Şimdi Ara

Gittigidiyor hesapları kontrol edin 25tl çek.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
8
Favori
10.059
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de denedim facebookdan 8-10 defa olmadı, kullanmayacak varsa alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frenzy kullanıcısına yanıt
    Onların yalanları batsın ! Son 6 ayda 60 satış 22 alışım var. Dediği hareket kullanılmayan hesaplarsa o ayrı. Beni çantada keklik görüyorlar galiba...

Geçen mesaj yazdım 2-3 sonra d.günüm buradan bir şey almam gerekiyor, lütfen o güne özel bari %5 verin; yoksa o kadar ürün sattım komisyonun anasını ağlattınız, hakkım geçer diye. Artık doğum günlerinde %5 i de vermiyoruz demişler, soğudum artık. Yıllardır satıcıların ucuza satması dışında hiçbir avantajını göremedim.
  • Haklısınız hocam bende çözemedim o işi. O kadar alışveriş yapıyoruz ama bir şey yok. Aylarca kullanmıyorum yine bir şey yok.

Bu arada indirim kodu veya kupon gelmeyen arkadaşlar gittigidiyor facebook sayfasında bir etkileşim var. Sevgililer günü temalı. O etkileşimde resminizi yüklerseniz ve paylaşırsanız etkileşimin sonunda hediye çeki verebiliyor. Üç kez denedim 1 adet 50 tl üzeri alışverişlerde geçerli 20 lira çek aldım.

http://****/her-halini-sevdim

Denemekte fayda var. Sevgiliniz olmasa bile farklı bir resim koyun kız karakterin yüzüne hiç farketmiyor ben ps4 share ile paylaştığım resimde uzaylı resmi koydum sevgili olarak yinede çek geldi.
    Resmide kodu aldıktan 1 saniye sonra duvarınızdan silebilirsiniz.

Ekleme: link patlamış facebook sayfasını vereyim:https://www.facebook.com/gittigidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenzy -- 13 Şubat 2014; 9:47:43 >

• Kayıtlı indiriminiz bulunmamaktadır.
    Denememde kod kazanamadınız dedi, Tekrar deneyin diyor deniyoruz ama bu sefer paylaşım yapmıyor :/

"Lütfen bekleyin imajınız yükleniyor" yazısında kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakurek -- 13 Şubat 2014; 11:06:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Denememde kod kazanamadınız dedi, Tekrar deneyin diyor deniyoruz ama bu sefer paylaşım yapmıyor :/

"Lütfen bekleyin imajınız yükleniyor" yazısında kalıyor

Hocam farklı tarayıcı deneyin. Bende yandex browser da aynı sorunla karşılaştım. Farklı tarayıcıdan denedim olmuştu. Çerez silmek işe yarayabilir.
    birkaç farklı tarayıcıyla aynı problemi yaşadm. Farklı hesaplarla girince oluyor aynı hesaptan 1 kez oluyor işte ya da bana özel :D
  • quote:

birkaç farklı tarayıcıyla aynı problemi yaşadm. Farklı hesaplarla girince oluyor aynı hesaptan 1 kez oluyor işte ya da bana özel :D

Şuan 1 adet kod alıp size pmden gönderdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

quote:

Şuan 1 adet kod alıp size pmden gönderdim

Vay sağolasın dostum çok lazımdı :)
  • Bir tek ben beceremedim galiba.
    Belki bunu kazanamadın ama belli ki aşkta kazanmışsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabahtandır ugrasıyorum alamadım 50 kere olmuştur belki

arkaslar kod verebileck olan varmi çok makbule gececek.
  • 25 tl lik çeklerin bugün kullanma tarihi son.
    kullanmayacak olan varsa gönderebilirmi acaba?
  • bu dogum günü için verilen 100/5 le birleşirmi
  • Çeklerin son kullanma tarihi 17 Şubat olarak güncellendi.
  • sistem çöktü
  • evet 17 şubat olarak güncellemişler. arkadaşlar birde almayı düşündüğümüz yada gerçekten diğer yerlere göre uygun fiyatlı bulduğumuz ürünleride paylaşsak ve öneri olması anlamında 1.mesajı ona göre düzenleyip bir liste yapsak nasıl olur. önerilerinizi lütfen yazınız. linki ile birlikte.
  • hesabımda herhangi bir çek bulunmamakta
  • 20lik çeki olupta kullanmayacak var mıdır ?
  • 20lik çeklere 5 TL veririm
  • Bana da bir adet kod alıp verin nolur.Defalarca yaptım olmuyor
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.