Şimdi Ara

gitti gidiyor dan ipod touch alıcam lütfen yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://urun.gittigidiyor.com/APPLE-IPOD-TOUCH-32GB-2-NESIL-SIFIR-URUN-32-GB_W0QQidZZ23205116

şu linkteki aleti alıcam ama güvenebilir miyim? daha önce bu satıcıdan alışveriş yapmış olan var mı içinizde? bir de neleri sormalıyım satıcıya? yardım edebilecekler olursa çok makbule geçer..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalim -- 8 Ocak 2010; 1:22:06 >

• 2. el bölümünde satan 2-3 kişi var onlara baktın mı?Ben @dragonstory den aldım.
  • Yanlış adresi vermişsi kanımca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

Yanlış adresi vermişsi kanımca.
    hakikaten yanlış adres vermişim, doğru adresi girdim..
    ya donanım haber forumlarına hiç bakmadım, çünkü hem sıfır, hem 32 gb, hem de 475 lira.. 8 gb lıklar satılıyor genelde forumda ben de 8gb lığa 350 370 falan vereceğime bunu alırım diye düşündüm..
    üstelik bu satıcı hem 700 den fazla satış yapmış hem de bu işlemlerde %98.68 oy almış.. ama işte bu refurbished olayları olsun falan aklımı karıştıyor, sonuçta piyasada 1 milyara satılıyor bu ürün..
    sizce güvenebilir miyim??
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalim

hakikaten yanlış adres vermişim, doğru adresi girdim..
    ya donanım haber forumlarına hiç bakmadım, çünkü hem sıfır, hem 32 gb, hem de 475 lira.. 8 gb lıklar satılıyor genelde forumda ben de 8gb lığa 350 370 falan vereceğime bunu alırım diye düşündüm..
    üstelik bu satıcı hem 700 den fazla satış yapmış hem de bu işlemlerde %98.68 oy almış.. ama işte bu refurbished olayları olsun falan aklımı karıştıyor, sonuçta piyasada 1 milyara satılıyor bu ürün..
    sizce güvenebilir miyim??

Alıntıları Göster
    GG, bazen %5 indirim yapıyor, dün vardı sanırım, 20 tl küsur eder %5, bekle istersen.
    Sürekli oluyor kampanya.

• quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

GG, bazen %5 indirim yapıyor, dün vardı sanırım, 20 tl küsur eder %5, bekle istersen.
    Sürekli oluyor kampanya.

Alıntıları Göster
    5 tl indirimim varmış zaten ama kredi kartı ile ödeme yapıcam, bunu nasıl kullanabilirim??
  • quote:

5 tl indirimim varmış zaten ama kredi kartı ile ödeme yapıcam, bunu nasıl kullanabilirim??

Alıntıları Göster
    3 hafta önce bende g.g dan 3.Nesil 32 gb ipod touch aldım..Çok da memnunum
    Linkini verdiğin ürünün satıcısı bence güvenilir ama ben başka satıcıdan aldım (yurtdışı faturası varmı diye sordum sizin linkteki satıcıya,cevap vermeyince vazgectim)
    @MustangGT39 dediği çok doğru; hemen hemen her hafta, haftanın 1 günü mutlaka %5 indirim oluyor>> en az 26-27 tl karınız olur..
    ödeme aşamasına ilerlerken indirim kuponları yada % indirimleri filan görünüyor; 5 tl lik indirimi seçmektense %5 indirimi seçerseniz daha çok indirim almış olursnuz
    benim aldığım gün 8. yıla özel %8 idi hiç kaçırmadım:) 529 tl idi fiyatı>> %8 ile 42 tl indirimli aldım 487 ye geldi 3. Nesil
    Sizin verdiğiniz linkteki 2. nesil touch; yerinizde olsam 3g alırdım, işlemcisi çok daha iyiymiş ki youtube da filan videoları izleseniz bu farkı gösteren karşılaştırma testleri filan var..
    [REFURBISHED ipodlar beyaz karton kutu içerisinde satılıyormuş! youtube de bunun da videoları var..Açılmamış jelatini üzerinde olan şeffaf mika kutusundaki ipodlar refurbished değildir]
    TR garantisi var diyorlar ama g.g da mesaj atıp sorduğum çoğu satıcı yurtdışı faturası yok dedi! Yurtdışından alındığı yerin faturası olmayınca bilkom servisi 1 yıl Türkiye garantisi hizmeti vermiyor! Garantiyi önemsiyorsanız mutlaka Yurtdışı faturasını sorun + hergün g.g u takip edip %5 lik indirim gününü yakalayın + almışken 2. nesil değil 3.nesil 32gb touch alın + ürünle birlikte invisible shield koruma naylonundan da satın alın derim arka metal kapak 2 gün içinde çizilecektir nekadar korusanızda!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni telefon alıcam da
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya peki bu forumda daha önce gitti gidiyor dan ipod touch alan var mı.?? varsa kimlerden aldılar??
  • Ben aldım GittiGidiyor'dan 'mgstore' adlı kullanıcıdan... Süper bir cihaz gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut5513

