Şimdi Ara

Gittigidiyordan 26-30 Eylül PayPal Ödeme Kampanyası(10TL Hediye)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
2.116
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu kampanya, 26/09/2013 ve 30/09/2013 tarihleri arasında (bu tarihler dâhil) PayPal ödeme yöntemi aracılığıylawww.gittigidiyor.com sitesi üzerinden yapılan işlemler için geçerlidir.

Kampanya, bu e-postayı alan kullanıcılar ile sınırlıdır. Kampanyaya katılarak GittiGidiyor'un, ad, soyad, GittiGidiyor kullanıcı adı ve ödeme kodunu kampanyadan yararlanma hakkına sahip olup olmadığınızın belirlenmesi maksadıyla, PayPal ile paylaşmasına izin vermiş bulunmaktasınız.

Bu kampanya, kullanıcılar tarafından gerçekleştirilecek sadece ilk 1420 işlem için geçerlidir. Kampanya süresi içinde 1420 adet ile sınırlı bu işlem limitine ulaşılır ise, kampanya uygulamasına son verilecektir. Kampanyadan 1420 adetlik işlem limitinin aşılması sebebiyle faydalanılamaması halinde PayPal ve GittiGidiyor'un herhangi bir sorumluluğu olmadığını kabul etmiş bulunmaktasınız.

Bu kampanya, işbu e-postayı almış GittiGidiyor kullanıcıları için geçerlidir. Kampanya, PayPal kullanıcı hesabı numarası bazında yürütülecek olup; kullanıcılar kampanyaya birden fazla katılabilir fakat PayPal sadece ilk işlem için iade yapacaktır.
    Bu tekliften yararlanabilecek olan kullanıcıların PayPal hesaplarına, PayPal hesaplarını kullanarakwww.gittigidiyor.com web sitesi üzerinden başarılı olarak tamamladıkları alım işlemlerini takip eden 4 hafta içerisinde PayPal tarafından 10 TL yatırılacaktır. PayPal hiçbir şartla belirli bir PayPal hesabına 10 TL'nin üzerinde bir bedel iadesi gerçekleştirmeyecektir.

Kampanya,www.gittigidiyor.com'da yer alan "Otomobil, Motosiklet ve Aksesuar" (Deniz Araçları, Otomobil, Motosiklet, Ticari Araçlar, Diğer Motorlu Araçlar kategorilerinde yer alan ürünler için) ve "Emlak" kategorileri dışında tüm kategorilerdeki ürünlerde geçerlidir. GittiGidiyor ve PayPal kampanya koşullarında değişiklik yapma veya kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya bitirme hakkını saklı tutar.

• Bu ne tırt bi kampanya.. 1000 tl ye 100 tl wp kampanyası isterük..
  • Alt limit yok mu?
  • zıplayanpırasa Z kullanıcısına yanıt
    Yazmadığına göre yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurkys

Yazmadığına göre yoktur.
    Ipad smart cover için kullanayım dedim ama son asamaa kadar düşen birsey yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cradleofden

düşen birşey olmayacak zaten 10 tl iade edilecek anladıgım kullandıgın paypal hesabına
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

quote:

düşen birşey olmayacak zaten 10 tl iade edilecek anladıgım kullandıgın paypal hesabına

Alıntıları Göster
    @f@ithline

Teşekkür,dogru durust okumamısım...

• quote:

@f@ithline

Teşekkür,dogru durust okumamısım...

Alıntıları Göster
    paypal kredi kartı oluyormu yoksa hesap mı tanımlı olması gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: elk-elektronik8606

paypal kredi kartı oluyormu yoksa hesap mı tanımlı olması gerekir

Alıntıları Göster
    10.90 TL lik telefon kılıfı aldım bakalım 10 lira geri verecek mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

10.90 TL lik telefon kılıfı aldım bakalım 10 lira geri verecek mi

Alıntıları Göster
    Ben bir önceki kampanyadan yararlanmıştım, paypal hesabıma 20 TL yüklendi yüklenmesine ama hala nasıl harcayacağımı bulamadım. Alışveriş yaparken hesaptaki paradan ödeme seçeneği diye bir şey yok. Bilen varsa tarif ediversin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo59

Ben bir önceki kampanyadan yararlanmıştım, paypal hesabıma 20 TL yüklendi yüklenmesine ama hala nasıl harcayacağımı bulamadım. Alışveriş yaparken hesaptaki paradan ödeme seçeneği diye bir şey yok. Bilen varsa tarif ediversin :)

benim hesabım kredi kartına tanımlı değil. direk hesaptaki parayı çekti..
  • quote:

Tariflik bir durum yok önce bakiyenizi eğer yetmiyorsa üstü için kalan miktarı karttan tahsil eder lakin yurtdısı sitelerinde geçmiyor sanırım bu yüklenen bonuslar yurtiçi paypal gecen sitelerde kullanmanız lazım aksi taktirde bakiyeye dokunmaz karttan çeker...
  • quote:

o parayı banka hesabınıza çekin.bu kampanyalar daha önce hiç alış veriş yapmayanlara mı geliyor? bana hiç email gelmiyor çünkü
  • Gsmden giriyorum avantaix uzerinden fakat m.gittigiyor.coma gidiyor ordada paypalla ode cikmiyor yardim pls
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

Gsmden giriyorum avantaix uzerinden fakat m.gittigiyor.coma gidiyor ordada paypalla ode cikmiyor yardim pls
    aldanmayın yazık olur

bu kampanya, işbu e-postayı almış GittiGidiyor kullanıcıları için geçerlidir.

maıl gelmedıyse bosa alım yapmayın gg kurnazlıgı
  • quote:

Orijinalden alıntı: boxor

aldanmayın yazık olur

bu kampanya, işbu e-postayı almış GittiGidiyor kullanıcıları için geçerlidir.

maıl gelmedıyse bosa alım yapmayın gg kurnazlıgı

Alıntıları Göster
    maillerime baktımda bana gelmiş

• quote:

bir önceki kampanya dediğiniz 18-24 eylül tarihlerinde geçerli olan mı? ben 18 eylül akşamı alışveriş yaptım ama bana puan yüklenmedi. bakiye kısmında 0 görünüyor.

size ne zaman yüklendi? bir de alışverişi ne zaman yapmıştınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg112

quote:

bir önceki kampanya dediğiniz 18-24 eylül tarihlerinde geçerli olan mı? ben 18 eylül akşamı alışveriş yaptım ama bana puan yüklenmedi. bakiye kısmında 0 görünüyor.

size ne zaman yüklendi? bir de alışverişi ne zaman yapmıştınız?

Alıntıları Göster
    20 tl ye discovery için kılıf aldım 10 tl gelicek umuduyla inş gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: pvp_headshot

20 tl ye discovery için kılıf aldım 10 tl gelicek umuduyla inş gelir

Alıntıları Göster
    Banada aynı mail geldi fakat benim anlamadığım ben alım işini yaparken nasıl anlayacağım 1420 nin içinde olduğumu? yani kampanyadan yararlanıp yararlanamayacağımı belirten bir işaret alacakmıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: monsermose

Banada aynı mail geldi fakat benim anlamadığım ben alım işini yaparken nasıl anlayacağım 1420 nin içinde olduğumu? yani kampanyadan yararlanıp yararlanamayacağımı belirten bir işaret alacakmıyım?

Alıntıları Göster
    mail gelmeyen kullanıyor mu arkadaşlar... bi yolu yok mu...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.