Şimdi Ara

Gittigidiyor cep telefonu iade etmek (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
8
Favori
9.692
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: smclk89

ya onun demesiylemi oluyor arkadaş. sayfa sayfa yazı yazdık. sen anlaşma kodu ile adama göndereceksin. teslim almaz ise zaten en direk suçlu duruma düşüyor. teslim almak zorunda. sonra bir itirazı var ise sana değil gitttigidiyora bunu beyan eder. gittigidiyor da üründe hasar kusur yok ise adamın itirazını kabul etmez ve paranı yatırır bu kadar basit.

Adam ürüne zarar verirse falan nolur,birde kargo gorevlisinin yanında açmak zorundami

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lDirtyHandsl kullanıcısına yanıt
    kimse böyle bir şey yapmaz yapsa da ispatlayamaz. kimse satın aldığı telefona zarar veripte yollamaz. ortada bir zarar iddası var ise de bunu satıcı kanıtlamak zorunda. kutuyu kamera kayıtlı ortamda açmak zorunda. kargocunun yanında açmak zorunda değil. kargonun mesul olduğu kısım kutu preslenmiş bir şekilde gelirse onuda zaten açarsa yine kabak onun başına patlar. senin abuk subuk ihtimalleri hesaplamana gerek yok. kanunlar art niyetli şekilde düzenlenmez. son kullanıcı ürünü alır beğenmez ise geri gönderir bu kadar basit.
  • quote:

kimse böyle bir şey yapmaz yapsa da ispatlayamaz. kimse satın aldığı telefona zarar veripte yollamaz. ortada bir zarar iddası var ise de bunu satıcı kanıtlamak zorunda. kutuyu kamera kayıtlı ortamda açmak zorunda. kargocunun yanında açmak zorunda değil. kargonun mesul olduğu kısım kutu preslenmiş bir şekilde gelirse onuda zaten açarsa yine kabak onun başına patlar. senin abuk subuk ihtimalleri hesaplamana gerek yok. kanunlar art niyetli şekilde düzenlenmez. son kullanıcı ürünü alır beğenmez ise geri gönderir bu kadar basit.
    arkadaşlar çok yoğun olduğum için okumaya fırsat bulmadım.Benimde başımdan geçeni anlatayım.2 nisan da gg.dan bir tel.aldım.Bana tel ulaşmadan satıcıya tel.da nfc olmadığı için almayacağımı bildirdim.gg rada soru bildirdim.Bunları yapmama rağmen satıcı tel.yolladı.Ben tel elime almadım.Kargoyu kabul etmedim.Bütün bu olaylardan sonra bugün 2 mayıs hala param iade edilmedi.Satıcı gg.yoru suçluyor.gg yorda satıcı yı suçluyor.Yoğun olduğum için uğraşamıyorum hakem heyeti ile .Bunların hepsi ikili oynuyor.Kıscası ben hala para bekliyom.Bunlar faizcilik yapıyor.Para kullanıyorlar.Herneyse bakalım daha ne kadar oyalayacaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: rune

arkadaşlar çok yoğun olduğum için okumaya fırsat bulmadım.Benimde başımdan geçeni anlatayım.2 nisan da gg.dan bir tel.aldım.Bana tel ulaşmadan satıcıya tel.da nfc olmadığı için almayacağımı bildirdim.gg rada soru bildirdim.Bunları yapmama rağmen satıcı tel.yolladı.Ben tel elime almadım.Kargoyu kabul etmedim.Bütün bu olaylardan sonra bugün 2 mayıs hala param iade edilmedi.Satıcı gg.yoru suçluyor.gg yorda satıcı yı suçluyor.Yoğun olduğum için uğraşamıyorum hakem heyeti ile .Bunların hepsi ikili oynuyor.Kıscası ben hala para bekliyom.Bunlar faizcilik yapıyor.Para kullanıyorlar.Herneyse bakalım daha ne kadar oyalayacaklar.

Alıntıları Göster
    Şu satıcıları koruyucu yorumlar atanlar Gittigidiyor satıcısı sanırım.

Kira vermeden, elektrik, su vs gibi giderler olmadan internetten satış yap tüm giderlerden kar yap ama telefon geri gelince ovvv...

