Şimdi Ara

Gittigidiyor LG 47LA660s 2199 42LA660s 1799 + 100tl word puan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
2
Favori
8.923
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sacramental

55LM660S modelini ne zaman bu fiyatlarda göreceğiz acaba,yada görebilecekmiyiz...

yok şuan ben bu modeli kullanıyorum televizyon çok dolu, performansı iyi son güncellemelerle görüntü kalitesi ve stabilite baya iyileşti, 2500 den aşağıya düşmez zaten o fiyata inene kadarda üretimden kalkmış olur.

edit; 55LA660S de zaten yeni 1 sene sonra oda yavaş yavaş 3500 altına düşmeye başlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRun -- 7 Eylül 2013; 22:10:36 >
  • bende almayi dusunuyorum ama saticinin yeni olmasi icimde suphe uyandiriyor?
    edit:butun suphelerimi iplemeyip son bir saat kaldigini gorunce urunu dayanamayip aldim umarim sknti cikmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drksnt -- 7 Eylül 2013; 23:15:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı durumdayım ama gecmıste kı deneyımım..odeme yapıldıktan sonra gg yor..odmenın seklı taksıtlı ıse ıadeıde taksitli yapıyor.
    300 tl ıcın rısk almayayım dedım..sımdı stres yapıp mıdeyı ağrıttığıma deymıycek...Alan arkadaşlar ıcınde hayırlısı olsun..
  • gg den bu tür ürünler almayınız...tavsiyemdir..
  • süreyi uzattı ama mesajlara cvp vermıyor riske giremedim gerçi gg de sıfır risk var ama yınede insan tedirgin oluyor en iyisi kurban bayramını beklemek lazım
  • gitti gidiyora güvenerek aldım hiç satışı olmayan bir kişiye zaten güvenilmez....
  • En erken pazartesi kargolanacağını garantisini falan da belirtmiş ayrıca geç ama öz mesaj yazıyor içime sindi alan herkese de hayırlı olsun iyi fiyat .Dual play gözlük deneyimim ilk olacak nasıl olacaksa kısadan aydınlatan olsa zevkli mi dir kii ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

quote:

55LM660S modelini ne zaman bu fiyatlarda göreceğiz acaba,yada görebilecekmiyiz...

yok şuan ben bu modeli kullanıyorum televizyon çok dolu, performansı iyi son güncellemelerle görüntü kalitesi ve stabilite baya iyileşti, 2500 den aşağıya düşmez zaten o fiyata inene kadarda üretimden kalkmış olur.

edit; 55LA660S de zaten yeni 1 sene sonra oda yavaş yavaş 3500 altına düşmeye başlar.

55LM660S modeli için 2 gün önce electroworld de bir kampanya görmüş ve forumda paylaşmıştım. Şimdi baktığımda ürün tükenmiş gözüküyor.
    http://forum.donanimhaber.com/m_80831515/tm.htm
    Tam sizin istediğiniz fiyat olmasa da, 200lira fazlasıydı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Neoptolemos_

quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

quote:

55LM660S modeli için 2 gün önce electroworld de bir kampanya görmüş ve forumda paylaşmıştım. Şimdi baktığımda ürün tükenmiş gözüküyor.
    http://forum.donanimhaber.com/m_80831515/tm.htm
    Tam sizin istediğiniz fiyat olmasa da, 200lira fazlasıydı :)

55" lerde ben de pusudayım.

Sinema ambiyansi icin 55" ve ustu cok basarili.

• avantajiix ten 40 tl geliyor bu satış için bilginiz olsun.
  • Aynı satıcı (farklı kullanıcı adı) 42 sini aldık arkadaşa geç geliyor ama problemsiz aklında soru işareti olanlara. Ürün LG TR garantili ve kliksa.com üzerinden gönderiyorşar oranın ürünü. Bende 47 olanından aldım sıraya göre P.tesinden itibaren kargolanmasını bekleyeceğiz. Satıcı mesajlara kısa öz cevaplar veriyor bilgilerinize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SrKntr

Aynı satıcı (farklı kullanıcı adı) 42 sini aldık arkadaşa geç geliyor ama problemsiz aklında soru işareti olanlara. Ürün LG TR garantili ve kliksa.com üzerinden gönderiyorşar oranın ürünü. Bende 47 olanından aldım sıraya göre P.tesinden itibaren kargolanmasını bekleyeceğiz. Satıcı mesajlara kısa öz cevaplar veriyor bilgilerinize.

