Şimdi Ara

Gittigidiyor hesapları kontrol edin 25tl çek.. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
8
Favori
10.059
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herkes atsın arkadaşlar isterse vermesin çeki ama toplu bir tepki olursa zaten tekrar tanimlarlar ama sıkıntı her istediklerinde tüm kampanyaları istedikleri gibi kafalarına göre değiştirmeleri sesimizi duyuralım bence. Ve cevap alan buraya yazsın ki birlikte hareket edelim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrtslk M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    attığım maile istinaden 25 tl mailime tekrardan tanımlanmış son kullanma tarihi 19.02.2014
  • fr33b7y F kullanıcısına yanıt
    bana dönüş yapmadılar. ilgili birime iletilecek ve size dönülecektir felan dedi ama malesef cevap yok hatalarını biliyorlar aslında da kabullenmek istemiyorlar bu kadar insan yanlış görmüş olamaz heralde. ama peşini bırakmayacağım onlarada yazdım burada önemli olan bana çek felan vermeleri değil verselerde kullanmayacağım zaten, olan birşeyi hiçbirşey yokmuş gibi birde kabul etmeden sanki biz yalan söylüyormuş gibi lanse edilmesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtslk

bana dönüş yapmadılar. ilgili birime iletilecek ve size dönülecektir felan dedi ama malesef cevap yok hatalarını biliyorlar aslında da kabullenmek istemiyorlar bu kadar insan yanlış görmüş olamaz heralde. ama peşini bırakmayacağım onlarada yazdım burada önemli olan bana çek felan vermeleri değil verselerde kullanmayacağım zaten, olan birşeyi hiçbirşey yokmuş gibi birde kabul etmeden sanki biz yalan söylüyormuş gibi lanse edilmesi.

Hocam hesaba tanımlanmış çekler mi silindi normalde SKT 31 mart 2014 idi ne oldu 17 sine düştü?
  • facebook uygulamasından gelenler değil 25tl tanımlananlar varya onlar 13ünde skt 19u olarak değişmişti hatta birkaç kişi yazdık bunu ama büyük ihtimal sistemde gerekn değişikliği yapmadılar sistemde otomatik 13ü bitince sildi sorduğumuzdada size uzatıldığına dair mesaj atmadık dediler bende sinir oldum bikaç mesaj attık çek vermeyin ama gerekli araştırma yapılsın lütfen dedim. bugün tekrar yüklemişler 25tl çekleride... o skt 31mart olan 20tller devam ediyor yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtslk -- 18 Şubat 2014; 10:20:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtslk

facebook uygulamasından gelenler değil 25tl tanımlananlar varya onlar 13ünde skt 19u olarak değişmişti hatta birkaç kişi yazdık bunu ama büyük ihtimal sistemde gerekn değişikliği yapmadılar sistemde otomatik 13ü bitince sildi sorduğumuzdada size uzatıldığına dair mesaj atmadık dediler bende sinir oldum bikaç mesaj attık çek vermeyin ama gerekli araştırma yapılsın lütfen dedim. bugün tekrar yüklemişler 25tl çekleride... o skt 31mart olan 20tller devam ediyor yani.

tşkrler hocam
  • kullanmayan varsa rica edebilir miyim
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.