arkadaşlar bursada oturuyorum ve garantili almak istiyorum yurtdısına giden arkadaşım çok ama yeni aklıma geldi çoktan hepsi dönmüştü oysaki free shoplarda o kadar ucuzki neyse ben gittigidiyordan alabilirim ama daha önce hiç alışveriş yapmadım... bi sitenin 0 risk dedigi şey gerçekten de 0 risk mi? alıcağım ürünün linki buhttp://urun.gittigidiyor.com/Apple-iPod-Touch-16GB-2-Nesil-Sifir-Ambalajinda_W0QQidZZ20253765 link vermek yasak mı bilmiorum yasaksa çok özür diliorum şimdiden teşekkürler..
Arkadaşım bende halihazırda 2nd alıcaktım ancak ne gereği var sence ?
9 gün sonra ortalama aynı fiyatlarda 3nd almak gibi bir şansı tepmek bence pek akıl kârı değil beklemeni öneririm !
Ayrıca GG yada sahibinden gibi yerlerden alışveriş yapacağına elden sağlam bir satıcıyla yap sebebi şu ki senin verdiğin linkteki cihazın fiyatı 560 lira , satıcının vereceği komisyon toplamı %10 yani alacağın üründen hesaplarsak 56 tl , yani bu satıcıyla elden alışveriş yapsan 60 tl kafadan kârdasın , hatta bu arkadaşın sattığından daha ucuzada bulabilirsin sanırım.
Sıfır risk sistemine gelecek olursak adam sıfır ambalajı açılmamış diyor , hertürlü bilgiyi ilanda veriyor cihazla ilgili , sıfır risk sistemi gerçekten sıfır risktir , önce ürünü alırsın para GG'nin havuz sistemine atılır , daha sonra satıcı 3 gün içinde sana ürünü göndermek zorundadır , kargo sana ulaşır ama sakın direk alıp eve girme kargocuyu beklet ve tutanak gerekebilecek durum olabilceğini söyle ve beraber açın , cihaz gerçekten jelatini üzerindeyse al ve ödemeyi onayla daha sonra GG havuzundan para satıcının hesabına aktarılsın , ha sorun varsa tutanak tutarak ürünü geri iade et direk kargocuyla , daha sonra ödemeyi onaylamadığını ve sorunları GG bildir paranı geri al , bu kadar.
Bence de bir 10 gün bekle, 3. nesil touchları gör gereksinimlerine göre 2. ya da 3. nesil al.
Iyi de hemen Turkiye'ye gelcek mi 3nd Gen Touch'lar? Gelmez bence ve gene Yurtdışından getirttirirrsin faturası da varsa 1 sene garantiyle kullanırsın gerisi de hikaye olur bence...
arkadaslar ben ipod touch 2g mi gittigidiyordan aldım alalıda 4-5 gun oldu cokta memnunum 2.eldi ama sıfırdan farkı yoktu.
satıcının profılını oku ben ve 2 kuzende gittigidyrdan aldık ipod touchiphone hıc bı sorun olmadı orjinal urunler negerek var Turkıyede magazadan alıp 200mılyon fazla odemeye gitigidyrdan sattıyrmda alıyorumda en guvenılır sıtelerın basında bence urun sana geldıgınde ne alıcaksan) kontrol et calıstr hafızayı doldur kullan bıraz para onayını ondan sonra verırsın sen onay vermedıkce paran gıttıgdyrda kalır sorun olursa gerı alırsın paranı
quote:
Orijinalden alıntı: srdrpeker
Iyi de hemen Turkiye'ye gelcek mi 3nd Gen Touch'lar? Gelmez bence ve gene Yurtdışından getirttirirrsin faturası da varsa 1 sene garantiyle kullanırsın gerisi de hikaye olur bence...
Taabi türkiyedeki mağazalara hemen gelmez ancak gittigidiyor, sahibinden gibi yerlerden bulunabilir.