Ben aldım GittiGidiyor'dan 'mgstore' adlı kullanıcıdan... Süper bir cihaz gerçekten
    G.G da @edirist den aldım,amerikadan alıp gönderiyor istanbuldaki kardeşi kargo yapıyor..Pdf formatında faturamı sonradan gönderdi..
    Şimdi dükkanına baktım ipod touch yokmuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumcu25

G.G da @edirist den aldım,amerikadan alıp gönderiyor istanbuldaki kardeşi kargo yapıyor..Pdf formatında faturamı sonradan gönderdi..
    Şimdi dükkanına baktım ipod touch yokmuş..

Alıntıları Göster
    bu fatura işi kafamı karıştırdı, vermişken 2 lira daha fazla verip faturalı alayım diye düşündüm..
    satıcılardan biri eğer istersem mail ortamında ABD faturasını yollatabileceğini söyledi , bu şekilde bir fatura geçerli midir? baktığım ürün de şu hatta, nasıldır??

http://urun.gittigidiyor.com/iPod-touch-32-GB-32GB-3-Jenerasyon-Sifir_W0QQidZZ22933972

• quote:

bu fatura işi kafamı karıştırdı, vermişken 2 lira daha fazla verip faturalı alayım diye düşündüm..
    satıcılardan biri eğer istersem mail ortamında ABD faturasını yollatabileceğini söyledi , bu şekilde bir fatura geçerli midir? baktığım ürün de şu hatta, nasıldır??

http://urun.gittigidiyor.com/iPod-touch-32-GB-32GB-3-Jenerasyon-Sifir_W0QQidZZ22933972

Alıntıları Göster
    Bu kullanıcıdan ben de almayı düşündüm ama garanti olayı benim de kafamı karıştırdı.
    Ayrıca merak ettiğim bir olay daha var. 32gb 3.nesil Ipod Touch'ı araştırdığımda satan sadece 2 yer bulabildim. Bunlar BestBuy ve D&R.
    Bunlar dışında telefon edip sorduğum yerlerin hiçbirinde 3.nesil mevcut değil. (Bimeks, MediaMarkt, Gold, Vatan, Hepsiburada, Egemen Elektronik vs) İlginç olan ellerindeki 2.nesil 32gb Ipod Touch fiyatını 1000 tl civarında olduğu söylediler. Halbuki BestBuy'da 729 lira 3.nesil 32gb.
    Pek anlam veremedim heralde daha önce aldıkları ellerinde kaldığı için yenilerini getirmek istemiyorlar.
    Bu konuda fikri veya bilgis olan var mı merak ettim.
    Bu arada bu benim ilk mesajım :)

• quote:

Benim aldığım satıcıda pdf formatında mail olarak gönderdi faturasını
    bilkoma arayıp teyid ettirecektim ama yine forumda bi konu altında okumuştum
    bilkom servisi telefonda teyid edemiyormuş, servise faturanın bizzat çıktısını alıp götürmek gerekiyormuş..
    Satıcı asla sorun yaşamayacağımı söylemişti bende güveniyorum.. ki alet taş gibi zaten, durduk yerde sorun çıkaracağını hiç sanmıyorum..İstanbulda yaşasam sırf meraktan faturamın çıktısını alıp götürüp sorardım bilkoma:)

Verdiğiniz linkteki satıcı pahalı satıyor, kii dolar 1.46 lara düşmüşken bekleyin
    yeni ürün getirtecek g.g satıcıları çok daha uygun fiyatlar isteyecektir
    520-530 tl den fazla vermeyin 32 gb 3g touch için
    %5 indirimin olduğu bi gün sipariş ederseniz25-30 tl karınız da ordan olur
    toplamda 480-490 tl ye faturalı 3G 32gb touch almış olursunuz

• quote:

quote:

