Şimdi Ara

Gittigidiyor laptop alımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikli sorum gittigidiyor'da techburada adında bir satıcıdan laptop bakıyorum. Güvenilir bir satıcı mıdır, bilgisi olan varsa bilgilendirirse çok sevinirim.

İkinci sorum internetten laptop aldığımda neleri nasıl kontrol etmeliyim? Cevaplarınızı dört gözle bekliyorum o.o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burocki96 -- 17 Eylül 2017; 1:40:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisi olan yardımcı olsun lütfen aciliyeti var :(
  • Orda mağaza puanı değerlendirme ve ylrumlar yazıyordur herhalde. Yani güvenilir olmaktan neyi kastediyo3sun ki? Ürünü mü göndermeyecek? Dolandıracak mı seni? Bu tür olaylar binde birdir.

• Çeşitli şikayetler okudum. Laptopun vida yerlerinde tahriş, açılmış olabileceğine dair gibi bunlar kafamı kurcaladı. Başka neleri kontrol etmeliyim bilmiyorum? Herkes herşeyi deneyimleyememiş olabilir uslubunuz harika
  • Almaya alırsın da iade kabul etmezler ona göre al. THH ile belki kurtarırsın paranı.
  • Böyle bir olay okudum. Gittigidiyor araya girmiş ve iade yapmış. Ben de 14 gün içerisinde cayma hakkım olduğunu okudum. İlan altında da paranız gittigidiyor güvencesi altında yazıyor. Ben mi çok masum davranıyorum :(
  • Bir gittigidyor diyorsun bi hepsiburada

• Düzelttim hocam.
  • Hocam satıcı puanı kaç yorumlara bak kargo gelince kutuya bak kutu açılmış ezik felan varsa tutanak tuttur alma ve ürünü kontrol et gitti gidiyor genellikle müşteri odaklıdır n11 ise satıcı ama kötü yorum varsa alma derim

• Donanımsal olarak nasıl kontrol edebilirim doğru çalışıp çalışmadığına? Bir program var mı?

Bir de freedos gelicek win10 yüklemem sonradan farkettiğim bir sorun yüzünden iade yapmama engel olur mu?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.