Şimdi Ara

Gittigidiyor hesapları kontrol edin 25tl çek.. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
8
Favori
10.059
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uğraştığına değmez. Yap yap belki kazanamadın bir daha dene seçeneği çıkıyor profilimi ne kadar daha bu gerzek uygulamayla dolduracağım meşhul. Sildim kurtuldum
  • BÜNYANLI38 kullanıcısına yanıt
    3 gece abi.ün Limak atlantis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILKERATLIILKER -- 13 Şubat 2014; 23:25:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Facebook'tan alınan kodun son kullanma tarihi var mı?

• 31 mart

• 700 kişiyle sınırlı, şimdiye bitmiştir herhalde.
  • Ayakkabıdan vazgeçtim, oğlana baston puset alıcam :) hayrına 20'lik kod var mıdır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahbap

Ayakkabıdan vazgeçtim, oğlana baston puset alıcam :) hayrına 20'lik kod var mıdır :)

bende kondom alicam desem ayip mi olur acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: alexxson

quote:

Ayakkabıdan vazgeçtim, oğlana baston puset alıcam :) hayrına 20'lik kod var mıdır :)

bende kondom alicam desem ayip mi olur acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: canciger

gitti gidiyor ne olucak ki yaptığı kmapnya ne olucak yaşasın n11.

Hala n11 diyenler var yaa. Yeni kuruldugu icin yilsonu islem hacmini yuksek tutmaya calisan bir siteydi sadece. Bundan sonra o kadar agresif bir satis politikasi beklemeyin ondan. 2014 teki sakinlikte onu gosteriyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: eye.Q

quote:

Hala n11 diyenler var yaa. Yeni kuruldugu icin yilsonu islem hacmini yuksek tutmaya calisan bir siteydi sadece. Bundan sonra o kadar agresif bir satis politikasi beklemeyin ondan. 2014 teki sakinlikte onu gosteriyor zaten.

aynen katılıyorum hocam zaten 250 tl alt limitli 30 tl kopundan belli amaçları
  • Arkadaslar gg de uygun bez kampanyasi var mi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: uslanmaz37

quote:

quote:

aynen katılıyorum hocam zaten 250 tl alt limitli 30 tl kopundan belli amaçları

Hocam zaten sene basinda yayinladiklari info grafiklerden falan da amaclarinin bu oldugu belli olmustu. Bundan sonra normal sekilde cek yayinlayan ve indirim yapan bir site haline geldiler.

Yilbasindan once o firsatlari degerlendirenler ise sansilar. Ben o kadar degerlendiremedim acikcasi keske daha fazla yararlansaydik :)

• quote:

quote:

Ben de aynı fikirdeyim. 2-3 sene önce falan da trendyol böyle habire hediye çekiydi şuydu buydu bir sürü kampanyalar yapıp epey alışveriş yapılır olmuştu. Sonra çıkarlarına erişince buz gibi kesildi o fırsatlar. N11 de o ayarda ilerledi ve durum onu gösteriyor ki geçen seneki gibi ayrıcalıkları olmayacak..

• arkadaşlar 25tl olan kuponlar silinmiş sanırım son kullanım tarihi değişmişti ama :( sizlerinki duruyormu?
  • quote:

quote:

quote:

Ben de aynı fikirdeyim. 2-3 sene önce falan da trendyol böyle habire hediye çekiydi şuydu buydu bir sürü kampanyalar yapıp epey alışveriş yapılır olmuştu. Sonra çıkarlarına erişince buz gibi kesildi o fırsatlar. N11 de o ayarda ilerledi ve durum onu gösteriyor ki geçen seneki gibi ayrıcalıkları olmayacak..

Haklisiniz trendyol da oyleydi. İlerleyen zamanda tekrar benzer bir durun yasanir mi bilmiyorum. Fakat bir site daha cikip bu politikayi izlese hic fena olmaz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtslk

arkadaşlar 25tl olan kuponlar silinmiş sanırım son kullanım tarihi değişmişti ama :( sizlerinki duruyormu?

arkadaşlar sorumu tekrarlıyorum ve 17sine uzatıldığına dair elinde printscreen olan resmini çeken felan varsa gönderelim mesaj attım ve size 17sine uzatıldığına dair bir mesaj gelmemiştir diyorlar... bukadar kişi yanlış gördü yani durumu öylemi?
  • 20 lik çeklerden varsa talibim
  • quote:

quote:

arkadaşlar 25tl olan kuponlar silinmiş sanırım son kullanım tarihi değişmişti ama :( sizlerinki duruyormu?

arkadaşlar sorumu tekrarlıyorum ve 17sine uzatıldığına dair elinde printscreen olan resmini çeken felan varsa gönderelim mesaj attım ve size 17sine uzatıldığına dair bir mesaj gelmemiştir diyorlar... bukadar kişi yanlış gördü yani durumu öylemi?

bendede daha önce baktığımda tarih 17 gözüküyordu bugün çeki silmişler ayıp etmişler, tam ürün alacaktım.
  • fr33b7y F kullanıcısına yanıt
    Herkes bence bi şikayet mesajı atsın ben attım enazindan milletin saf koyun olmadığını bilsinler.

• mrtslk M kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi bende bir adet destek merkezine mesaj attım müşteri memnuniyeti için tekrar tanımlanmasını talep ettim, ilgili birimlere iletmişler dönüş yaparlarsa yazarım..

saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.