Şimdi Ara

GİTARMI ÇALIYORSUNUZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 senedir klasik gitar pop gitar çalıyorum..kendini geliştirmek isteyen ve amatörce çalan arkadaşlarla beraber müzik yapmak istiyorum..istanbuldayım
    gitarders@hotmail.com

• müzik yapmaktan kastın ne ders vermekmi?
  • ewet canım çalıyoruz bişi mi dicektinn? electroo çalıyrmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: pinarymsc

ewet canım çalıyoruz bişi mi dicektinn? electroo çalıyrmm

breee
  • Ben yz sonu elektroya başlıcam. Grubu şimdiden kurduk adı soğan. Ama önce bi akustikle başlamak gerekirmiş. Ben gerçi 6 seneden beri piano çalıyorum. Bneim isteğim hem her hafta piano dersini almk ve düzenli çalışmak hemde 2-3 ay çaldıktan sonra soğanı kurmak. Bakalım olcak mı? Şuan bi bass çımız var, bi bateri bi de leektro bn . Ama kim vokal olcak o belli değil. Bu işler nasıl olur bana bi arkım ( kuzenin gitar dükkanı var) 250 milyon amfiyle dedi en ucuz. Bi de ders için de 20 milyon dedi. Ama kaç saat bilmiyorum acaba ucuz mu pahalı mı. Bana bi yol göster
    irsnz sevinirm. Bi de piano çalmamın ne gibi bi etkisi vardır+ sizce pianoyu aksatırmıyım gitar yüzünden veya elktronn painoya bi faydası olur mu? Bu sorualrımı cevaplrsn çok memnun olrm tşk...

• yaa beyler bi şey sorcam...
    şimdi ben gitara yeni başladım...
    hani bu bi aralar irem diye bi kız vardıya...
    onun kölem ol diye bi şarkısı var
    o şarkını ritmini bilen varsa yazsın bee...
    iki gündür çalışıyorum bi ritm bulamadım şarkıya..
    biraz yeniyimde
  • quote:

Orjinalden alıntı: pirate_1905

Ben yz sonu elektroya başlıcam. Grubu şimdiden kurduk adı soğan. Ama önce bi akustikle başlamak gerekirmiş. Ben gerçi 6 seneden beri piano çalıyorum. Bneim isteğim hem her hafta piano dersini almk ve düzenli çalışmak hemde 2-3 ay çaldıktan sonra soğanı kurmak. Bakalım olcak mı? Şuan bi bass çımız var, bi bateri bi de leektro bn . Ama kim vokal olcak o belli değil. Bu işler nasıl olur bana bi arkım ( kuzenin gitar dükkanı var) 250 milyon amfiyle dedi en ucuz. Bi de ders için de 20 milyon dedi. Ama kaç saat bilmiyorum acaba ucuz mu pahalı mı. Bana bi yol göster
    irsnz sevinirm. Bi de piano çalmamın ne gibi bi etkisi vardır+ sizce pianoyu aksatırmıyım gitar yüzünden veya elktronn painoya bi faydası olur mu? Bu sorualrımı cevaplrsn çok memnun olrm tşk...

piyano olması iiidir gruba renk katar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İGENÇ -- 14 Haziran 2006; 23:04:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bas gitar çalmak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.