Şimdi Ara

gitardan anlayan birileri gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abiler ben yaklaşık 2 hafta önce rodriguez klasik gitar aldım bir kaç akor bastım ama ses videolarda izlediğim gibi çıkmıyor cızırtı sanırım yok bu gitardaki sesler ile şarkı sesleri neden uyuşmuyor örnek vermek gerekirse caddelerde rüzgar şarkısını kusursuz bir şekilde çaldığıma eminim ancak yine de ses farklı daha doğrusu biraz daha kalın çıkıyor bu sorunu nasıl giderebilirim?

• Akor basma bilgin ne seviyede ? Tel susturma gibi şeyleri biliyor musun. Mesela Am , D akorlarında üst 2 tele vurmamalısın felan ? Gitarının modeli ne ?
  • hani bağcılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam şarkı ritmi istiyorsan arpej ile çalacaksın.
    4/4'lük ritim ile tam şarkı sesi vermez ama akorları doğru basıp geçişleri iyi yaparsan güzel oluyor.
  • Bu bir gitar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • anomaly A kullanıcısına yanıt
    yeni başladım ama akor ları yanlış basıp da elim ona basarken üst veya alt tele kaymıyor buna özellikle dikkat ettim ama yine de ses biraz daha kaba,boğuk ve sert çıkıyor ayrıca rodriguez
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevecenkişi

yeni başladım ama akor ları yanlış basıp da elim ona basarken üst veya alt tele kaymıyor buna özellikle dikkat ettim ama yine de ses biraz daha kaba,boğuk ve sert çıkıyor ayrıca rodriguez

Örnek olarak Em (mi minör) akorunu bas. 6 tele de sırasıyla tek tek vur. Bütün tellerden temiz ses aldığını teyit et. Alamıyorsan gitar tutuşun yanlıştır.
    Gitarın akordunu hiç kontrol ettin mi ? Bu da bir etken. Ve son olarak. Vuruş. Tellere daha yavaş vurmayı dene. Ben elimle çalınca senin dediğin gibi ses kötü çıkıyor. Pena kullanmaya başladım ve gitar tutuşumu düzelttim o sorun kalktı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KEMANDAN ANLAYAN BAKABİLİR Mİ ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Akordu tam mı gitarın?
  • Gitarın akordunu kontrol et, android telefonlarda akort ayarlama programları var. Gitarı kaç tl ye aldın ? videolarda ki gitarlar pahalı, kaliteli gitardır senin ki biraz daha ucuz başlangıç gitarıdır mesela o videolarda ki sesi alamazsın, 2 hafta oldu gitarı alalı diyorsun yani oldukça acemisin akorları doğru basıyor musun kontrol et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zuko

Bu bir gitar.

Huzur buldum resmen, yaşarım ben burda.
  • Akort et gitarını.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.