rich alıcaksan biraz paraya kıyıp iyilerinden alman lazım. Ucuzları dandik gerçekten. Tonları baya serttir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: excelance21

gençler.. gitar alacam da anlamam o kadar gitardan başlangıç için bu gitar iyi mi

TIKLAAA

İyi bu Zaten klasik gitarlara çok iyi para vermen lazım gerçekten iyi ton istiyorsan. Diğerlerinde aşırı yani, batıcak bir fark yok gitarın markası iyi ise.

• quote:

Orijinalden alıntı: ORKKK

quote:

gençler.. gitar alacam da anlamam o kadar gitardan başlangıç için bu gitar iyi mi

TIKLAAA

İyi bu Zaten klasik gitarlara çok iyi para vermen lazım gerçekten iyi ton istiyorsan. Diğerlerinde aşırı yani, batıcak bir fark yok gitarın markası iyi ise.

hmm tamam hacı sadece merakım gitsin diye alıyorum bi de yazı boş boş geçirmeyeyim diye peki internetten ders anlatan sitelerle öğrenebilir miyim çalmayı??

• quote:

quote:

quote:

TIKLAAA

hmm tamam hacı sadece merakım gitsin diye alıyorum bi de yazı boş boş geçirmeyeyim diye peki internetten ders anlatan sitelerle öğrenebilir miyim çalmayı??

Öğrenirsin. Fakat sana hatanı söyleyecek insan olmadığından yanlış öğrenme ya da zaman kaybetme olsalığı var o kadar.

• quote:

quote:

BC Rich'in gitarları nasıldır? Şekilleri çok hoş oluyor. Bir de mydukkan'da satılanların dışında diğer modellerini bulmak mümkün mü?

Şekilleri hoş evet. Diğer modellerini bilmiyorum mydukkan a bakmadım. BC Rich alıcaksan biraz paraya kıyıp iyilerinden alman lazım. Ucuzları dandik gerçekten. Tonları baya serttir.

Evet, heavy metal çalacağım. Zaten ucuz yollu birşey almam. İyisinden bakıyorum. İnternette modellere nereden bakabilirim bir site var mı?
  • quote:

quote:

quote:

Evet, heavy metal çalacağım. Zaten ucuz yollu birşey almam. İyisinden bakıyorum. İnternette modellere nereden bakabilirim bir site var mı?

mydukkan.com

• quote:

quote:

quote:

Para vericeksen süper onlar tamam Mydukkandan bak evet.

• Dostlar şu an cort x2 kullanıyorum 6-7 ay oluyor değiştirmeyi düşünüyorum araştırdım evl k6 bıraz tuzlu geldi.Evl k4 veya Evl x4 düşünüyorum.Bu gitarlar nasıldır?
    k4üm manyetikleri için baya iyi diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PokerPeekFace

Dostlar şu an cort x2 kullanıyorum 6-7 ay oluyor değiştirmeyi düşünüyorum araştırdım evl k6 bıraz tuzlu geldi.Evl k4 veya Evl x4 düşünüyorum.Bu gitarlar nasıldır?
    k4üm manyetikleri için baya iyi diyorlar.

Kx101 öneririm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

quote:

quote:

quote:

Para vericeksen süper onlar tamam Mydukkandan bak evet.

Mydukkandan baktım şunları beğendim:

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=6147&gid=243

Bir de Zuhal Müzik'in internet sitesinden baktım şunları beğendim:

http://www.muzikenstrumani.com/index.php?p=show&pid=4230&k_id=5&kn=Elektro+Gitarlar

Hangisini tavsiye edersiniz? Bir de ağırlıklı olarak Iron Maiden çalmak istiyorum. Tonu fazla sert gelir mi bu gitarların Iron Maiden ya da slow şarkılar için örn. Nothing Else Matters, Fade to Black vb. ya da System of a Down'a. Özet geçeyim bir de : Bu gitarlarla sırf Slayer çalınmaz değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harley-Davidson -- 17 Temmuz 2010; 12:39:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BilgeKağan

quote:

Orijinalden alıntı: BilgeKağan

@ORKK arkadaşımız bana cevap vermıstı ama ben bıdaha basklarına sorayım

Ibanez XP300FX mi

nasıl gitardır? fiyatını karşılar mı? kullanımı klavyesı kolay mı? sert ton mu ağırlıktı yumuşak mı? bu fıyata daha iyisi varmı?

bunları ogrenmek ıstıyorum arkadaslar okulda falan sahne alacağım için Xyphos kasa olmasını tercih ettim

up

guncell

• Merhaba arkadaşlar,
    En fazla 15 watt lık sağlam bir amfi bakıorm.2 amfi kestirdim gozume;Roland Micro cube ve Mg15fx.
    hangi amfiyi tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkuscal

Merhaba arkadaşlar,
    En fazla 15 watt lık sağlam bir amfi bakıorm.2 amfi kestirdim gozume;Roland Micro cube ve Mg15fx.