Benim aldığım satıcıda pdf formatında mail olarak gönderdi faturasını
    bilkoma arayıp teyid ettirecektim ama yine forumda bi konu altında okumuştum
    bilkom servisi telefonda teyid edemiyormuş, servise faturanın bizzat çıktısını alıp götürmek gerekiyormuş..
    Satıcı asla sorun yaşamayacağımı söylemişti bende güveniyorum.. ki alet taş gibi zaten, durduk yerde sorun çıkaracağını hiç sanmıyorum..İstanbulda yaşasam sırf meraktan faturamın çıktısını alıp götürüp sorardım bilkoma:)

Verdiğiniz linkteki satıcı pahalı satıyor, kii dolar 1.46 lara düşmüşken bekleyin
    yeni ürün getirtecek g.g satıcıları çok daha uygun fiyatlar isteyecektir
    520-530 tl den fazla vermeyin 32 gb 3g touch için
    %5 indirimin olduğu bi gün sipariş ederseniz25-30 tl karınız da ordan olur
    toplamda 480-490 tl ye faturalı 3G 32gb touch almış olursunuz

Alıntıları Göster
    @olc.e
    2.nesil olanlar daha ucuz aslında ama vaktiyle yüksek fiyattan stok yapmış satıcılar zarar etmemek adına ucuza satamıyorlar
    3G olanlarıda oyüzden getiremiyorlar; getirse daha ucuz fiyattan 3G touch satacak, ozamanda 2G leri hiçç satamayacak..
    Araştırıp etmeden balıklama satın alanlar şuanki müşteri potansiyelleri:)
    G.G dan yeni işlemcili 3G 32 gb touch alın >> bu ürün içinde 500-550 tl arası fiyat makul yurtdışı faturasınıda sorun Türkiyede 1 yıl garantisi olması için!
    TR garantisiyle 2 yıl garanti olacak diye 700-800 tl vermek >> +1 yıl garanti için verilmiş 200-250 tl para demek..Ben olsam vermem o parayı ama tercih meselesi

• quote:

@olc.e
    2.nesil olanlar daha ucuz aslında ama vaktiyle yüksek fiyattan stok yapmış satıcılar zarar etmemek adına ucuza satamıyorlar
    3G olanlarıda oyüzden getiremiyorlar; getirse daha ucuz fiyattan 3G touch satacak, ozamanda 2G leri hiçç satamayacak..
    Araştırıp etmeden balıklama satın alanlar şuanki müşteri potansiyelleri:)
    G.G dan yeni işlemcili 3G 32 gb touch alın >> bu ürün içinde 500-550 tl arası fiyat makul yurtdışı faturasınıda sorun Türkiyede 1 yıl garantisi olması için!
    TR garantisiyle 2 yıl garanti olacak diye 700-800 tl vermek >> +1 yıl garanti için verilmiş 200-250 tl para demek..Ben olsam vermem o parayı ama tercih meselesi

Alıntıları Göster
    Böyle Amerika'dan aldığımız ürünlerin Türkiye'de servis garanti aşamasında sorun yaşar mıyız? Ben de düşünüyorum gitti gidiyor'dan almayı ama bu konu nedeniyle arada kaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kierkegaard

Böyle Amerika'dan aldığımız ürünlerin Türkiye'de servis garanti aşamasında sorun yaşar mıyız? Ben de düşünüyorum gitti gidiyor'dan almayı ama bu konu nedeniyle arada kaldım.

Alıntıları Göster
    Faturası varsa, garanti TR de geçerli, sorun olmaz.
  • quote:

Faturası varsa, garanti TR de geçerli, sorun olmaz.

Alıntıları Göster
    çoğu fatura vermiyor ama verenler de internet ortamından gönderebileceklerini söylüyorlar..
  • quote:

çoğu fatura vermiyor ama verenler de internet ortamından gönderebileceklerini söylüyorlar..

Alıntıları Göster
    Faturaya bakarsın, ürünün seri numarası ile falan aynı ise sorun olmaz.
    Bir de bak bakalım, fatura orjinsl gibi mi?
  • quote:

Faturaya bakarsın, ürünün seri numarası ile falan aynı ise sorun olmaz.
    Bir de bak bakalım, fatura orjinsl gibi mi?

Alıntıları Göster
    bende forumdan aldım amerika NewYork apple store faturasıyla beraber bi ara taratıp koyarım faturayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan1989

bende forumdan aldım amerika NewYork apple store faturasıyla beraber bi ara taratıp koyarım faturayı

Alıntıları Göster
    Fotoğrafını çekerek de koyabilirsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.