Şimdi Ara

Gittigidiyor hesapları kontrol edin 25tl çek.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
8
Favori
10.059
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kullanmayacak varsa talibim çocugun bezi bitti:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtslk

başılktada belirttiğim gibi arkadaşlar hesaplarınızı bir kontrol edin 12-13 şubatta geçerli 100tl üzeri altın hariç tüm alışverişlerde geçerli 25tl çek tanımlamışlar. bu arada gördüğünüz uygun fiyatlı değerlendirmek için neler alınabilir 100tl civarına.

Az evvel indirim ve kupon sekmesine baktım bana 3 tane parmak var bir tanesi ikisinin arasından geçiyor.Anlamayıp hemen kapattım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelmişte ne alıcaz ki ay sonuna kadar. geçerli. olaydı bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 13 Şubat 2014; 0:57:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baya uğraştım ama 20 tl kaptım sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: hero0

Gelmeyen arkadaslar üzülmesin https://www.facebook.com/gittigidiyor/app_812214345470679 uygulamayı kullanıp hediye çeki kazana bilirisiniz

eyv. çok iyi oldu :)
  • -Perception- kullanıcısına yanıt
    Adamın dibisin hocam ben kullanıyorum :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Perception-

Hediye kod veriyim size 20TL . Kullanan yazarsa iyi olur.

Edit: kodu yazmayı unuttum JYHCZJ2GV2BX

Kapmış biri

- Bu indirim kuponu daha önce sisteme tanımlanmıştır
  • Hayırlı olsun
    @erdinc104

Mesaj zamanlarına bakınca sanırım dakika farkıyla kaçtı. Sağlık olsun
    @Reobig
  • kullanmayacak biri varsa talibim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Perception-

Hayırlı olsun
    @erdinc104

Mesaj zamanlarına bakınca sanırım dakika farkıyla kaçtı. Sağlık olsun
    @Reobig

Sağlık olsun elbette, iyi niyetiniz ve düşünceli davranışınız için çok teşekkür ederim şahsım adına.
  • -Perception- kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çek kullanmayacak olan varsa verebilirse sevinirim. 20 TL indirimlisi yeter bana.

Edit: herhalde 10. defadır farklı senaryolarda farklı fotolarla deniyordum sonunda facebook'tan 20tl indirimi alabildim.
    En sondaki çocuklu senaryoyu seçince alabildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capricorn79 -- 13 Şubat 2014; 2:19:16 >
  • Server yüklemesinde hatlar karıştı galiba. Tam resim atıyordum, başkasının resmi benim senaryoma eklenmiş

Gittigidiyor hesapları kontrol edin 25tl çek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: superhead

quote:

Orijinalden alıntı: aksaray1

ilk sayfada arkadaşın biri facebook uygulması paylaşmış.ordan girdiğin takdirde(öncelikle beğenmek gerek sayfayı) uygulamada sadece saç rengi değişikliği yapıp birde 2 resım fotosu yukledım,ordaki baloncuklarda yazılanlar üzerinde değişiklik yapmadım @superhead sonra fecede paylaştım ekrana kod gelıyor onu gıddıgıdıyorda ilgili bölüme giriyorsun( ilk sayfada onun linkinide bir arkadaş paylaşmış)

Ne kadar zormuş baya denedim kod vermedi ben pes ediyorum.

bende denedm lütfen bekleyin imajınız yükleniyor diyo bekliyoz bekliyoz bişey yok anlamadım gitti

• Eğer bir deneme başarısız olursa adres çubuğuna gidip yeniden sayfayı yükleyin. Aksi halde yükleniyor diyip takılıyor. Normalde 1-5 saniye ayarı beklemesi lazım her işlemde.

Ayrıca firefox ve explorer da sıkıntı çıktı bende ama operadan alabildim. Flash versiyonları da etkili oluyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Perception- -- 13 Şubat 2014; 2:58:29 >
  • boşuna çek istiyormuşuz face den denileni yapınca kod veriyor :)

20 tl. verdi ve 68 tl.lik bir üründe kullandım bile (şerit led aldım) ,güzel bir indirim bence :)
  • 43 islemim var bana cek gelmemis yuh arkadas el insaf ya sakami bu..
  • arkadaşlar birde axessi olanlar %5 chip para kampayası var ve birde avantajix %2,8 bunlarıda unutmayalım :)
  • Ben de şu aşk şeyinden aldım çek haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • 3-4 kere denedim ancak çek gelmedi kullanmayacak olan varsa alabilirim
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.