Şimdi Ara

GİTTİGİDİYORDA SATILAN SAHTE VE HACKLI FLASH BELLEKLER (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
6
Favori
21.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • inat ettim arkadaş uyuyamıyorum saat 2 buçuk oldu :) 64GB'ı sorunsuz atlatmış bulunmaktayız bakalım nereye kadar sürecek. :) umarım iyi bir sonuç alırım yoksa uykusuz kaldığım için satıcıya fazlası ile söveceğim :)
     GİTTİGİDİYORDA SATILAN SAHTE VE HACKLI FLASH BELLEKLER
  • saat 6 oldu nerdeyse artık bi kaç saat uyuyayım :) umarım hepimize yararlı bi çalışma olur. benimde uykusuzluğuma değer. :) son durum ekran görüntüsü ektedir görüşmek üzere arkadaşlar
  • ya arkadaşlar bu testin daha kolay bir yolu yokmudur yahu. daha 280 GB oldu :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege Sayen -- 28 Ocak 2016; 21:54:56 >
  • GittiGidiyor
    2 TB FLASH BELLEK BILGILERINIZ HER AN YANINIZDA Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/2-tb-flash-bellek-bilgileriniz-her-an-yaninizda-220923032

lan ne yazacağımı bilemedim sadece gülüyorum. adama mesaj attım gerçekten buna inanan var mı diye, o ne biçim soru test ettik denedik diye kızdı bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamaha1100yzf -- 4 Mayıs 2016; 13:24:10 >

• Konu 2010 da açılmış yıl olmuş 2016 bende gittigidiyor mağduru oldum.

özcan ilze diye bir adamın beststore34 dükkanından (http://profil.gittigidiyor.com/beststore34 ) 128 gb Samsung hafıza kartı aldım. Sonuç? Sahte. Birazda deneyimsizlikle ürünü kargo gelince kırığı çıkığı yok diye onaylamıştım. Ben kartı kullandım lakin kart bir zaman sora yazmamaya başladı. Servise götürdüm ürünün orjinal olmadığı söylendi. Otomatik onay o sürede verilmişti para aktarıldı.

Sorun burda bilinçsizlik değil herkez ürünün sahtemi değilmi olduğunu bilmek zorundada değil. Sonuçta para veriyor orjinalini satmak satıcının görevi.

Suç gittigidiyor 'un bu gibi satıcılara müsade etmesi ve varolan onay sistemi. Her ürün aynı onayı almamalı.

Sonuç kazıklanmış halde kaldığımla kaldım. Gittigidiyor beni koruyan bir sonuç üretmedi. 3-5 kuruş ama yinede hakem heyeti ve davaların peşinde koşacağım. Bu insanlara tepki verilmedikçe bit gibi çoğalıyorlar. Yapılan resmen SUÇ burada yazacağımıza birlik olup hesap sormak gerek. Aman diyeyim dikkat edin sizde yanmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beacool -- 27 Eylül 2016; 14:05:21 >

• beacool B kullanıcısına yanıt
    http://urun.gittigidiyo...-metal-kaplma-243956179 kardeş bende bunu sipariş ettim henüz gelmedi sence iade edeyimmi nasıl çıkar acaba
  • bende bır abı için aldım.

yanlız teknolojı kurdu oldugum ıcın urunu onaylamadım yemez..

hemen 150 fılm attım guzel atıyor. ama 20 den sonrası acılmıyor..

urunu alan dıgerlerıne mesaj attım hepsı aynı.. iade ettim

parayı aldım..

urun sende kalsın dedı çakal.. kargo 5 tl bıze gırdı :D ama urunu 32 gb olarak sattım 20 tl ye..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 256 gb flaş diskler genelde kingston marka olmuyor o tip flaşdiskler verbatim yada sandisk gibi bir şey oluyor.
    vestern dijital gibi bir marka olur.
  • evandevan E kullanıcısına yanıt
    Konu tarihi 2010 :)

7 yıl önce piyasa sahte kingstondan geçilmiyodu. Şimdi diğer markalara el atmışlar demek ki.

• BU GİBİ TEKNOLOJİK ÇİHAZLAR İÇİN BİLİNDİK TEKNOLOJİK MARKETLER VAR MEDİA MARKT. TEKNOSA VATAN ÇOMPUTER GİBİ. ONLAR DA YANLIŞ ÜRÜN OLMAZ. GÜVENİLİR EN AZINDAN 1 TBYTE BİR TERABAYT DİSK ALABİLİRSİN.
    MERDİVEN ALTI YERLEDEN ALICA ŞANSINIZA ARTIK BEN 1 KERE KORKARAK 16 GB FLAŞ ALMIŞTIM AMA GÜZEL ÇIKTI.
  • alıp deneyen oldumu
  • 128gb aldım bende şüphelendim şimdi

• SSD'ye boşuna dünya para vermişiz. Adamlar yok fiyatına 512 GB flash bellek satıyor. Satıcı suçlu olduğu kadar alıcının da suçlu olduğunu düşünüyorum. Bu ürünün gerçek ya da sahte olacağını idrak edebilmeli bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coskunsever

SSD'ye boşuna dünya para vermişiz. Adamlar yok fiyatına 512 GB flash bellek satıyor. Satıcı suçlu olduğu kadar alıcının da suçlu olduğunu düşünüyorum. Bu ürünün gerçek ya da sahte olacağını idrak edebilmeli bence.
    Aynen haklısın. İnsanlar sanki boşuna 500 GB harici SSD'ye 600-650 TL veriyor. 100 TL'ye 1 TB USB bellek mi olur? Tabii ki de sahte.
    Mesela gerçek 1 TB olan Corsair Voyager GTX USB bellek tam 2618 TL! Gidipte 100 TL'ye 1 TB USB bellek almaya çalışırsan öyle kazıklanırsın. Hatta 1 TB harici SSD bile en ucuz 1100 TL!
    Burada esas suç alıcılarda, bu fiyata bu kapasitenin alınamayacağını biraz düşünse hemen anlarlar.

Bu arada özellikle de yüksek kapasiteli USB bellek veya harici disk/SSD alırken Gittigidiyor/N11 gibi sitelere güvenmeyin. Burada tamamen şansınıza iyi bir ürün çıkıyor. Çoğu ürün sahte maalesef.
    Vatan Bilgisayar, Teknosa, MediaMarkt gibi yerlerden rahatlıkla harici disk/SSD veya USB bellek alabilirsiniz. Hepsiburada gibi sitelerde de satıcının puanlarına ve ürün yorumlarına bakarsanız yine kazık yemezsiniz. Fakat Gittigidiyor/N11 gibi sitelerden USB bellek veya harici disk/SSD alırken 2 kere düşünün.

Konu 2010'da açılmış, o zamanlar orijinal Kingston USB bellek bulmak işkence haline gelmişti. Şimdi replika üreticileri diğer markaların replika'larını üretmeye başladı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.