Bütçen ne kadar ?
  • 300-400 tl civarı
    Esp ltd ec-1000 kullanıyorum
  • merhaba arkadaşlar,suanda emanet amfi ile calıyorum.grg170dx im var.Okul başlangıcı gibi 200 tl para gecicek elime.Sizce ses kartı mı alayım amfi mi ? ses kartı olarak line 6 pod studio gx dusunuyorum hem pod farm gibi sadece line 6 urunlerinin kullanabildiği bir programa sahip olacağım.Ayrıca guitar rig vs vs kullanabileceğim.Bu tarz programlarda 200-300 tllik amfilerinden çok daha iyi gibi duruyor.Youtubede kayıtlarını izledim çok daha iyi kesinlikle. Sizce ne yapmalıyım?

Dip notlar:Analog setup kurmayı düsünmüyorum,Yani amfi ve pedal al demeyin.
    2.el düşünmüyorum hiçbir ürünü.
    Sesin dijital yada analog olması umrumda değil.İstediğim tonu versin yeter.Youtubeda kayıtlarda gördüğüme göre çok güzel tonlar çıkıyor ortaya.
    Bilgisayarım q8200 4 çekirdek 2.33 ghz,4 gb ram. yani işlemci ve ramden kaynaklı sorun olacağını düşünmüyorum.
    Bilgisayarımda 5+1 ses sistemi var kaliteli.

Ne yapayım sizce? bana ses kartı daha iyi bir seçenek gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 16 Temmuz 2010; 22:26:06 >

• quote:

Merhaba arkadaşlar,

Ben Roland 15x al derim. Efektlerinin çok kullanışlı olduğunu düşünmüyorum o para farkına değicek kadar. Artan parayla hatta bir pedal bile alabilirsin.
  • quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Ben Roland 15x al derim. Efektlerinin çok kullanışlı olduğunu düşünmüyorum o para farkına değicek kadar. Artan parayla hatta bir pedal bile alabilirsin.

micro cube almasın o kadar farka değmez demişsin. arada 10lira fark var ve neredeyse aynı 15xle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.M

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,

micro cube almasın o kadar farka değmez demişsin. arada 10lira fark var ve neredeyse aynı 15xle

Hayır 15x dedim 15fx ayrı o ayrı. Micro Cube'u saymadım bile

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.M

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Hayır 15x dedim 15fx ayrı o ayrı. Micro Cube'u saymadım bile

mg15x deseydiniz keşke ben yanlış anlamazdım
    15x deyince roland cube 15x akla geliyor. bence mg almasın, mg15x yakın arkadaşımda var ve gaini belirli seviyeye kadar açabiliyosun, herangi bir +sı yok fiyat dışında.

laney ve randallara bakmalısın

• quote:

Orijinalden alıntı: EnemyTerritory

merhaba arkadaşlar,suanda emanet amfi ile calıyorum.grg170dx im var.Okul başlangıcı gibi 200 tl para gecicek elime.Sizce ses kartı mı alayım amfi mi ? ses kartı olarak line 6 pod studio gx dusunuyorum hem pod farm gibi sadece line 6 urunlerinin kullanabildiği bir programa sahip olacağım.Ayrıca guitar rig vs vs kullanabileceğim.Bu tarz programlarda 200-300 tllik amfilerinden çok daha iyi gibi duruyor.Youtubede kayıtlarını izledim çok daha iyi kesinlikle. Sizce ne yapmalıyım?

Dip notlar:Analog setup kurmayı düsünmüyorum,Yani amfi ve pedal al demeyin.
    2.el düşünmüyorum hiçbir ürünü.
    Sesin dijital yada analog olması umrumda değil.İstediğim tonu versin yeter.Youtubeda kayıtlarda gördüğüme göre çok güzel tonlar çıkıyor ortaya.
    Bilgisayarım q8200 4 çekirdek 2.33 ghz,4 gb ram. yani işlemci ve ramden kaynaklı sorun olacağını düşünmüyorum.
    Bilgisayarımda 5+1 ses sistemi var kaliteli.

Ne yapayım sizce? bana ses kartı daha iyi bir seçenek gibi duruyor.

300 lira civarına alacağın ortalama amfilerdense adam gibi bir ses kartı ile çok daha versatil sesler alabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.