Şimdi Ara

gittigidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba gittigidiyordan bir alışveriş yaptım yapmaz olaydım arabam için koltuk kılıfı alacaktım yanlışlıkla ürünü siyah renk olarak işaretlerim siparişi verdikten sonra ürünün resmi çıktı siyah renk koltuk kılıfı geride alamadım direk kullanıcıya mesaj attım yarım saatte cevap verdi ürün kargo lanmıştır diye ardından 3 kere mesaj attım iadesini istiyorum diye ama mesajlarıma cevap vermedi bende ilk defa iade edeceğim için bilmiyorum neler yapılır diye bugün baktığımda satıcını hesabına para geçmiş ve sorun bildir butonuna basamıyorum bunun için iade merkezinde ürün çıkmıyor telefon numarasıda müşteriye verilmiyor bu gittigidiyorun bir telefon numarası bile yok bize ulaşına tıklıyorum beni yardım merkezine gönderiyor yardım merkezindekileride yapıyorum yine iade merkezinde ürün çıkmıyor ne kadar saçma bir site bana bir çare bulun nasıl iade edecim bu ürünü olmadı direk geldiği adrese kargolıyıcam o olacak.

• ona patronun kim olduğunu göster

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana fazla kosa yapmadan git burdan
  • [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1907347/57c110e2-427c-439c-b23a-7df64fcf0567.jpg[simage]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yokmu cevabı olan allah gittigidiyorun yardım merkezinin evine ateşler salsın
  • hesabınızda aldığınız ürünlerin olduğu bölümde iade seçeneği yok mu ?
  • yok fotoğraflar göstermiş ama bende bulunmuyor yarın geri göndericem içinede not yazıcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HEPSİBURADA indirim kuponları
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 25.12.2014 tarihinde almış olduğum düz siyah+paspas oto kılığını füme rengi ile değiştirilmesini talep ediyorum.gittigidiyor.com üzerinden 3 kere mesaj göndermeme rağmen mesajlarıma cevap verilmemesi üzerine cayma hakkının dolmadan tarafınıza kargo ile gönderdim değiştirilmesini talep ediyorum.

yazsam nasıl olur?
  • hocam acele etme kimse kaçmıyor merak etme .. eline ulaştıktan kargoyu aldıktan kargocunun verildiğine onay verdikten sonra itiraz edebilirsin. aynı şekilde geri yollarsın paranı alırsın veya değiştirirsin
  • sorun bildir seçeneği olması lazım onu seç sonra kargoyu almadan geri yolla
  • yarın adrese kargolıyıcam kabul etmesse ne olur? yada direk iade etsem nasıl olur?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.