Müşteri ürüne zarar vermediyse ürünü geri almak ZORUNDASIN ! Yasalar bunu söylüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Kira vermeden, elektrik, su vs gibi giderler olmadan internetten satış yap tüm giderlerden kar yap ama telefon geri gelince ovvv...

Müşteri ürüne zarar vermediyse ürünü geri almak ZORUNDASIN ! Yasalar bunu söylüyor.

adama tekrar yazdım 4 saattir cevap vermedi,sabah şöyle mesaj atmıs ürün satış paketi bozulmadi ise iade edebilirsiniz.aksi takdirde iade olmaz gibi, ben tekrar mesaj attım ona 4 saattir cevap vermedi bakım kargoyla yollucam birazdan umarım iade olr
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0537

Alıntıları Göster
    gittigidiyor'da 2 defa telefon iade ettim. ikisi de sorunlu gelmişti.

direk iade sürecini başlatın, sebep olarak da cayma hakkını seçin. faturadaki ya da kargo paketindeki adrese karşı ödemeli kargo yapın.

gittigidiyor'un iade sistemi çok iyi çalışıyor, bu konuda tebrik etmek lazım. anlı şanlı tekno mağazalarında bırak telefon iade etmeyi, telefon kılıfı bile iade almazlar. iade almamak için 50 tane yalan söylerler, müdür yok, sistem kapalı, genel müdürlük yazı gönderdi iade yok diye, işinize gelmiyorsa hakem heyetine gidin vs vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jerryh -- 2 Mayıs 2016; 14:54:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

quote:

adama tekrar yazdım 4 saattir cevap vermedi,sabah şöyle mesaj atmıs ürün satış paketi bozulmadi ise iade edebilirsiniz.aksi takdirde iade olmaz gibi, ben tekrar mesaj attım ona 4 saattir cevap vermedi bakım kargoyla yollucam birazdan umarım iade olr

Kargoya verirken kutunun fotoğraflarını çekin satıcı çamura yatarsa diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: L&M

quote:

beğenmedim deyip iade etmek yerine. cihazın düzgün çalışmadığını düşünüyorum diye iade süreci başlatın kimse ile muhatap olmayın. sipariş kısmındaki onayla butonunun üstünde sorun bildir kısmından cihazı iade yolunu izleyin sebebinede cayma hakkını seçin. açıklama kısmınada cihaz düzgün çalışmıyor deyin. formu doldurup kapatın. ürünü iade et kısmına tıklayıp kargo indirim kodunu alın SC ile başlayan yurtiçi kargo ile satıcıya gönderin. satıcı ürünü almak zorunda ve iade almamak için durumu gg ye beyan etmek zorunda ve uzman kişi olmadığı için cihazın düzgün çalıştığını o ispatlayamaz. iade hakkında 1 hafta boyunca zaten var. mecbur iade almak zorunda kalacak. kargoyu da teslim almaz ise en direk suçlu duruma düşüp. size tekrar son kez karşı ödemeli göndermeniz söylenip. ürünü teslim alması sağlanıp satıcıya sorulmadan paranız iade olacak. eğer tekrar teslim almaz ise. hem paranızı hem ürünü almış olacaksınız.

Fakat cihazda herhangi bir sorun yok!

Anlattığın adice ve etik olmayan bir yöntem gibi geldi bana.

arkadaş etikliği düşünüyorsun o zaman paketi açılmış, kullanılmış telefonu niye iade ediyorsun?? sana kullanılmış telefon gönderseler hoşuna gider mi ?

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    hattınızı takıp kullandığınız için hiçbir şekilde iade edemezsiniz.Bu bütün sitelerde böyledir istediğiniz kadar araştırma yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gencerr

hattınızı takıp kullandığınız için hiçbir şekilde iade edemezsiniz.Bu bütün sitelerde böyledir istediğiniz kadar araştırma yapın

Bu dediğinin yasal dayanağını ispatlasana ? Kafanıza göre yasa uydurmayın.
  • quote:

quote:

quote:

Kargoya verirken kutunun fotoğraflarını çekin satıcı çamura yatarsa diye.

valla demin geldim mesajını yeni gördüm unuttum fotoğraf çekmeyi umarım sorun çıkmaz

• quote:

yasal olmassa bana bu bilgi gelmezdi ggden ile iade ettiniz. 05/05/2016 17:43:11 tarihine kadar satıcı ürünü teslim alacak ve iade ürünü onaylayacaktır.