Yani Faturayı Kiksa mı kesiyor doğrumu anladım
  • SrKntr S kullanıcısına yanıt
    yanlış anlamanızı istemem ama, neye dayanarak konuşuyorsunuz ?
  • ben soracaktım ama sormuşlar bile nerden biliyorsunuz kliksa.com ürünü olduğunu şuanda klisanın ürünüde satışta ve 2600 tl.

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu-sistemleri/lg-47la660s-dvb-s-3d-fhd-smart-led-lcd-tv-91467198?sciid=hpifu1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canciger -- 8 Eylül 2013; 13:42:56 >
  • Satıcı çok yüksek ihtimal kliksa dan gönderiyor. Başka üyelikleride var. Her satış için ayrı üyelik açıyor. Biz alırken kargoyu çok geç göndermişti şimdi tecrübe kazanmiş ilanına açık bir şekilde kesinlikle pazartesi den itibaren sırayla gönderilmeye başlanacaktır diye yazmış nicklerinden biri elektromarket daha öncede ki nicki crow mus. iyi tanınan biriymiş bende bu tv nin 42 sini aldim bu elemandan. Biraz sıkıntı yaşadığımız için araştırdık öğrendik. Bizim alış-verişte tek sıkıntı kargonun geç gelmesiydi araya haftasoni falan girdiği icin ama sonuçta tv geldi. Lg tr garantili servis geldi kurdu. Uygun almis olduk

edit: Her satış için ayrı üyelik açıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fairboy -- 9 Eylül 2013; 4:14:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fairboy

Satıcı çok yüksek ihtimal kliksa dan gönderiyor. Başka üyelikleride var. Her satış için ayrı ilan açıyor. Biz alırken kargoyu çok geç göndermişti şimdi tecrübe kazanmiş ilanına açık bir şekilde kesinlikle pazartesi den itibaren sırayla gönderilmeye başlanacaktır diye yazmış nicklerinden biri elektromarket daha öncede ki nicki crow mus. iyi tanınan biriymiş bende bu tv nin 42 sini aldim bu elemandan. Biraz sıkıntı yaşadığımız için araştırdık öğrendik. Bizim alış-verişte tek sıkıntı kargonun geç gelmesiydi araya haftasoni falan girdiği icin ama sonuçta tv geldi. Lg tr garantili servis geldi kurdu. Uygun almis olduk

bilgilendirme için teşekkürler. Umarım Elektromarket isimli uyelikteki olumsuz yorumları dikkate alır ve urunlerimizi zamanında elimize ulaştırır.

• quote:

Orijinalden alıntı: drksnt

yanlış anlamanızı istemem ama, neye dayanarak konuşuyorsunuz ?

Estagfurullah ne yanlış anlaması. arkadaşlarında dediği gibi üye farklı kullanıcı adı ile satış yapıyor. Aynı insandan farklı kullanıcı adı ile yaptığı satıştan 42la660s almıştık ordan biliyorum. Gelen kutunun üzerideki sticker'lardan biliyorum kliksa.com ürünü olduğunu. Zaten ilandaki görselde direkt kliksa.com üzerindeki 47la660s satışındaki görseldi.
  • Bende sipariş verdim. Bakalım gelişmeler umarım hepimizi mutlu eder. İlk alan bildirsin gari.
  • Kargo yapılması bekleniyor

hadi hayırlısıyla....
  • Kargo bilgisi girilen arkadaş var mıdır acaba ? Arkadaşın satışı kapanmış inşallah sözünde durur da kargoları yollamaya başlar. Aksini düşünmek istemiyorum bile
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.