Ben 17 yaşındayım ve kız arkadaşıma güzel bir saat veya kolye almayı planlıyorum 14 Şubat için.Bu tür siteler alış-veriş için ne derece güvenli ve benim kredi kartım yok,dolayısıyla havale yöntemiyle alış-veriş yapabilir miyim?Bunda yaşım dolayısıyla bir sıkıntı yaşayabilir miyim?Ayrıca alış-veriş yapanlar mutlaka vardır,eğer yaş problem olmazsa alış-veriş yaparken nelere dikkat etmeliyim?Acaba beni bilgilendirecek birileri var mı?Yardımlarınızı esirgemezseniz çok sevinirim.
Teşekkürler..
annenin babanın kartını aL .. onLarLa gittigidiyordan rahat $ekiLde yaparsın ama akLın var ebay.com dan aLı$veri$ yap ...$ahsen 45 $ a bucky Lasek Vans getirttim kraLLar gibi kimsede yok
quote:
Orjinalden alıntı: FiLDi$i
annenin babanın kartını aL .. onLarLa gittigidiyordan rahat $ekiLde yaparsın ama akLın var ebay.com dan aLı$veri$ yap ...$ahsen 45 $ a bucky Lasek Vans getirttim kraLLar gibi kimsede yok
o iş imkansız ya havaleyle olmaz mı bu iş
gittigidiyordan havale ile alabilirsin ama eğer banka şubesine gidip oradan havale yapmayı düşünüyorsan 20ytl civarında para alıyorlar haberin olsun..
quote:
Orjinalden alıntı: >sCoRPion<
gittigidiyordan havale ile alabilirsin ama eğer banka şubesine gidip oradan havale yapmayı düşünüyorsan 20ytl civarında para alıyorlar haberin olsun..
hadi yaa 20 ytl mi yuh.Alacağım ürün zaten 30-35 ytl değerinde ;S
nasıl oluyor o biraz açarmısın kargo masrafı ne kadar tutuyor bide fiyat sınırlamsı varmı
quote:
Orjinalden alıntı: FiLDi$i
kargo ücreti 3-5 ytL arası fazLa koymaz diye umuyorum, havaLe iLe yaparsın ama Türkiye sistemimizde havaLe parası bayaaa abartıLı =) o yüzden kredi kartını aL bir arkada$ının ..ona parasını ver .. kartını kuLLan derim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme