Şimdi Ara

Gittigidiyor LG 47LA660s 2199 42LA660s 1799 + 100tl word puan (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
2
Favori
8.923
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Perşembe günü sabah 8 de vermiştim siparişi..kargo yapılması bekleniyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana bugün kliksa msj attı siparişiniz alınmıştır diye demek ki yüzde yüz kliksa yolluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensei_

Perşembe günü sabah 8 de vermiştim siparişi..kargo yapılması bekleniyor..

Yanlışınız olmasın bu arkadaş Cuma günü açmıştı satışı 19:40 da ben 2.Satış yaptığı kişiydim
  • quote:

Orijinalden alıntı: boray1

quote:

Orijinalden alıntı: sensei_

Perşembe günü sabah 8 de vermiştim siparişi..kargo yapılması bekleniyor..

Yanlışınız olmasın bu arkadaş Cuma günü açmıştı satışı 19:40 da ben 2.Satış yaptığı kişiydim

evet bende 5. kişi miydim neydim cuma günü akşam 8-9 gibi sipariş vermiştim.
  • Perşembe olduğuna eminim.sabah 8 de diyaliz merkezindeydim..foruma göz atıyordum.görünce sipariş geçtim.

• Yok yahu cumartesi de diyalizdeydim ben.karıştırdım pardon..cumartesi sabah 8 gibi vermiştim siparişi..tekrar pardon arkadaşlar..

• Sayın İlgili,

İşlemleriniz başlamıştır.Tarafınıza gelecek olan sms bilgilendirme mesajları siparişinizi takip edebilirsiniz.

Bilginize,
    Saygılarımızla

- Az önce gittigidiyor üzerinden satıcıdan gelen mesaj, cep telefonuma da kliksa.com'dan siparişiniz alınmıştır tarzı mesaj geldi.
  • Şu an yok kapattılar mı ürün mü bitti acaba??
  • bende 40ıncı sıralarda aldım hayırlısıyla.sizinkiler herhalde kargolanmıştır değilmi?
  • 47la660s modelini 6.cı alan kişiyim. Ama kargo durumu halen beklemede....
    İnşallah sırayla gönderiyorlardır....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hburak -- 9 Eylül 2013; 16:24:32 >
  • Bugün bitti, sadece bir kişiye mi mesaj ulaştı. Yarın ola hayrola.
  • Orijinalden alıntı: hburak

47la660s modelini 6.cı alan kişiyim. Ama kargo durumu halen beklemede....
    [/

-----------------------------------------------------------
    Satıcı ve kliksa ile yaptığım görüşmelerden anladığım kadarıyla; satıcı kliksa'nın tvlerini site üzerinden sattı, satış bilgilerini kliksaya iletti kliksadan bizlere sipariş durum mesajları vs geldi. Kliksa satıcıya kargo takip numaralarını iletecek, satıcı gittigidiyor üzerinden sisteme takip nolarını girecek, ordan kargo takiplerini yapmaya başlayacağız. Satıcının söyleminden anladığım akşama doğru kargo bilgilerinin girmiş olurlar. Bu arada kargolar UPS ile gönderilecekmiş.

Bilgilerinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SrKntr -- 9 Eylül 2013; 16:54:53 >
  • Orijinalden alıntı: SrKntr

Orijinalden alıntı: hburak

47la660s modelini 6.cı alan kişiyim. Ama kargo durumu halen beklemede....
    [/

-----------------------------------------------------------
    Satıcı ve kliksa ile yaptığım görüşmelerden anladığım kadarıyla; satıcı kliksa'nın tvlerini site üzerinden sattı, satış bilgilerini kliksaya iletti kliksadan bizlere sipariş durum mesajları vs geldi. Kliksa satıcıya kargo takip numaralarını iletecek, satıcı gittigidiyor üzerinden sisteme takip nolarını girecek, ordan kargo takiplerini yapmaya başlayacağız. Satıcının söyleminden anladığım akşama doğru kargo bilgilerinin girmiş olurlar. Bu arada kargolar UPS ile gönderilecekmiş.

Bilgilerinize.

bilgi için teşekkürler....
  • Aynı mesaj banada geldi önce ilk mesajda siparişiniz alınmıştır diyordu ikinci mesajda siparişiniz onaylandı diyor kliksa yalnız dikkat edin arkadaşlar UPS kargo şayet kargoda adı yazan kişi evde yoksa teslim etmiyor kargoyu evde bulunan birinin de kargoda ismi olmalı daha önce basıma geldi
  • Sayın İlgili,

Öncelikle yarın ürün fatura işlemleri yapılacaktır ve daha sonra kargoya verilecektir.Akşam kargo cıkışına yetiştirelecektir.

Bilginize,
    Saygılarımız3a

satıcının pazar günü verdigi cvp
  • bende dun aldım son dakkada hadı hayırlısı beklıyocez gorucez
  • An itibari ile kliksa.com dan ups kargoya teslim edilen tv'nin kargo takip numarası mesaj olarak geldi cep telefonuma.

Bilgilerinize arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SrKntr

An itibari ile kliksa.com dan ups kargoya teslim edilen tv'nin kargo takip numarası mesaj olarak geldi cep telefonuma.

ne zaman sipariş geçmiştiniz.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hburak

quote:

Orijinalden alıntı: SrKntr

An itibari ile kliksa.com dan ups kargoya teslim edilen tv'nin kargo takip numarası mesaj olarak geldi cep telefonuma.

ne zaman sipariş geçmiştiniz.....

Cumartesi sabah 10 civarı. Üründe kargoya dün akşam 8 gibi teslim edilmiş.
  • hadi bakalım hayırlısı darısı basımız ben pazar aksamı 23:55 'te verdım daha bıze var desenıze :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.