Şimdi Ara

Gitti Cleaver (akara)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya ben chara ortagım akarada charımız vardı pp +8 dual cle fln
    2m para vardı clelerin tekini bide pp yi kitledik sonra ben lvl atlattım chara sonra çıktım
    yeni gold pre almıştık..
    sonra ortak girdi letterdan site gelmiş 900 cash kazandınız die login olunca oyuna qirip chardan clearın tekini almışlar

• akarada sélcükün 62 gbsi varmış sana versin üzülme

selçüke
  • o siteyi açanların allah belasını versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ky0. -- 31 Aralık 2007; 18:28:00 >
  • Banada oyunda biri ardreamda diyor
    GM soru soruyor o ezık ıtemlerle ne gezıyosun
    +7 md verıyor
    site adresi falan verdi
    guldum gectım
    yemin ediyor birde
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkb

Banada oyunda biri ardreamda diyor
    GM soru soruyor o ezık ıtemlerle ne gezıyosun
    +7 md verıyor
    site adresi falan verdi
    guldum gectım
    yemin ediyor birde

• senin ortakda baya bir safmış demek yenimi başlamış oyuna.
  • quote:

Orjinalden alıntı: R4V3N

senin ortakda baya bir safmış demek yenimi başlamış oyuna.

yeni başlamakla alakası yokK bn 2 yıldır oynuyorum oyunu bnmde aynı şekilde gırakonda başıma geldi !! clwer +8 lerim fp 47 lerim ve daha çok itemim gitti aynı siteden aslında mektup gelince güldüm lan dedim su salaklara bak kım yer bunu filan dedim siteye girim bi bakım su salaklara dedim siteye girdim knight online in ana sayfası çıktı bn de bütün ayrıntılara baqtım herşey aynıydı sonra ıd ve şifre yazdımm olan oldu ama herşey aynıydı hatta ıd ve şifre yazınca karşıma ing yazılıı cashınız 24 saat içinde yüklenecektir dedi ama bana 24 saate kalmadan yüklediler...ama şimdi yep yeni temiz bir sayfa acarak AKARA ya gectim mutluyum 1 hafta önce actım çarı hmn gold aldım sadece 3 gün girebildim oyuna ama 46 LwL ım fp +7 setim war horn crossbow +7 dual clwer +7 çitin +5 ler md +3 trina....dikkat edin siz siz olun oyunda L den gelen sacma sapan şeylere kanmayın....

Bu Arada siZce çar İİ olmuş Mu ???

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ali üsüldüm bidahaki hafta telafi edersiniz
  • Ya bu tür numaralara hala inanlar var mı ?Kaçınca yüzyılda kaldınız siz ?
  • olmuyor demeyin işte oluyor malesef geçmiş olsun
  • saglık olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: daswet

Ya bu tür numaralara hala inanlar var mı ?Kaçınca yüzyılda kaldınız siz ?

Katılıyorum..
  • Forumlara sadece işin düşünce girersen, bu numaraları bilmezsen hakettin demektir hacklenmeyide. Bir dahakine daha uyanık olursun, iyi forumlar..
  • bu forumun bana baya bi faydası oluyo tüm numaraları öğreniyorum...uyardığın için saol kardeş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Proqamer!

ya ben chara ortagım akarada charımız vardı pp +8 dual cle fln
    2m para vardı clelerin tekini bide pp yi kitledik sonra ben lvl atlattım chara sonra çıktım
    yeni gold pre almıştık..
    sonra ortak girdi letterdan site gelmiş 900 cash kazandınız die login olunca oyuna qirip chardan clearın tekini almışlar

Geçmiş olsun.O arkadaşada söle öyle her web sitede şifre falan girmesin........
  • bu konu hakında bır fıkrm war beyler
    bızde dh olarak bole bır sıte yapalım bakalım gercektende bole saflar warmymıs dıye ama aldmz ıtemlerı gerı gonderelım ne dersnz (saka)

gecms olsn ama sole de bır ıhtımal war:
    belkıde ortagın ıtemlerı kendısı aldı sanada bu yalanı uyrdurdu kımseye guvenmıyeceksnz bu oyuna...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.