Şimdi Ara

gitti.gidiyor-hepsi.burada-yonja.shop vs..siteler ...YARDIM !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben 17 yaşındayım ve kız arkadaşıma güzel bir saat veya kolye almayı planlıyorum 14 Şubat için.Bu tür siteler alış-veriş için ne derece güvenli ve benim kredi kartım yok,dolayısıyla havale yöntemiyle alış-veriş yapabilir miyim?Bunda yaşım dolayısıyla bir sıkıntı yaşayabilir miyim?Ayrıca alış-veriş yapanlar mutlaka vardır,eğer yaş problem olmazsa alış-veriş yaparken nelere dikkat etmeliyim?Acaba beni bilgilendirecek birileri var mı?Yardımlarınızı esirgemezseniz çok sevinirim.

Teşekkürler..

• annenin babanın kartını aL .. onLarLa gittigidiyordan rahat $ekiLde yaparsın
    ama akLın var ebay.com dan aLı$veri$ yap ...$ahsen 45 $ a bucky Lasek Vans getirttim kraLLar gibi kimsede yok

• quote:

Orjinalden alıntı: FiLDi$i

annenin babanın kartını aL .. onLarLa gittigidiyordan rahat $ekiLde yaparsın
    ama akLın var ebay.com dan aLı$veri$ yap ...$ahsen 45 $ a bucky Lasek Vans getirttim kraLLar gibi kimsede yok

o iş imkansız ya havaleyle olmaz mı bu iş

• gittigidiyordan havale ile alabilirsin ama eğer banka şubesine gidip oradan havale yapmayı düşünüyorsan 20ytl civarında para alıyorlar haberin olsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: >sCoRPion<

gittigidiyordan havale ile alabilirsin ama eğer banka şubesine gidip oradan havale yapmayı düşünüyorsan 20ytl civarında para alıyorlar haberin olsun..

hadi yaa 20 ytl mi yuh.Alacağım ürün zaten 30-35 ytl değerinde ;S
  • nasıl oluyor o biraz açarmısın kargo masrafı ne kadar tutuyor bide fiyat sınırlamsı varmı
    quote:

Orjinalden alıntı: FiLDi$i

annenin babanın kartını aL .. onLarLa gittigidiyordan rahat $ekiLde yaparsın
  • kargo ücreti 3-5 ytL arası fazLa koymaz diye umuyorum, havaLe iLe yaparsın ama Türkiye sistemimizde havaLe parası bayaaa abartıLı =) o yüzden kredi kartını aL bir arkada$ının ..ona parasını ver .. kartını kuLLan derim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.