Selamlar arkadaşlar benim bir sorum olacaktı da. Seiko'nun bir modelini gittigidiyordan buldum. Fiyat çok cazip 229 tl türkiyede bir saatçide en az 800-1000 tl'lik bir saat. Satıcıyla konuştum bana yurtdışından getirdiklerini bu yüzden ucuz olduğunu söylediler. Ancak Ebay'de bile saat 389 dolardan satılıyor.
Arkadaşım fiyatta o kadar uçurum varken orijinal olabilir mi sence? Eğer orijinalse tek ihtimal çalıntı olmasıdır.O zaman da yarın öbürgün kapına dayanırlar,hem ürünü geri alırlar hem de suça dahil ederler.
gg bile orjinal değil ebayın oldu
ebayda buy it now olmayan bitmiş arttırma ürünlere bak o fiyatlara yakınsa orjinaldir değilse değildir.
quote:
Orijinalden alıntı: OzzY®
ebayda buy it now olmayan bitmiş arttırma ürünlere bak o fiyatlara yakınsa orjinaldir değilse değildir.
yorumun için tşkler ancak istediğim model için arattığım zaman çıkan bütün sonuçlarda buy it now şıkkı var...
Dostum o tarz ürünler alcaksan Hepsi burada dan al ben 234 tl lik casio aldım gayet iyiydi orjinal kutusunda kocaman bir pakette geldi
Dostum o tarz ürünler alcaksan Hepsi burada dan al ben 234 tl lik casio aldım gayet iyiydi orjinal kutusunda kocaman bir pakette geldi
ya 800-1000 tl arasında bir fiyatta olduğu için ben de bunlara yöneliyorum :)
quote:
Orijinalden alıntı: lancelator
quote:
Orijinalden alıntı: OzzY®
yorumun için tşkler ancak istediğim model için arattığım zaman çıkan bütün sonuçlarda buy it now şıkkı var...
ozaman orjinal olma ihtimali düşük bence. ben direk ebaydan almıştım 3-4 tane açık arttırmadan epey ucuza gelmişti. hala varmı bilmiyorum pokemonyu vardı. singapurdan geliyodu. şunuda söyliyim ebaydan veya ggden alıcağın saatler çok ufakta olsa hatalı ürün olucaktır. mesela benim aldıklarımda saniye kolu çizgilerin tam üzerinden geçmiyo çok hafif bi kayma var, tabii bunlar çok dikkatli bakılınca görülebilcek kusurlar. ben ebaydan al kullan derim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme