Şimdi Ara

Gittigidiyor hesapları kontrol edin 25tl çek.. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
8
Favori
10.079
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah belamı versin eğer bana kod mod geldiyse de yalan söylüyorsam. Bu gece cenazem çıksın eğer yalan söylüyorsam.. Adama bak yaa hayret bir şey. İspatla ekran görüntüsü koy, eğer haklı olduğun ortaya çıkarsa ben de donanımhaber yönetimine sorayım mesaj niye bana iletilmedi diye!
  • Harbi gönderilen kutusunda yok resmini çekecektim bizim mesajın o niye öyle oldu anlamadım telefonda olduğum için. Taslak kutusu nerde bulamadım link at büyük ihtimalle orda resmini atacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    İlker 4 gece mi
  • Gönderilen kutunda yok çünkü göndermemişsin. Gönderilenler otomatik olarak işleniyor çünkü. Belki de göndere bastın veya işlemedi veya başka teknik bir şey oldu. Taslak olayını ben de bulamadım, topik içerisinde mesaj yazarken taslak kaydedilebiliyor ama herhalde özel mesajlarda yok anladığım kadarıyla. Veya varsa diğer arkadaşlar yardımcı olsun.. Adidas ayakkabı alacaktım, saatlerdir kod aradım ama bulamadım. Facebook'tan yapılan zamazingo da olmadı bir türlü.. Kısmet değilmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kralınoğlu

Ulan ne günlere kaldım nankörlüğün gözü kör olsun benim hatam acimayacaksin aga ekmegi çöpe atacaksın paylasmayacaksin adam gelmiş inkar ediyor sırf başkasından bir çek daha kapsın diye ulan haram olsun o zaman Alex kusura bakma art niyet yok dileniyor derken ısrar ediyor demek istedim.

Olur oyle seyler

• Arkadaşlar şimdide hediye çeki kazanamadın ama aşkta kazanmışsın diyor birkaç kez daha zorlamaya devam ediyimi sıkıldım sürekli yapyorum ve hep kazanamadın diye geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexxson

quote:

Orijinalden alıntı: Kralınoğlu

Ulan ne günlere kaldım nankörlüğün gözü kör olsun benim hatam acimayacaksin aga ekmegi çöpe atacaksın paylasmayacaksin adam gelmiş inkar ediyor sırf başkasından bir çek daha kapsın diye ulan haram olsun o zaman Alex kusura bakma art niyet yok dileniyor derken ısrar ediyor demek istedim.

Olur oyle seyler

Arkadaşım yok öyle bir şey, bana kod mod yollanmadı kimse tarafından
  • Telefonuma mesaj attilar indirim gorunmuyo bu nasil is anlamadim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahbap kullanıcısına yanıt
    ortada yanlış anlaşılma var sıkıntı yok. bizede çek verecek biri çıkar herhalde dostum
  • Güle güle kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: alexxson

ortada yanlış anlaşılma var sıkıntı yok. bizede çek verecek biri çıkar herhalde dostum

Eyvallah kardeş.. Evet çıkar inşallah, hayırlısı bakalım..
  • Vogg kullanıcısına yanıt
    hocam biz cok zorladık bişey cıkmadi bbelki sen zorlarsan çikar
  • alexxson kullanıcısına yanıt
    Face duvarım doldu kod çıkartıcam diye ama yok, olmuyor malesef . 14 binlik tüm kuponlar tükendi diye mi çıkmıyor. Varsa vermek isteyen geri çevirmem hani Ulen ne kız arkadaş ne kendim sadece valideye saç düzleştiricisi alıcam kadın 2 haftadır isteyip duruyor bugun buldum kampanyayı.
  • Ben de bi ayakkabıya taktım ama muradıma eremedim henüz
  • Vogg kullanıcısına yanıt
    bitmiş olabilir çekler karizmayı çizmeyelim diye sahte face açtim ordan 300 kre yapıştırmışımdır herhalde duvarın agzına sıctık

hocam valide 2 hafta beklemiş 1-2 gün daha beklesin hayırsever forumdaşlar vardir elbet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

baktım ve babayı aldığımı farkettim.

• gitti gidiyor ne olucak ki yaptığı kmapnya ne olucak yaşasın n11.
  • uygulamada sorun mu var
  • Arkadaşlar bebeğim için bebek bezi alacağım. Alıpta kullanmak istemeyen varsa yardımcı olursa memnun olurum.

Şimdiden teşekkür ederim.
  • Son Kullanım: Bu gün olan çekinize talibim
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.