Şimdi Ara

Gitti gidiyor'da satılacak ürünler toptan olarak nereden temin edilebilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
8.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben gitti gidiyorda perakende ürün satmak istiyorum.Satacağım belli bir ürün yok.Ancak bu iş nasıl yapılıyor bilmek istiyorum.toptan ürünleri satıcılarla rekabet edebileceğim düzeyde ucuza nereden bulabilirim?
    Satıcılar bu ürünleri nereden temin edip satarlar?; yurtiçinden dropshipping yöntemiyle mi yoksa ürünleri toptan alıp stoklarından kendilerimi satış yaparlar?Her iki yöntem için ürün temini edilebilecek firmaları nereden bulabilirim.
    Örneğin aliexpress.com dan alış yapsak belli bir adetin üzerinde getiremiyoruz(gümrükte engelleneceği için) artı bu gibi sitelerde sınırlı alımlarda fiyat olarak çok uygun olmuyor, getirsekte ürünün gelmesi 15-20 günü buluyor.
    Açıkçası öğrenmek istediğim; gittigidiyor, vb. yurtiçi sitelerindeki satıcıların ürün tedarik kaynakları nasıl oluyor?Toptan veya yurtiçine 2-3 günde teslimat yapabilecek tavsiye edebileceğiniz ucuz dropshipping firmaları varmı?

Ona göre bir kaynak bulursam eğer, kafamda şahıs şirketi kurup yasal şekilde sadece internet üzerinden ek gelir amaçlı satış yapma fikri var.Bunun için diğer satış yapan kişi-dükkanlar gibi tedarik şeklim aynı olmalı diye düşünüyorum.Ve işi usülüne göre yapmak istiyorum.Bu işin sırrı nedir?
    Eminim içinde benim gibi küçük de ticaret hevesi olup, takıldığım noktalarda benim gibi çözüm bulamayan arkadaşlar da vardır.
    Lütfen görüşlerinizi ve yardımlarınızı esirgemeyin arkadaşlar.Yorumlarınızı bekliyorum.Sevgiyle kalın..

• Yapay Zekanın Yanıtı

GittiGidiyor'da Satılacak Ürünler için Toptan Kaynakları

GittiGidiyor'da satış yapmak istiyorsanız, uygun fiyatlı ve yüksek kaliteli toptan ürün kaynakları bulmak esastır. İşte toptan alınıp satılabilecek ürünler için bazı öneriler:

• Giyim ve Aksesuarlar: Giyim, ayakkabı, mücevher ve saatleri toptan olarak tedarik edebileceğiniz çok sayıda toptancı bulunmaktadır.
    • Elektronik: Telefon, bilgisayar, tablet ve diğer elektronik cihazları toptan fiyatlarla satın alabilirsiniz.
    • Ev ve Bahçe: Mobilya, ev aletleri, bahçe ekipmanları ve dekor ürünleri için toptancılarla iletişime geçebilirsiniz.
    • Sağlık ve Güzellik: Kozmetik, kişisel bakım ürünleri ve sağlık cihazlarını toptan olarak edinebilirsiniz.
    • Oyuncaklar: Çocuklar için oyuncaklar, bebek eşyaları ve oyunlar toptan olarak satın alınabilir.

Toptancıları Bulma:

Toptancıları bulmak için şu yöntemleri kullanabilirsiniz:

• Online Toptancı Dizini: Alibaba, DHgate ve AliExpress gibi online toptancı dizinlerini kullanarak toptancıları arayabilirsiniz.
    • Fuarlar: Endüstri fuarlarına katılmak, toptancılarla bağlantı kurmanıza olanak tanır.
    • Referanslar: Diğer satıcılardan veya iş arkadaşlarından toptancı önerileri isteyin.

Toptancıları Değerlendirme:

Toptancılarla çalışmaya başlamadan önce şu faktörleri değerlendirmeniz önemlidir:

• Ürün Kalitesi: Toptancının ürünlerinin kaliteli ve güvenilir olduğundan emin olun.
    • Fiyat: Toptancının fiyatları rekabetçi olmalıdır.
    • Teslimat Süresi: Toptancının teslimat sürelerinin sizin ihtiyaçlarınıza uygun olduğundan emin olun.
    • Müşteri Hizmetleri: Toptancının iyi bir müşteri hizmetleri ekibine sahip olduğundan emin olun.

GittiGidiyor'da başarılı bir satıcı olmak için güvenilir toptancı kaynakları bulmak esastır. Yukarıdaki ipuçlarını izleyerek, toptan alınıp satılabilecek ürünler için uygun toptancıları bulabilir ve karlı bir iş kurabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: rüzgar35

Güncel
    Oto görüntü ses sistemleri benden hadi Navigold Oem grubu nu koy gittigidiyora sana gelişinden %20 kar koyarak vereyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

Oto görüntü ses sistemleri benden hadi Navigold Oem grubu nu koy gittigidiyora sana gelişinden %20 kar koyarak vereyim

Alıntıları Göster
    Sağolun hocam yorumunuzu eksik etmediğiniz için; daha çok fikir almaya ihtiyacım var şu an.Teklifinizi önemsemiyorum gibi algılamayın lütfen.Fena fikir değil.

Ancak ilk aşamada daha çok açıklayıcı bilgiye ihtiyacım var; yurtiçi ucuz dropshipping firmaları veya toptancıları nerede bulacağımla ilgili.