Satıcı, ilgili tarihe kadar teslim aldığı ürüne Bana Özel sayfasından onay vermez ise, GittiGidiyor tarafından satıcıya hatırlatma mesajı gönderilir ve 24 saat saatlik süreç başlatılır. Son 24 saatlik sürecin sonunda da satıcıdan bilgi alınamazsa veya teslim onayı verilmezse, iadeniz otomatik olarak yapılacaktır
  • quote:

quote:

yasal olmassa bana bu bilgi gelmezdi ggden ile iade ettiniz. 05/05/2016 17:43:11 tarihine kadar satıcı ürünü teslim alacak ve iade ürünü onaylayacaktır.

Satıcı, ilgili tarihe kadar teslim aldığı ürüne Bana Özel sayfasından onay vermez ise, GittiGidiyor tarafından satıcıya hatırlatma mesajı gönderilir ve 24 saat saatlik süreç başlatılır. Son 24 saatlik sürecin sonunda da satıcıdan bilgi alınamazsa veya teslim onayı verilmezse, iadeniz otomatik olarak yapılacaktır

Alıntıları Göster
    Satıcı üründe sorun var vs derse direk kargo tutanağın var mı diye sorun.

Sen burada yok almak zorunda değil, sim kart takmamalıydın diyenlere bakma hocam.

Telefonu beğenmedim deyip iade hakkın yasal olarak var. Satıcıda paşa paşa almak zorunda. Yok buna sim kart takılmış ben bunu satamam diyemez.

Bu olay sadece internet satışlarında var mağaza satışlarında yok. O yüzden bazıları olmaz diyor.

Satıcı isterse kendini parçalasın.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    amacım polemik değil ama gittigidiyor'da iade ettiğim 2 telefonun bir tanesine hat takmıştım. akşam hat taktım, telefon ilk başta normal çalışıyordu, bir saat kadar sonra ekranı titremeye başladı. sabah iade sürecini başlatıp iade ettim.

hat taktıktan sonra iade edemezsin kuralı avm'lerdeki çakal tekno mağazalarda geçerli. gerçi hat takmasan da iade almazlar onlar. ödemeyi yaptığın an güle güle işleri bitiyor seninle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jerryh -- 2 Mayıs 2016; 18:21:19 >

• quote:

senin söylediğinin tüketici yasasında hiçbir dayanağını gerçekliği doğruluğu yok

yalancılıkta bir numarasın .
  • Hirotaro kullanıcısına yanıt
    Memnun oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: DarthWorm

Memnun oldum
    arkadaşlar,ben telefonu elime bile almadan iade ettim.Bir ay oldu hala paramı alamadım.Böylesine çakallık yapıyorlar,Satıcılar ve gittigidiyor ekibi. Gittigidiyor yardım sayfasına girinde okuyun biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rune

arkadaşlar,ben telefonu elime bile almadan iade ettim.Bir ay oldu hala paramı alamadım.Böylesine çakallık yapıyorlar,Satıcılar ve gittigidiyor ekibi. Gittigidiyor yardım sayfasına girinde okuyun biraz.

Nasil alamiyorsun 4 gun icinde onay vermek zorunda degilmi

• quote:

Orijinalden alıntı: DougH

amacım polemik değil ama gittigidiyor'da iade ettiğim 2 telefonun bir tanesine hat takmıştım. akşam hat taktım, telefon ilk başta normal çalışıyordu, bir saat kadar sonra ekranı titremeye başladı. sabah iade sürecini başlatıp iade ettim.

hat taktıktan sonra iade edemezsin kuralı avm'lerdeki çakal tekno mağazalarda geçerli. gerçi hat takmasan da iade almazlar onlar. ödemeyi yaptığın an güle güle işleri bitiyor seninle

Parayi sorun çıkarmadan iade ettimi peki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DougH

Parayi sorun çıkarmadan iade ettimi peki

Alıntıları Göster
    adam kargoyu teslim almış saat 12de dün yollamıştım iade falan işlemlerini yapmadı daha mesajda atmadı,cins satıcıya denk geldik sanırsam

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.