Şimdi Ara

gitti canııııımmmmmmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saldiran taraf toplam 1320000 ünite kaybetti.
    Savunan taraf toplam 14796000 ünite kaybetti.
    Su an bu alan koordinatlarinda bulunan : 3043500 Metal ve 1569600 Kristal.
    Bir Ayin ortaya çikma sansi 20 %
    120 Roketatar, 81 Hafif Lazer Topu, 7 Agir Lazer Topu, 1 Gaus Topu, 2 Iyon Topu, 1 Küçük Kalkan Kubbesi kendini yeniledi ve tekrar calisir duruma geldi.

yawwwww göz göre göre verdim filoyu adamın saldırdıgını gördüm cekerim dedim adam bana 20 dk felan kaldı içeri müşteri girdiini gördüm kalktım yardım ettim adam soru üzerine soru offffffff sıkıldım ama bu arada unutmuşum ogame i sonra bi oturtuki ne göreyim ühühühüüüüüüüüüüüüühühühüüü

ayda çıkmadı

15 dk içinde nasıl bu kadar çöp yok olur onuda anlamadım

anlayacağınız felç oldum

• öyle son dk da çekip artistik yapmıcan işte gördünmü kaçacan
    ben evdeyim o riske girmem sen tükkanda yapmaya kalkmışın
  • @badbadbad geçmiş olsun

bende bi sefer oyle yaptım bi somurgeme saldırıyordu gd ve nakilye gemilerim vardı orada önüne filo çekmek için geç kalmıştım adam da çekmedi filosunu bende son dk da kaldırırım dedim sabaha karşıydı uyuya kalmışım sonuç tahmin ettiğiinz gibi nakliye ve gd ler gitti :)
  • Banada bir seferinde olmustu adam somurgeye saldırıordu tam malları kaldırıcaktım 2 dk kala internet koptu
  • yaaaa bide gelen müşteri bişey alsa içim yanmıyacak adam konuştu durdu çekti gitti olan bana oldu k.... komutalar girdi iyimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  • nelerını kaybettın yane elınde ne varsı savunma felan fılo yerdeydı sanırım ama ne vardın elınde
  • Tip K.Nakliye B.Nakliye H.Avci A.Avci Kruvazör Komuta Gem. Geri Dön. Cas.Sonda Sol.Uydu Roket. H.Lazer A.Lazer Gaus Topu Iyon Topu Kalkan Kub.
    göster. 117 134 1427 56 76 51 13 507 3 188 114 10 1 2 1
  • yazık olmus valla senin filoyada
  • öyle kardeş yaww ben yinede saldırdıktan sonra saldırdığım kişiye pardon diye bi yazı yazıyorum ve gd lerimle aldığım harabeyi ikiye bölüp iade ediyorum ama 1 hafta sonra tekrar saldırıyorum ve yine özür diliyorum iyimi...............
  • quote:

Orjinalden alıntı: badbadbad

öyle kardeş yaww ben yinede saldırdıktan sonra saldırdığım kişiye pardon diye bi yazı yazıyorum ve gd lerimle aldığım harabeyi ikiye bölüp iade ediyorum ama 1 hafta sonra tekrar saldırıyorum ve yine özür diliyorum iyimi...............

senin gibi iyi oyuncu bulmak zor yaw şu oyunda o kadar filo vurdum sadece biri tebrik etti beni harebeyi toplayıp iade edecektim benden önce topladı. bide elektrikleri kesilmiş birini vurmuştum bide ona acıdım(gerçi aynı dertten adamın teki beni de 400 sıra geriye atmıştı )

• Böyle ii oyuncu zor bulunur valla
  • neyse müşteri birşey almadıysa en yakın zamanda hesabını görmelisin bence
  • Müşteriye bi Saniye abi diyip hemen bakmalıydın filona....
  • ben bikeresinde birinden kacırcaktım söme saldırıyodu önce 400 sora 45 kom gönderiyodu ne alaka anlamadım bende de 80 kom var dedim 400 gelince kaldıriim 45 komu gelince indirim de çökiim 45 komun üzerine ama dedim önce bi madeni kaldıralım havaya dedim salak gibi deu yu da kaldırmışım herif 400 komla beynime bindi çünkü yeterli deu yok yazıyodu
  • quote:

Saldiran taraf toplam 1320000 ünite kaybetti.
    120 Roketatar, 81 Hafif Lazer Topu, 7 Agir Lazer Topu, 1 Gaus Topu, 2 Iyon Topu, 1 Küçük Kalkan Kubbesi kendini yeniledi ve tekrar calisir duruma geldi.

yawwwww göz göre göre verdim filoyu adamın saldırdıgını gördüm cekerim dedim adam bana 20 dk felan kaldı içeri müşteri girdiini gördüm kalktım yardım ettim adam soru üzerine soru offffffff sıkıldım ama bu arada unutmuşum ogame i sonra bi oturtuki ne göreyim ühühühüüüüüüüüüüüüühühühüüü

ayda çıkmadı

anlayacağınız felç oldum

Bence o müşteri sana saldıran adamdı hehe iyi taktik yapmış ii takip işte oyunu ciddiye alamak buna denir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadriceps -- 5 Temmuz 2006; 10:28:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Quadriceps

ben bikeresinde birinden kacırcaktım söme saldırıyodu önce 400 sora 45 kom gönderiyodu ne alaka anlamadım bende de 80 kom var dedim 400 gelince kaldıriim 45 komu gelince indirim de çökiim 45 komun üzerine ama dedim önce bi madeni kaldıralım havaya dedim salak gibi deu yu da kaldırmışım herif 400 komla beynime bindi çünkü yeterli deu yok yazıyodu

süpersin

• demi varya ağlıyodum okadar filo strateji hatasına gitti naparsın ama %10 la ay çıkmıştı hehe
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quadriceps

quote:

Saldiran taraf toplam 1320000 ünite kaybetti.

ayda çıkmadı

anlayacağınız felç oldum

Bence o müşteri sana saldıran adamdı hehe iyi taktik yapmış ii takip işte oyunu ciddiye alamak buna denir

adamın taktigi muthis ozaman.

• quote:

yaaaa bide gelen müşteri bişey alsa içim yanmıyacak adam konuştu durdu çekti gitti olan bana oldu k.... komutalar girdi iyimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

O gelen müşteri sana o orduyu gönderen adamdır

• quote:

Orjinalden alıntı: MadDog1

quote:

yaaaa bide gelen müşteri bişey alsa içim yanmıyacak adam konuştu durdu çekti gitti olan bana oldu k.... komutalar girdi iyimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

O gelen müşteri sana o orduyu gönderen adamdır

maddog ben senden cok yasicam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.