Şimdi Ara

GİTTİGİDİYORDA SATILAN SAHTE VE HACKLI FLASH BELLEKLER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
6
Favori
21.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu insan alırken bir googlede aratır.Sazan olursan elbet bir oltaya yakalanırsın
  • Ebayda de varsa paylaşalım lütfen.
  • herkese merhaba... geçenlerde arkadaş birinden satın almış ( kingston dt310 256gb usb flash disk ) uygun bir fiyata almış ama o fiyata olmıyacağını söyledim inanmadı bende sizinde dediğiniz gibi H2testtw'de denedim ve sonuç aşağıdaki resimdeki gibi bir hata verdi sizce.. ?

GİTTİGİDİYORDA SATILAN SAHTE VE HACKLI FLASH BELLEKLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornegon -- 28 Şubat 2012; 17:30:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejaay

Asıl suç, "bilinçsiz" alıcılarda

Aynen oyle bilinclenmek arastirma yapmak onemli
  • Suan en rahat piyasada bulabilecegimiz flash kac gb.. konuya bayagi uzagim en son 64 gb gordum haricilerim isimmi goruyor die sallamadim.. suan bir tane lazim bilgisi olan ??
  • vay be ne dolandırıcılar varmış
  • "furkanok" adlı satıcıdan EX300 aldım.Sonra ürünün orjinalliğinden nasıl emin olabiliyorsunuz? diye sordum.Satıcı izah etmek yerine satışı iptal etti.

Sebebi benim ticaret için alıyor olmammış...
  • Gittigidiyor buna bir şey yapmıyor mu?
  • arkadaslar harici disklerdede boyle durumlar varmi sahte fake gibi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: differentt

arkadaslar harici disklerdede boyle durumlar varmi sahte fake gibi?

Tum depolama birimlerinde dikkatli olunmali...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezilen

ben bir de şunlara bayılıyorum, 89TL ye 4GS

Bunları gerçek sanıp alan insana ne demeli....

• Bir sahte usb bellek satıcısı daha;
    Gittigidiyorda satış yapan deccenter adlı kullanıcıdan 25TL ye aldığım kingston marka 16 GB usb bellek sahte çıktı. Sahte olduğunu nerden anladın derseniz, öncelikle demir kısmında seri numarası yazılı değil, benim diğer belleklerimde demir kısmında seri numaraları yazıyor, bir kaç yerde de seri numarası yazmayan kingston belleklerin sahte olduğunu okumuştum.
    İkincisi belleği h2testw programıyla test ettiğimde kullanılabilinen boyutun 1.3 GB olduğunu gördüm. 1.3 GB dan sonrası kandırmaca. Umarım ucuz diye burdan alışveriş yapan başkaları olmaz. Gittigidiyordan usb bellek almak çok riskli bir iş bence. Üstüne üstlük satıcı deccenter gayet pişkin bir şekilde ürünün sahte olduğunu kabul etmiyor, bana gönderilenin sadece HATALI olduğunu söylüyor. Bir türlü demir kısmında seri numarası yazması gerektiğini anlatamadım.
    Belleğin diğer bir garipliği de data akışı esnasında yanıp sönen ışığın kingstonun alışılagelen yerinde değil daha arkalarda olması, elimdeki 4 adet orjinal kingston bellekte de ışık hep aynı yerde.
    Neyse varsın deccenter fake olduğunu kabul etmesin ben sahte olduğunu gittigidiyordaki yorumumda yazdım, artık en azından ürünü almadan önce yorumumu okuyanlar kendilerini bu satıcıdan koruyabilirler.

Ürünün linki;
    [simage][/simage]

GİTTİGİDİYORDA SATILAN SAHTE VE HACKLI FLASH BELLEKLER

• Enteresan işler dönüyor, olacak şey değil...
  • benim de dikkatimi çekmişti sanalpazarda 32gb usb belleği 30tlden satanlar var hemi de sandisk marka diyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: quentin

benim de dikkatimi çekmişti sanalpazarda 32gb usb belleği 30tlden satanlar var hemi de sandisk marka diyo

Valla biz geçen limangodan 16 gb philips aldık 14 liraya geldi... Ancak böyle 2 tane alırsanız o paraya gelebilir o da kırık yılın başı
  • Arkadaşlar bu haclı flashları satanları sopayla dövmek lazım anca öyle adam olurlar alıyosanız belleklerinizi teknoloji mazalarından alın!İnternetten bellek almayın!
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyonbatuhan

Arkadaşlar bu haclı flashları satanları sopayla dövmek lazım anca öyle adam olurlar alıyosanız belleklerinizi teknoloji mazalarından alın!İnternetten bellek almayın!

İnternetten bellek almayın diye bir yanlışa düşmemek gerekir...

Zaten alınan ürün belli başlı sitelerden ve faturalı olarak alınırsa her hakkınız korunur...

Ayrıca müşteri 100 liralık ürünü 20 liraya gördüğü zaman almayı düşünmek yerine, oturup düşünmelidir ben bu kadar saf mıyım diye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

quote:

Arkadaşlar bu haclı flashları satanları sopayla dövmek lazım anca öyle adam olurlar alıyosanız belleklerinizi teknoloji mazalarından alın!İnternetten bellek almayın!

Zaten alınan ürün belli başlı sitelerden ve faturalı olarak alınırsa her hakkınız korunur...

Ayrıca müşteri 100 liralık ürünü 20 liraya gördüğü zaman almayı düşünmek yerine, oturup düşünmelidir ben bu kadar saf mıyım diye...

+1

satan hadi bi cesaret satıyor bence sorun alıcılarda hiç mi kafanız çalışmıyor 100liraya 256gb flashdisk mi olur
    sahibinden.com dada çok sahtekar var misal bluray filmlere baksanız bi 8.90 a bluray satıyor bide yazmışlar orjinal kutuludur diye bizde malız anlamadık o orjinalin kutuyu nitelediğini

• quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

quote:

+1

satan hadi bi cesaret satıyor bence sorun alıcılarda hiç mi kafanız çalışmıyor 100liraya 256gb flashdisk mi olur
    sahibinden.com dada çok sahtekar var misal bluray filmlere baksanız bi 8.90 a bluray satıyor bide yazmışlar orjinal kutuludur diye bizde malız anlamadık o orjinalin kutuyu nitelediğini

Eyvallah, katılıyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.