Belli bir ürün kategorisi yapmadım şu an.Çünkü ticaret adına tecrübem yok;ufak hediyelik ürünler alıp 1 lira karla satmak dışında :-)

Daha çok yol gösterici yorumlar bekliyorum.

Lütfen sesime kulak verin.

• GÜNCEL
  • Ali baba dan al
  • quote:

Orijinalden alıntı: rüzgar35

GÜNCEL
    aliexpress'ten toptan olarak alacaksın üstüne kar koyup satacaksın bunda zor olan bir şey yok.
  • Alibabadan toplu alabilirsin ama bildiğim bi gümrük memurun gibi birseyin oluyor o almadan alamiyorsun onun maaşida uçuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: ressione

Alibabadan toplu alabilirsin ama bildiğim bi gümrük memurun gibi birseyin oluyor o almadan alamiyorsun onun maaşida uçuk

öyle bir şey yok vergisini ödeyen herkes ülkeye yasak olmayan her ürünü sokabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C10H15N

quote:

Orijinalden alıntı: ressione

Alibabadan toplu alabilirsin ama bildiğim bi gümrük memurun gibi birseyin oluyor o almadan alamiyorsun onun maaşida uçuk

öyle bir şey yok vergisini ödeyen herkes ülkeye yasak olmayan her ürünü sokabilir.

Alıntıları Göster
    merhaba,
    elimizde ithal çok şık yüksek topuklu özel tasarım ayakkabılar mevcuttur, 350 çift ürün toptan verilecek ve maliyetinin çok altında verilecektir

ilgilenirseniz ve iyi bir başlangıç yapmak iserseniz bu ürünler gittigidiyor sitesinde çok rahatlıkla satılabilir ürünlerdir

mesaj atabilir iletişime geçebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: nijara68

merhaba,
    elimizde ithal çok şık yüksek topuklu özel tasarım ayakkabılar mevcuttur, 350 çift ürün toptan verilecek ve maliyetinin çok altında verilecektir

ilgilenirseniz ve iyi bir başlangıç yapmak iserseniz bu ürünler gittigidiyor sitesinde çok rahatlıkla satılabilir ürünlerdir

mesaj atabilir iletişime geçebilirsiniz

Alıntıları Göster
    Arkadaşım konunu hortlatmak gibi olmasın ama bende şuan bu kısır döngüdeyim. Sen ne yaptın aradan 1 yıl geçmiş.

Birde arkadaşlar Gitti gidiyorda FATURALI ürün satan arkadaşlar varsa acaba şirketi nasıl kurdunuz masrafları neler. Bunları yazabilirlermi rica etsem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asker3457 -- 25 Nisan 2016; 21:52:20 >

• Sitede satış kaparken vergi fln veriyor muyuz? Mesela sürekli satış yapsam belli süre sonra sen ticaret yapiyon vergi vermiyon diyip ceza keserler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ridooo

Sitede satış kaparken vergi fln veriyor muyuz? Mesela sürekli satış yapsam belli süre sonra sen ticaret yapiyon vergi vermiyon diyip ceza keserler mi?
    Tabiki keserler farkedince. İşte bu yüzden bu tarz gitti gidiyor ve benzeri sitede satış yapan ve fatura kesen kişiler nasıl bir şirket kuruyorlar ve tahmini giderleri neler bunları bilmek istiyorum bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asker3457 -- 25 Nisan 2016; 21:51:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asker3457

Tabiki keserler farkedince. İşte bu yüzden bu tarz gitti gidiyor ve benzeri sitede satış yapan ve fatura kesen kişiler nasıl bir şirket kuruyorlar ve tahmini giderleri neler bunları bilmek istiyorum bende.

Bende fatura kesip satmak istiyorum fakat ürünlerin girişlerini nasıl yapacağım anlayabilmis degilim
  • Toptancıdan
  • Oturduğunuz şehirdeki toptencı bölgelerini gezmenizi tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackdread

Oturduğunuz şehirdeki toptencı bölgelerini gezmenizi tavsiye ederim
    ürün almak ve sitede yayınlamak en kolayı. asıl işi resmiyete döküp fatura kesmekte. Bu iş nasıl oluyor bilen varmı???
  • quote:

ürün almak ve sitede yayınlamak en kolayı. asıl işi resmiyete döküp fatura kesmekte. Bu iş nasıl oluyor bilen varmı???

Birader git bi mali musavir burosuna konus anlat derdini burda bilen cikmaz bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khryseis

quote:

Birader git bi mali musavir burosuna konus anlat derdini burda bilen cikmaz bence

Mali müşavire sordum Şahıs şirketi açmamız gerek dediler. Ok tamam açalım. Ben bu işi şuan yapan birinden danışmanlık almak istiyorum. O nasıl başlamış şuan neler yapıyor.
  • asker3457 kullanıcısına yanıt
    Hocam adam kendi yaptigi isi getirttigi yeri vs sana anlatip neden rakip kazansin sen biraz arastirmaci ruhunu kullan toptancilari gez internet sitelerine bak toptan aliyorsun soyle yap vergi vermemek icin az az surekli al 70 dolarmi ne sinir var ona gore al demek istedigimi anladin umarim. Piyasada neler satilir bunu cozmek cok zor olmasa gerek.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.