Şimdi Ara

Gittigidiyor LG 47LA660s 2199 42LA660s 1799 + 100tl word puan (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
2
Favori
8.923
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hala beklemedeyiz. Sorunsuz elimize geçse de rahatlasak.
  • ben cumartesi sabah 9 gibi 47' olan modeli sipariş geçtim ,

halen kargo yapılması bekleniyor....
  • arkadaş ben cuma ilk sipariş verenlerdenim benimki hala kargoya verilmedi haksızlık bu
  • 10.09.2013 09:25:08 KURYE DAĞITMAK ÜZERE ÇIKARDI KOCAELİ HUB
    10.09.2013 06:47:36 FORMULA HUB ŞUBEDEN GELDİ. KOCAELİ HUB
    09.09.2013 23:00:38 KARAYOLU (34UJ2215) İLE KOCAELİ HUB ŞUBEYE GÖNDERİLDİ FORMULA HUB
    09.09.2013 20:10:49 MÜŞTERİ DEPODA OKUNDU FORMULA HUB :)

herhalde İlk yorumu ben yapacağım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boray1 -- 10 Eylül 2013; 13:11:43 >
  • EVET Televizyon eve geldi arkadaşlar darısı hepinizin başına Şimdi LG servisini arayacağım :)) ama hala şaşıyorum Klisada ki Ürün 2799 lira gözüküyor sitelerinde biz nasıl bu fiyata aldık amannnn bana ne yaaa :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boray1 -- 10 Eylül 2013; 13:43:46 >
  • hayrını gör arkadaşım....

her gün bir ürün yollayacaklarasa işimiz çok vallahi...
  • Aynen hayırlısı olsun. Artık darısı başımıza, fakat çok ağır çalışıyorlar.
  • Şimdi mesaj geldi, siparişiniz alınmıştır diye. Kliksa
  • banada mesaj geldi siparişiniz alındı diye. kliksa ile görüştüm. evet ürünler bize ait, ancak burda bilgi veya işlem yapamıyoruz iletişiminizi gittigidiyordaki sayfamızdan yapacaksınız dediler.
  • Eveet garanti fatura eksiksizksiz olarak teslim aldım gönderen kliksa bu fiyata böyle bir tv almak gayet cazip sağolsunlar yarın da gelip kurulumu yapacaklarmış.Alan herkese hayırlı olsun.Kısaca alışveriş yapılan satıcı güvenilir ve f/p olarak uygun ürün.İnternet sitelerinden film izlenemiyor diye de bir bilgi var moralinizi bozmasın derim zaten siteden düşük kalite film izlemek...Film dediğin blueray izlenir bence.Bu fiyata iyi tv.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frh77

Eveet garanti fatura eksiksizksiz olarak teslim aldım gönderen kliksa bu fiyata böyle bir tv almak gayet cazip sağolsunlar yarın da gelip kurulumu yapacaklarmış.Alan herkese hayırlı olsun.Kısaca alışveriş yapılan satıcı güvenilir ve f/p olarak uygun ürün.İnternet sitelerinden film izlenemiyor diye de bir bilgi var moralinizi bozmasın derim zaten siteden düşük kalite film izlemek...Film dediğin blueray izlenir bence.Bu fiyata iyi tv.

mesajlar dün mü gelmişti size. mesajdan 1 gün sonramı teslim oluyor.
  • Bildiğim kadarı ile Turkcell den film ler 3 ay boyunca bedava olması gerek. TV gelince inceliyeceğim. Şuan için bakmadım. Fakat bir arkadaş bahsetmişti. LG den ürün alan 3 ay Türkcell internet ten bedava film izliyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunebakanweb

quote:

Orijinalden alıntı: frh77

Eveet garanti fatura eksiksizksiz olarak teslim aldım gönderen kliksa bu fiyata böyle bir tv almak gayet cazip sağolsunlar yarın da gelip kurulumu yapacaklarmış.Alan herkese hayırlı olsun.Kısaca alışveriş yapılan satıcı güvenilir ve f/p olarak uygun ürün.İnternet sitelerinden film izlenemiyor diye de bir bilgi var moralinizi bozmasın derim zaten siteden düşük kalite film izlemek...Film dediğin blueray izlenir bence.Bu fiyata iyi tv.

mesajlar dün mü gelmişti size. mesajdan 1 gün sonramı teslim oluyor.

evet mjlar dün,tv bugün ulaştı.Ucundan açıp ekrana baktım, kapalı kutu servisi bekliyor.

• lg nin 444 6 543 nolu telefonunu arayıp cihazı kayıt yaptırmak gerekiyormuş. servisi onlar yönlendiriyorlarmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunebakanweb

lg nin 444 6 543 nolu telefonunu arayıp cihazı kayıt yaptırmak gerekiyormuş. servisi onlar yönlendiriyorlarmış.

Evet aradım beklemedeyim yarın demişlerdi ben bugün de direttim bakalım.
  • sorun yaşamamanız için cihazı kayıt yaptırın. zaten servis sizin çağrınızla gelmez dediler.
  • evet benimde cep telefonuma kliksa'dan mesaj geldi
    Sayın... ...
    ..... numaralı siparişiniz alınmıstır. Diye hadi hayırlısı olsun :)
  • banada az once msj geldi umarim bugun cikacak kargoya yetisir yarin elimde olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlısı arkadaşlar..Bu miktarda işlemi tamamlaya bilirse süper..Felaket tellalcılıgı yapmam ıstemem ama günde 1.2 taneyle 1 ayda sıra gelır.. Toplamda 72 sattı sanırım ben 67 falan olacaktım alsam..
    İnsallah sorun olmaz..bir daha kine ilk 5 yer almak sart.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: drksnt

banada az once msj geldi umarim bugun cikacak kargoya yetisir yarin elimde olur
    hmmmmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyrex_t -- 11 Eylül 2013; 0:06:39 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.