Şimdi Ara

Gittigidiyor iade işleminde bonus puan iadesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.792
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gittigidiyordan 2 gün önce fiyatın uygunluğuna aldanıp 100 tl lik bir ürün sipariş ettim... Tabi ucuz etin yahnisinin yavan olacağı gibi gelen üründe son derece uyduruk kalitesizdi. Hemen ambaljına geri koyup kargoya verip iade sürecini başlattım.

Buraya kadar olağan bir sorun yok, herkese olabilecek bir durum.

Sorum şu; Ürün 100 TL idi, Bonus Kredi kartı ile aldım, kartta 35 tl bonus vardı ve hazır puan varken kullanayım dedim. dolayısıyla 65 tl karttan 35 tl bonus puandan kullanarak ürünü almıştım.

İade işlemini başlatmak için gittigidiyoru aradığımda müşteri temsilcisine iadenin nasıl yapılacağını sordum; sadece 65 tl lik karttan kullanılan ödemenin iade yapılacağını bonus puan ile kullandığım 35 tl nin iade olmadığını söyledi. Sebebini sorduğumda; bankanın puanı geri yansıtmadığını söyledi. Fakat bir sebepten ürünü ben iade etmeyipte satıcı temin edemiyor olsaymış bana puan kadar hediye çeki veriyorlarmış.

Bu bana hiçde mantıklı gelmedi, Garanti bankasını arayıp sordum; gittigidiyor iadeyi bize nasıl yansıtırsa bizde size öyle yansıtırız, yani bonus puan olan kısmını yansıtırsa geri yükleme yapılır dendi.

Bugün haftasonu olduğundan gittigidiyoru arayamıyorum...

Bu bonus puan iadesi konusunda başına benzeri bir olay gelmiş yada bilgisi olan arkadaşlar yazabilirmi...? Bonus puan iadesi yapılamıyormı gerçekten... bu pek adilane ve mantıklı gibi durmuyor....

• kargoya vermeden siparişimi iptal ettiklerinde kullandığım bonus geri kartıma iade edilmişti sizinde böyle olabilir
  • Bonus puanı iade ederler, banka süresi geçtiği için geri siler, siz bankaya üstelerseniz kullandığınız gün ne kadar süresi kaldıysa o kadar gün için tanımlarlar.

Yanlış hatırlamıyorsam böyle bir işleyişi vardı. Biz puan iade edemiyoruz falan olmaz. O zaman faturalandırmasın o kısmı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AVANTAJİX PARA İADESİ
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.