Şimdi Ara

Gitarı Akort Yaparken Ses Gelmesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gitarı mobil uygulama üzerinden akort yapıyorum ama burguyu(kulağı) çevirdiğim zaman 'tak' diye bir ses çıkıyor. Sanki bir şey yerine oturuyormuş gibi 1 haftadır bu sorun yüzünden akortsuz çalıyorum. Bu normal bir şey mi yoksa gitar mı sıkıntılı? En ufak çevirmem de çıkmıyor ses böyle 1 1.5 tur çevirdikten sonra çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi west.side -- 25 Mart 2020; 14:28:15 >

• niye her seferinde 1-1,5 tur çeviriyorsun ki? ufak düzeltmelerle akort gelir yerine?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dumb Truck

niye her seferinde 1-1,5 tur çeviriyorsun ki? ufak düzeltmelerle akort gelir yerine?
    1-1,5tur çevirmiyorum orada şey demek istedim 4-5 tur çevirdiğimde o ses 2-3 kez çıkıyor. Akort fazla kaçmıştı gitar yeni olduğu için ufak düzeltmelerle zor yani
  • Metal burguysa yağlaman gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: west.side

1-1,5tur çevirmiyorum orada şey demek istedim 4-5 tur çevirdiğimde o ses 2-3 kez çıkıyor. Akort fazla kaçmıştı gitar yeni olduğu için ufak düzeltmelerle zor yani

Alıntıları Göster
    ahşap burgulu olarak bende ud var gitar yok, onda da çevirdikçe çıtlama oluyor tam dediğin gibi; sanki bir şey yerine oturuyormuşa benzer. eğer aksam ahşapsa normal olabilir yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matrix Prisoner

Metal burguysa yağlaman gerekiyor.
    Aksam kısmı metal, kulak kısmı ahşap tarzı bir şey tam olarak bilemedim. Bu ses rahatsız etmiyor beni sadece sorun olur mu yağlama dan akort yapsam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dumb Truck

ahşap burgulu olarak bende ud var gitar yok, onda da çevirdikçe çıtlama oluyor tam dediğin gibi; sanki bir şey yerine oturuyormuşa benzer. eğer aksam ahşapsa normal olabilir yani.

Alıntıları Göster
    Üsttede yazdığım gibi aksam kısmı. Gitar Yamaha C80
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hoparlörün Birinden Ses Gelmiyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: west.side

Aksam kısmı metal, kulak kısmı ahşap tarzı bir şey tam olarak bilemedim. Bu ses rahatsız etmiyor beni sadece sorun olur mu yağlama dan akort yapsam?

Alıntıları Göster
    Çok sıkışırsa zamanla burguyu kırabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.