Şimdi Ara

Gittigidiyor hesapları kontrol edin 25tl çek.. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
8
Favori
10.059
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahbap

Lütfen bekleyin imajınız yükleniyor... diye bir yazı çıkıyor ama ne hikmetse bir türlü yükleme tamamlanmıyor. Bekletiyor da bekletiyor. Bir hata mı yapıyoruz acaba?

sistem takılıyor kapat uygulamayı tekrar baslat
  • Mesaj kutun dolu dedi diğer arkadaşa verdim hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fakire bir sadaka :( yok mu kod verecek olan
  • Kralınoğlu K kullanıcısına yanıt
    benimmi dolu????
  • Arkadaşlar facebooktan sorunsuzca aldım,ama tek internet hattından hakkından bir kere veriyor başka sefer farklı facebookla denediğimde vermedi.
    CCleaner ile temzileyip diğer kodu Cep telefonun netiyle aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexxson

benimmi dolu????

Sendin galiba öyle dedi? Yukarda yazan kişiye attım sorun olmadı.

• quote:

quote:

Lütfen bekleyin imajınız yükleniyor... diye bir yazı çıkıyor ama ne hikmetse bir türlü yükleme tamamlanmıyor. Bekletiyor da bekletiyor. Bir hata mı yapıyoruz acaba?

sistem takılıyor kapat uygulamayı tekrar baslat

defalarca kapayıp açtım ama bi olmadı ya
  • ahbap kullanıcısına yanıt
    sorma 300 kre denedik nafile
  • alamadım bir türlü. hayrına vermek isteyen varsa özel mesaj bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oturan adam -- 13 Şubat 2014; 17:13:01 >
  • Ulan 4 gecede sömürmüşler bir tane de mi bırakmaz insan .Bence gg kendi kampanya yapıp kendi adamları kazandı bize avuç yalamak düştü

• hayrına paylaşmak isteyen olursa çok makbule geçecek..
  • 50*20 kodu olup kullanmayacak olan varsa benimde çok işime yarar :)
  • var mı sevap kazanmak isteyen:)
  • quote:

hayrına paylaşmak isteyen olursa çok makbule geçecek..

Yukarda da yazdım ben sana göndermiştim zaten? Ayıp oluyor böyle paylaşmak isteyen arkadaslar varsa bu şahısa vermesinler ben yolladım. Alex denen arkadaş dileniyordu ona versinler.

• bana kod mod yollamadın. 3 arkadaş istemişiz yukarıda bakabilirsin. 3. ben istemişim. muhtemelen diğerlerinden birine verdin. karalama yapma. gönderilen mesajlarına bak, iyice emin ol. belki en kötü ihtimalle taslak olarak kalmıştır mesajın
  • quote:

Gittigidiyor hesapları kontrol edin 25tl çek..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kralınoğlu

quote:

hayrına paylaşmak isteyen olursa çok makbule geçecek..

Yukarda da yazdım ben sana göndermiştim zaten? Ayıp oluyor böyle paylaşmak isteyen arkadaslar varsa bu şahısa vermesinler ben yolladım. Alex denen arkadaş dileniyordu ona versinler.

Agir ol molla desinler dileniyordu felan filan.adam gibi rica ettik istedik.anlasilan o ki senin amacin baska gonderdim diye reklam yapip durma

• elinde olup da satmak isteyen olursa alabilirim
  • arkadaşlar 4. denememde de '' Lütfen bekleyin, imajınız yükleniyor'' burada kalıyor paylaş dedikten sonra. Anneme saç düzleştiricisi alıcam 20 lira indirim çok gerekli şuan :) bu indirim kodu imaj yükleniyor dedikten sonra ekrana mı geliyor . Çok uzun sürdü hala yükleniyor diyor
  • Ulan ne günlere kaldım nankörlüğün gözü kör olsun benim hatam acimayacaksin aga ekmegi çöpe atacaksın paylasmayacaksin adam gelmiş inkar ediyor sırf başkasından bir çek daha kapsın diye ulan haram olsun o zaman Alex kusura bakma art niyet yok dileniyor derken ısrar ediyor demek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kralınoğlu -- 13 Şubat 2014; 20:22:52 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.